Нинова призна за Кемил! Не иска да харчи парите на народа за гард от НСО

Тя обясни, че е подаден сигнал в полицията, защото Рамадан и преди я е заплашвал
Обновена: 29 ное 2017 14:17 | 29 ное 2017 13:45, Камелия Цветанова
73
Нинова призна за Кемил! Не иска да харчи парите на народа за гард от НСО
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg, архив

След две катастрофи, SMS заплахи и дори опит за лична саморазправа с нея, червената шефка Коренлия Нинова пак отказва гард от НСО.

Още по темата

"Това е принципно решение, каквото и да се случва, парите които дават хората, не трябва да отиват за охрана на политиците", отсече тя, след като потвърди, че онзи ден Кемил Рамадан е опитал да нахлуе в централата на БСП на "Позитано" 20 и отиде в кабинета й.

Той бил спрян от червената охрана на 27 ноември. Държал се арогантно и заплашително.

Нинова обясни, че е подаден сигнал за случая в полицията, защото Рамадан и преди я е заплашвал. Тогава той й прати съобщение, което гласеше: "Нинова, кажи на президентчето си Радев, че така не се прави – Ифтар вечеря на мюсюлманите! Седнали ми агентите на ДС на вечеря с главното мюфтийче, Андрейчо, и се подиграват на всички български мюсюлмани! Затова Аллах-Бог ще ви погуби. Аллахуакбар!!!".

Отделно, Рамадан заплаши и президента Румен Радев.

"С охраната се е разправял, но не е успял да влезе при мен, не го познавам, никога не съм го виждала и говорила с него, за пръв път разбрах кой е, когато отправи заплахите със SMS-и към мен и президента", каза соцлидерката.

Тя допълни, че вчера следователи са отишли в централата на БСП и са разпитали хората, които са били в пряк контакт с Рамадан – охраната, секретарката и административния директор, който е слязъл във фоайето на сградата, за да види каква е тази разправия.

Нинова обаче не била разпитвана, защото не е виждала потенциалния си нападател. Тя няма и обяснение защо Рамадан толкова й има зъб.

Той й прати заплашителните съобщения през юни. След това пък червената шефка без да иска два пъти стана участник в катастрофи. Те се случиха през есента. И при двата инцидента тя пътуваше с колата си към "Позитано" 20, като и при двата тя беше ударена от такси.

След втората катастрофа самата Нинова намекна, че явно ПТП-тата не са случайни. Шефът на НСО пък й предложи личен охранител, но тя категорично отказа да харчи от парите на данъкоплатците за собствената си сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
13
 
14
 
! Отговори
Серавивифтарадомуси преди 6 години
Трепане за мръсното турско племе.
52
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корниии , иска да те плющи с *** , дай му !
51
4
 
43
 
! Отговори
компетентен преди 6 години
НСО е с личен състав от 1400 души.Това е повече от елитната ни 68бригада спец.сили.Представяте ли си какво значи това? Командва ги генерал-майор.Това е кощунство! Командирът на сухопътните войски също е със звание генерал-майор.Командва над 20000 души,а отговорностите му са стократно по-големи.Пък заплатите им са едни и същи.Ако намалят щата на НСО до 120 души с началник : полковник ще е много по-добре за български данъкоплатци.
50
15
 
22
 
! Отговори
дзгбзздфф преди 6 години
Брей, колко човечни и добрички били червените керпедени?!?! Да се чуди и мае човек от толкова "обич" към народа?! Я се скрий ***, КУРньолиьо-знаем те каква си сви.ня мазна-я кажи от лИбоФ към народа ли приватизира "Техноимпекс" и открадна от народа над 2 млн. лева в имоти и пари в касата!! Га.дина такава...
49
3
 
5
 
! Отговори
усмивко преди 6 години
Умилих се и поскамсалза
48
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оф, като се почне с тази демагогия. Не искала да харчи народните пари? Ама като си вдигате депутатските заплати всички мълчите и се прегръщате след това с управляващите. Един депутат с всичките разходи освен заплатата, излиза на данъкоплатеца по 20 000 лева. Защо не се кментира това, ами някакъв *** Кемил.
47
7
 
