Цветанов: Членството в ГЕРБ – не задължение, а отговорност!

ГЕРБ дава шанс на младите за развитие, посочи зам.-председателят на партията
26 ное 2017 14:32,
78
Цветанов: Членството в ГЕРБ – не задължение, а отговорност!
Снимка: архив Bulphoto

Членството в ГЕРБ не е привилегия, а отговорност, заяви Цветан Цветанов, председател на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията.

"Днес членовете ни са 93 506, което означава, че за последните 3 години сме увеличили членовете си с 10 хиляди. Това означава, че се движим в правилната посока", посочи Цветанов на Четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание, предаде "Фокус".

Още по темата

"ГЕРБ е партията, която дава възможност на младите да имат равен шанс за развитие. Най-младият евродепутат Андрей Новаков и най-младият депутат Георг Георгиев бяха от ГЕРБ", посочи Цветан Цветанов. Той подчерта, че за последните три години младежката секция на ГЕРБ се е увеличила с над 2000 нови членове.

"В Старейшини ГЕРБ има може би най-много академици и професори с необходимия житейски опит, който ни дава предимство пред всички останали", коментира зам.-председателят на ГЕРБ.

"Когато една партия има над 93 хил. членове всеки трябва да носи отговорност за действията си. Всеки може да допринесе, както за авторитета, така и за лошия авторитет на една партия", каза още той.

Цветан Цветанов заяви готовност на партията да спечели общинския пост в Кърджали през 2019 г.

"5 500 000 българи живеят в общини, управлявани от ГЕРБ. В останалите са 2 милиона", отчете той.

Според Цветанов опозицията иска да дискредитира страната ни, за да търси странна легитимация и да представи нещата в различен план.

„Важно е да знаем, че ние няма да направим отклонение от политиката, свързана със Силна и обединена Европа“, подчерта Цветан Цветанов.

Той поясни, че е провел разговор със заместник-председателя на ЕНП Дара Мърфи за основните акценти за предстоящата европейска кампания.

„Защо не София да бъде център на стартиране на Европейската кампания“, каза Цветанов. Според него така ще се даде силният глас на България за силна и обединена Европа и подготовката на европейските избори през май месец 2019 г.

„Благодаря на г-н Борисов за неговата всеотдайност, за това че има истински диалог между всички представители на различните власти. Искам да благодаря за тази свобода, която той дава на парламентарната група. Когато се взимат важните решения, ние просто водим диалог, но силата за взимането на решенията е дадено на парламентарната група, за да може да има разделение на властите“, посочи Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГРОБ не сакам да съм член, ама пак сте по-добре от оная к.л.о.а.к.а. БКП.
6
0
 
9
 
! Отговори
O преди 6 години
Ooooooooooooo
5
1
 
29
 
! Отговори
ГЕРБераст- помияр преди 6 години
Точно тези крадци и престъпници от шайката СУДЖУЦИТЕ 3 са причината всяка година управление на Бай СУДЖУК и неговите *** повече от 200 000 млади и образовани българи да напускат Родината!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвъко е прав, отговорни са в едно, колко, как и кога ще си пълнят сметките в офшорките. Да се разбират с бесепету, когато изпаднат от властта, да не им търсят сметка. Както е ставало досега. Иначе, както започна делото КТБ в САЩ по закона Магнитски, дните на Суджуците са преброени. А после, каквото Бсй Дончо реши. Реши ли да им резне тиквите, ще гледаме големо театро. Ние не искахме, той ни накара, той ни заплаши и т.н. Той е виновен.
3
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понеже давате шанс на младите за развитие,затова продължават да бягат на запад или където им видят очите.Вашият шанс за развитие обезсърчи и най-големите оптимисти.А кражбите ви отвратиха хората и вече никой не ви вярва.
2
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
така си е...Членството в мафията е голяма!!! отговорност!
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Четвъртия конгрес на ГЕРБКП - дела, дела и пак дела.