Как се оцелява 100 г.? Със саботажи и деградивна мисъл, рече Борисов

Премиерът видя конспирация в разровения "Дондуков"
Обновена: 28 ное 2017 13:08 | 28 ное 2017 13:07, Веселина Йорданова
309
Как се оцелява 100 г.? Със саботажи и деградивна мисъл, рече Борисов
Снимка: архив, БТА

"Каква деградивна мисъл трябва да имаш – сега да седнем да мислим и да отидем да разровим нещо, да го направим така, че да уязвим на другия ден". Така премиерът Бойко Борисов коментира на днешното правителствено заседание видеозаписи, на които се вижда умишлено разрушаване на новата пътна настилка на столичния булевард "Дондуков".

Още по темата

Премиерът казва, че е гледал клипа и обяснява на министрите си какво е видял. "Облечен с жилетка като на работниците, за да не би някой, ако го види, да каже, че… Представяте ли си каква наглост е това, каква политическа атака – да отидеш, да разровиш готова улица, само за да можеш на другия ден да снимаш и да организираш протести. Смятайте какъв противник имаме срещу нас!", коментира той, според стенограмата.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова, на която бе поискана оставката заради ремонта на булеварда, допълва, че това е престъпление.

Регионалният министър Николай Нанков информира, че само през вчерашния ден са подадени над 20 фалшиви сигнала за закъсали автомобили и ТИР-ове.

"Пращаме екипи да помагат, да се отпуши движението, оказва се, че само ги разкарваме. Това не ни е създало трудности в почистването, защото, както всички виждат, беше създадена добра организация и нямаме затворени пътища… Но фалшивите сигнали, първо, че хабят ценен ресурс, отнема се време на екипите, мести се техника, която е нужна за критични участъци – демотивират се хората, които се занимават със снегопочистване", заявява министърът.

По думите му придвижването е при зимни условия, но не е трудно.

"Няма бедстващи, нито закъсали в снега – проблеми създадоха недобросъвестни водачи, особено на тежкотоварни превозни средства, а не снегът", информира Нанков.

Борисов пък заявява, че това са саботажи и конспиративна дейност.

"Това е същността на оцеляването им над сто години. Това е същността на действието – конспиративна, взривяват влакове, линии, мандри…", обобщава министър-председателят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ние искаме да знаем кои са лично отговорните лица за безхаберието и разрухата на паметника в чест на 1300 години България?
163
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала за "големите ти изисквания" - обещал и му направил магистрали! А бе, мозък - с негови пари ли ги е НАПРАВИЛ, бе? И магаре да беше на власт (което щеше да е по-умно от половината електорат на ГЕРБ), с парите от Европа магистралите пак щяха да са направени. И като казвам магистрали, говоря за една(!), щото за друга не съм чул твоя БОБО да е успял да завърши... Той мандат не може да завърши, ти ми говориш за свършена работа! 1% е, не повече, като и това е спорно! Хайде, скачай пак на барикадата да браниш бащицата ВИ!
162
2
 
11
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
Простака рие, върти, сучи НО, докато не покаже простащината си не спира. В тоя дух, намесването на името на АПОСТОЛА Васил Левски в: Аферата - Ограда държавна граница, от Председателя на ГЕРБ затвърждава и утвърждава простащината в простака
161
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това подобие на държава няма няма ли МВР ?Да заловят този с жилетката , да го разпитат протестър ли е , болшевик ли е .... щото слънцето с един поглед видя, че е протестър, пък после се отплесна към 100 годишния опит на някои със саботажи.Що ли питам , полицията е заета да краде бензин и закриля групировки, ако не са ТВ предаванията няма да знаем, че я има. Всичката Мара втасала , до паветата опря.
160
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От кое ми се повръща повече от заклети комунисти , които сега се правят на десни или от комунисти станали сега социалисти. Отговорете ми как да постъпя.
159
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
министър председател говори за павета, а ктб ,съдебна реформа или беля НЕ...нито дума,да ви имам герберските приоритети..
158
1
 