15
 
! Отговори
Корне, ма! преди 6 години
Този да не те е харесал, ***?И ако го е срам да си признае, може да е измислил такава тактика - уж да те плаши, после да те търси, надявайки се да остане насаме с теб, за да си поприказватеи най-после да ти признае колко си му симпатична!
46
11
 
14
 
! Отговори
физиогномика преди 6 години
Повдигнатите заоблени вежди издават патологичен лъжец.Когато видите такова изражение пред себе си, внимавайте какво решение вземате, защото това е един от признаците че Ви заблуждават.
45
8
 
15
 
! Отговори
Кико преди 6 години
До ДодоПрав си Доде, сега и Тивкуча да си вземе поука, че отидее да се одyпи на Саудитските джихадисти и главорези!
44
15
 
5
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Хаха, заКърнелия и Зеления Чорап ще разберат по другия начин какво означава да се заиграваш с мюсюлманите и да им правиш Халал Ифтар вечери! Само гледайте шоуто!
43
3
 
30
 
! Отговори
Пурку преди 6 години
В една истинска държава тоя Кемил в най-добрият случай щеше да е в ареста и обработван от службите, а в най-вероятно щеше да е загинал мистериозно или да е получил сърдечен удар.
42
8
 
12
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Аз като ви казвам, че нашите политици ни взимат за д.ебили, вие не ми вярвате!Може ли един истински отговорен лидер , като този на БСП да иска рестарт на АЕЦ Белене след като нямаме индустрия и пазар за новите енергийни мощности!Трябва да полегнем на руските кожодери, а те да ни го натъпчат в задните части пет ката!!!Може ли гербаджиите да усвояват милиарди от еврофондовете, а по селата и градовете хората с малък и среден бизнес да бъдат държани в тъмнина и отхвърлени от евросредствата!ЦРУ!!
41
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти достатъчно милиони открадна курнелке
40
2
 
11
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "Василев": Не върви някак си в предния пост да наричаш хората "селяни прости", а в следващия "всички вие сте д.ебили!!!" и да мислиш, че някой ще те вземе на сериозно.
39
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 16Ми то при левите е така, жените са мъжки, а мъжете женски. Лява им работа.
38
5
 
17
 
! Отговори
MAD преди 6 години
МРАЗЯ ГЕРБ НЕ ХАРЕСВАМ БСП НЕ ХАРЕСВАМ НИТО ЕДНА ПАРИЯ ЧУАВАНА ДО СЕГА В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО НИКОЯ НЕ Е СВЪРШИЛА НИЩО ХУБАВО, ЧЕ ОБИКНОВЕНИЯ ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН ДА ЖИВЕЕ БЕЗ ЛИШЕНИЯ И В БЕДНОСТ, НЕ ХАРЕСВАМ, ЧЕ СЕ НАЛАГА ПО ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ ДА СЕ СРЕЩАТ КОТИИ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ И ПРОЧИЕ. НО ПОГЛЕДНАТО РЕАЛНО БОЙКО НАИСТИНА Е СТРАХЛИВ, ЛЪЖЕЦ И ДЕЙСТВА КУРВЕН_СКАТА С ТОВА ЧЕ ВИНАГИ, КАТО МУ. ДОПРЕ СЕ КРИЕ КАТО МИШКА. ОТ НИНОВА И НЕГО НИНОВА Е СИЛНИЯ
37
4
 
11
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Кой иска да се хване с мен на бас, че ако главния прокурор иска, може да срине всеки политически лидер, политик,министър или бизнесмен в държавата!!!???Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малии,че смела другарка!
35
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Кемил е богат бизнесмен, нищо чудно Нинова да го е прецакала с нещо и да му е откраднала някой и друг милион.
34
3
 
2
 
! Отговори
123 преди 6 години
Значи новината накратко какво казват от бсп:1. Всички са ни са се наточили да ни таковат.2. Добре че, още има парици, че гардовете от нсо за кого работят не е ясно.3. Май тоя път няма да ни се размине, дали да не бягаме на някъде.