Опозицията твърда: Вотът срещу кабинета ще е през януари!

ДПС смята, че Европа ще го приеме положително
102
Опозицията твърда: Вотът срещу кабинета ще е през януари!
Снимка: БСП

Вот на недоверие срещу правителството на Бойко Борисов ще има при това не кога да е, ами точно в началото на новата година, когато България ще поеме председателството на ЕС.

Въпреки че тогава страната ни ще бъде в центъра на вниманието на европейските институции и у нас ще се провеждат серия от срещи на високо ниво, опозицията в парламента не се отказа от идеята си да иска да свали кабинета "Борисов 3".

Според лидера на ДПС Мустафа Карадайъ това дори ще се приеме положително от европейските ни партньори.

Още по темата

След кратка среща днес той и червената шефка Корнелия Нинова обясниха, че вотът ще бъде внесен в деловодството на парламента на 17 януари.

На 10 януари, първият работен ден за народните избраници след дългата им ваканция за Коледа, работна група от четирима представители на левицата и трима на ДПС, ще седне да напише мотивите към вота. Темата му ще е корупцията.

Само че, понеже според Нинова и Карадайъ рушветите са бич във всички секторни политики, на работната група се пада задачата да уточни точно за кои от тях ще бъде вотът.

Нинова смята, че няма вариант вотът да е за цялостна политика, а ще е само за корупцията в определени секторни политики като в мотивите ще са описани много примери за тази порочна практика.

"Датата 17 януари не е обвързана с някакъв ретрограден Меркурий или с някаква Венера, просто 10-и е първият работен ден след ваканцията и тогава ще се подготвят мотивите", допълни соцлидерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А сега кой ни управлява,не са ли руснаци?На Костов човека каза,че са руснаци.
21
1
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Някой си спрял на нЕкви другари краденето.И какво от това ?!Те си осигуриха деца, внуци, даже и правнуци.Вие вЕрвайте, че кражбите сериозно намалели в Беге-то !!
20
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И всичкото това за да не се приеме поправката в конституцията за незаконната приватизация.Че то и без друго българският народ, с изключение на бившите военни и милиционери, знае, че комунистите ограбиха България. И Кой, Кой???
19
11
 
25
 
! Отговори
Диди преди 6 години
Изпитвам дълбоко вътрешно отвръщение от тази жена.
18
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За всяко добро представление са необходими клоуни.За българското европредседателство шутовете вече са ясни-Карадайъ и Нинова.Само дано добре се подготвят,че сега са по скоро жалки отколкото смешни.
17
10
 
16
 
! Отговори
Европа ще го приеме преди 6 години
Нищо няма да направи госпожата. Те я виждат колкострува.Колкото до Москва, те също не хранят надежди защото си виждат човека. Просто ще я ползват докато могат и после ще я захвърлят на кучетата. Просто такава е процедурата в Империята на Злото.
16
14
 
13
 
! Отговори
Пророкът Гочо преди 6 години
Бойчето се надява точно на европредседателството да отпъне една година безоблачно крадене, ама с този тюфляк начело резилът и без това е пълен, така че малко дестабилизация само ще вкара балкански колорит в цирка.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Дончева вклю4ете,тя е добър политик,много хора я харесват.Стига с тези търкания с Първанов,Дончева.И Костов да се вклю4и.
14
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЛЕД ЦЕЛУВКАТА МЕЖДУ СТАНИШЕВ И ДОГАН НА ОРЛОВ МОСТ ,ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ТАКАВА МЕЖДУ КАРАДАЙЪ И НИНОВА. КОРНЕЛИЯ ДЪРЖИ НА ЕЛИТНА ПУБЛИКА-ЗАТОВА Е ИЗБРАЛА 17 ЯНУАРИ-МНОГО ЕВРОДЕПУТАТИ ЩЕ Я ВИДЯТИ.........ЩЕ И СЕ ИЗМЕЯТ!
13
10
 
20
 
! Отговори
физиогномика преди 6 години
Гледам повдигнатите и заоблени вежди на госпожата.Типично изражение на мошенник.Тя може и да не го прави за пари. Това е психиатрично състояние като Синдром на Даун, клептомания, паранои и т.н. Просто медицинско състояние...
12
11
 
18
 
! Отговори
преводач преди 6 години
Ако не се рестартира белене започват масови протести, така са им наредили от кремълската кула
11
10
 
27
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
Ега ти наглостта - точно БСП и ДПС да внасят вот за корупция.
10
11
 
27
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
Няма по-мръсно племе от *** - дай им само да саботират, да пречат да правят мръсотии.
9
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опозицията е мека - нищо няма да постигне.
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мотивът за вота ще е ,,златната краставица,,
7
10
 
26
 
! Отговори
Нелепо! преди 6 години
Крадците ще викат "ДРЪЖТЕ КРАДЦИТЕ"...
6
13
 
19
 
! Отговори
първо парите преди 6 години
Курнелиьо, преди да внесеш вота трябва да вземеш парите от Кремъл защото после може и да не приведат парите! А за такъв вот трябва да се пазариш за много пари. Газпром вече ги е удържал чрез цената на газта и ти трябва да си вземеш своето. Пък после газпром ще ги удържи още веднъж ако те е подкрепил достатъчно за да сключиш ти договора.
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
идва зимата. време е за вота. мотиви - студено е, парите, къде са парите...
4
16
 
25
 
! Отговори
Акуд преди 6 години
бсп вече 100 г. само саботажи сътворяват под диригенството на кремъл
3
9
 
20
 
! Отговори
. преди 6 години
Жалка работа сте!Затвор за вас, *** скапана,окрадохте цяла България и продължавате да сте нагли!