Демонтаж на управляващата коалиция? Не, отсече Цветанов

За-шефът на ГЕРБ обяви, че кабинетът ще изкара мандата
27 ное 2017 11:15,
40
Демонтаж на управляващата коалиция? Не, отсече Цветанов
Снимка: архив "Булфото"

Демонтаж на сегашната управляваща коалиция не може да има. Това обяви категорично зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов. Така той отвърна на коментарите, че след като на вчерашния конгрес ГЕРБ не са приели декларация срещу управление с ДПС, това означава, че движението може да се монтира към сегашното управление.

На най-висшия си форум в неделя управляващата партия прие специална декларация, в която обяви, че няма да се коалира с БСП. Така Бойко Борисов и хората му отвърнаха на твърденията на Корнелия Нинова от конгреса на социалистите, че ГЕРБ са се опитали да купят левицата с постове.

Още по темата

"Никога не е имало разговори за съвместно управление с БСП", каза Цветанов пред Нова тв.

Шефът на депутатите от ГЕРБ обяви, че в края на мандата кабинетът "Борисов 3" ще отчете много успехи и добри политики.

"Бойко Борисов е истински лидер на нашата партия", каза Цветанов, отвръщайки на въпроса защо премиерът е бил единствен кандидат за лидер.

Той коментира и решението – бившият шеф на парламента Димитър Главчев да оглави Контролната комисия на партията, а не да стане част от Изпълнителната, както се очакваше.

"Изпълнителната комисия и Контролната комисия нямат много различни функции. Те се занимават с работата в партията. От тази гледна точка премиерът прецени, че може да направи Главчев председател в Контролната комисия, отколкото да е просто позиция в Изпълнителната",  обясни Цветанов.

"Ангажиментите в правосъдното министерство са много големи затова и Цецка Цачева е извън Изпълнителната комисия. На нейно място е госпожа Дариткова", коментира Цветанов и друга рокада в ръководството на управляващата партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕХ ТОЯ МАЗЕН ФИЗКУЛТУРНИККККККККККК
34
1
 
5
 
! Отговори
Журналист преди 6 години
Яааа, появи се и едно герберунгелч да пляска неодобрение.
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В допълнение на коментар 28:Още една статия пак тук:Слухтенето със СРС-та поголовно, но законно!"Чети бе ЧУКЧА, няма да боли.
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В допълнение на коментар 28:Прочел ли си съседната публикация в този сайт: "Отваря врати Кризисния център за бездомни в София"? Прочети, белким поумнееш!
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 28"V INTERESA NA NARODA I BEDNITE HORA"Абе ти "верваш" ли си?
30
2
 
6
 
! Отговори
Журналист преди 6 години
Отчетно-изборното събрание на ГЕРБ е конгрес на нестихващия народен ентусиазъм. Продължават да валят телеграми от цялата страна от отделни граждани и цели трудови колективи към г-н Борисов по повод единодушното му избиране. Очакваме отпечатването на избрани тезиси от речта на лидера.
29
2
 
12
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
Тези надминаха и бай Тошо. по негово време все пак процентите бяха 98-99, тия направо го заковаха на 100% - пълно единодушие, само липсваха възгласите "слава на БКП", "вечна дружба" и т.н. Всъщност на т.нар конгрес не се избира нищо, там само се устройва ПР мероприятие, за да те покажат по телевизията, за да устроят банкет на поръчковите медии и това е
28
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DEMOKRAZIA V BALGARIA SHTE IMA SAMO I SAMO DOKATO PARTIA GERB E NA VLAST ,ZASHTOTO UPRAVLYAVA IMENNO V INTERESA NA NARODA I BEDNITE HORA.DA BLAGODARIM NA BOGA CE NI E IZPRATIL BOKO I ZEZO ZA IZPALNITELITE NA NEGOVITE ZAPOVEDI.
27
1
 
15
 
! Отговори
Цирк преди 6 години
Демокрация ли? Не, глупост, кич и самозабравяне! Какво се случи всъщност? Борисов свика формално паството си, за да Го преизбере. Нямаше недоволни, нямаше критикари, нямаше дискусия за управление, нямаше отчет на неизпълнените задачи, нямаше и конкуренти за лидерския пост. Че тя БСП е много, много по-демократична, ГЕРБ са нула пред нея!
26
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Конгрес на ГЕРБ все едно гледам конгрес на БКП при бай Тошо! :-) :-)Само че сегашния бабуняк с кортеж от един взвод мутри да го пазят и от своите,няколко десетки редовни,верни,добре платени"възторжени" клакьори,навъртащите се около масата да им подхвърлят нещо мъършояди Сидеров,Симеонов и др.и масовката на държавна ясла..и всичко това под бутафорно синьо осветление!Театър сълза и смях!Трагикомедия в синьо!
25
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека с пипонестата тиква и грозното лице направо кърти мивки. За интелекта му да не говорим, няма го. Той е от село Шума, някой чувал ли го е? Не разбира се. Овци и магарета, крави и коньове, и надуват кавала на някоя ливада. Какво искате от него, оставят ли някой сателит да си тръгне и са улетели. Целуват им вувузелките и им угаждат. Може да не им харесва но Магарешки го купиха и веднага им полегна. Уж щеше да не го подкрепя но паричките и спрените му дела свършиха работа. Велика коалиция???
24
6
 
16
 
! Отговори
Българин обикновен преди 6 години
Ами щом като е НЕ, значи яко ще ядете дървото от Европейската комисия, скъпи ми гербаджии! Европа ясно ви каза няколко пъти да разкарате Патриотите от властта и като се правите на глухи и като не искате да си разваляте спокойствието - ще си ходите всички заедно. Проклети да са всички от ГЕРБ и от Патриотите! Трижди проклети да сте! АнатемаАнатемаАнатема
23
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов защо не кажеш на българина че държавата се управлява еднолично и задкулистно от Боко Борисов ,Делян Пеевски,Ахмед Доган и Цацаров
22
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На конгреса не казахте нищо за българското село или вас тези покрайнини не ви интересуват точно тия ще ви изчеластрят да знаете бай Цветанов
21
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден показни акции на ало апашите алоу или ги хванете най-сетнe или ние ще ви хванем за гърлата тиквени нещастници.
20
2
 
20
 
! Отговори
Първичният преди 6 години
Разберете едно: ДПС е Партията на Държавна сигурност, разменени са буквите Д и П. Герб е същата партия,с друго име! Те са си едно, и Доган, и Пеевски, Борисофф! А зад тях стоят интересите на Русия, която е майката на нашата уж бивша ДС. Всичко останало е театър!!! За пред народа.
19
4
 
23
 
! Отговори
Странджата преди 6 години
И професора си е много прав че 80% са дибили след като ви търпят вече 8 години да крадете и лъжете дибилите
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя още ли е на свобода бе?
17
3
 
21
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Клатят ви се краченцата, и то-съвсем осезателно...Ако не бяхте купили Марешки, ако не бяхте дали каквото искат патриотите, и не си бяхте затваряли очите за това, какво правят, до сега щяхте да сте пътници. Но, вие не сте виновни за това.Виновни са тези, които се продават и грасуват за вас, или ви подпират в парламента яко.Слушах какви ги ръсеше на конгреса Баце.Не чух нищо съществено, освен нападки.Никаква визия, освен това, което правихте до сега, тоест"усвояване".Имах чувство че сме 1980-та
16
2
 
25
 
! Отговори
Бай Ставри преди 6 години
Жалък си пъпеш народа те разбра що за стока си махай се едни добре добър лъжец и нищоговорещ