9
 
! Отговори
x преди 6 години
ГОРАНОВ-ФИНАНСОВИЯ М-Р, КАЗА ДВЕ ВАЖНИ И ОЧЕВИДНИ НЕЩА-1.ЧЕ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО СЕ КРАДЕ МНОГО И 2.- ЧЕ БОЛНИЦИТЕ СА МНОГО КАТО БРОЙКА.ТОВА СА ДВЕТЕ ПРИЧИНИ ЗА ДА НЯМА ПАРИ В НЗОК И ДА СЕ ГЪРЧИМ КАТО ПИЯВИЦИ В БЕЗПАРИЧИЕТО.НУЖЕН Е ЗДРАВ КОНТРОЛ И РАБОТА ПО ПОСОЧЕНИТЕ ДВА ПРОБЛЕМА.А ТЕМАТА, ПО КОЯТО СИ ДРЪГНИТЕ ЕЗИЦИТЕ Е АЛА БАЛА...
157
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОЙ ГО СЛОЖИ ТОЗИ ЛЪВ ПРЕД НДК? ПРИЛИЧА НА МОКРО КУЧЕ.ДОБРЕ ЩЕ Е ДА СЕ ОБЯВИ КОНКУРС И ДА СЕ НАПРАВИ ЕДИН ХУБАВ МОДЕРЕН ПАМЕТНИК НА ЗАГИНАЛИТЕ ВЪВ ВОЙНИТЕ БЪЛГАРИ, А НЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА ТОЗИ ЕВТИН И ГРОЗЕН ПАМЕТНИК.
156
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има видео как Гергин Борисов - говорител на платените протестъри от пседвоорганизацията Спаси София руши готовия булевард и маха паветата от улицата. Прокуратурата къде спи и защо този човек не е в ареста?
155
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Били ходели да им събират нощно време паветата. Ми що да не събираш нещо дето се търкаля и не се мориш? Що не събориха с голи ръце Мавзолея и паметника пред НДК? Мрсеци наред ги събаряха и се изкривиха от събаряне.
154
3
 
13
 
! Отговори
Край преди 6 години
Бойко е губернатора на Мути Меркел за България. Докато тя е на власт там -тук промяна няма да има. Корнелия да свиква.
153
6
 
19
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
БСП отдавна саботира държавата на Боко! Лично съм ги виждал да копаят дупки по магистралата му за да ви друса!
152
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера беше Корнелия, Днес е Бойко, Утре пак ще е Б.С.П. и тъй в шеги и закачки минава времето. Вчера ми беше интересно, кога Б.С.П. ще изгони и ще поиска членуващите в тяхната партия престъпници да влезнат в затвора. Днес ми е интересно кога членуващите в ГЕРБ престъпници ще влезнат в затвора? Докога политически чадър, до кога? Престъпниците цвят нямат те са си престъпници.
151
12
 
10
 
! Отговори
в преди 6 години
Ако бяха вашите хора на власт нямаше да има никакви магистрали дори и криви.
150
18
 
15
 
! Отговори
о преди 6 години
След като взривяват св. Неделя, комунистите избиват повече офицери, отколкото загиват във войните, факт.
149
6
 
16
 
! Отговори
Край преди 6 години
Аман от ченгеджииско-комунистически номера, а др. Борисов?
148
12
 
13
 
! Отговори
БСП=ДПС=Евророма преди 6 години
Ами ***, такъв им акъла. Разбойнически и крадлив.
147
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом този образ безподобен ни управлява вече 3-ти мандат,значи Иво Христов е много прав за 80% от българите.Те тия го избраха.Даже неговия човек веждичката каза,че всичко свестно е избягало навън,а тук е останало това,което и за *** за зеле не става.А царя каза,че имаме сбъркан чип в мозъка.Бойко допълни,че сме "лош човешки мат'рял".Та,какъвто народа,такива и управляващите.
146
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Курнелията няма кой да я разстрие и е бясна.
145
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шайката социалисти са готови да взривят и НДК за да провалят европейското председателство, както църквата св. Неделя, която им пречеше на откраднатия площад ленин .