Бистришките баби, тигри... Dobre doshal в България!

Часовникът отмерва дните до старта на европредседателство ни
16 дек 2017 09:45, Петя Славова
20

Не само вълнението около новите цени на водата се покачва. Часовникът отмерва дните до старта на българското европредседателство, пише Bulgaria ON AIR.

И, докато управляващите мислят как да реализират приоритетите си начело на Съвета на Европейския съюз, други търсят начини да се възползват от него, като превърнат България в привлекателна туристическа дестинация.

Така се "родиха“ няколко реклами, които събудиха недоволството в социалните мрежи, а закачливите реплики се пренесоха и в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименМалките българчета не знаят родният си български език,но пък говорят добре на английски. Не знаят кой е Иван Вазов,но пък въздишат да бъдат роби на Англия---------------Глупости.Единствено ивохристовчетата мечтаят да целунат топките на Путин.Никой, освен русофилите, не е чуждопоклонник.
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" Бистришките баби, тигри... Dobre doshal в България! ... ""................Родните чиновници, хора със дълбок селски произход ... няма да се сетят за нещо красиво, модерно и всеобщо - признато като класическа музика, опера, балет или театър ... първото нещо за което се сещат когато иде реч да представят България са - потурести гайдари, бистришки баби или кукери.Очевидно се опитват да уплашат до смърт и без това уплашените евро-чиновници.
13
0
 
5
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Тая Лиляна Павлова все едно че са и сложили някаква стирка на главата. Каква е тая пещерна саморасла коса бе! Вземете я оправете от малко малко бе правителствени фризьори!
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 12 При бай Тошо беше пълно с германци по Черноморието ни, бре! Но не безчинстваха, защото знаеха, че имаме МИЛИЦИЯ, а не хамериканска изпедерастена Полиция. Понял?
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Посрещахме добре руските туристи,защото са ни близки ,а и са добри хора. До колкото западняците, те в България не можеха да си правят каквото си поискат и да безчинстват безнаказано. А лошото днес е,че заради западняците ,ние,българите сме готови да се продадем !
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продължение от коментар номер 10:Смятаме чужденецът за господар,а всъщност,истината е такава,че чужденецът е едно л@.й.н.о с високо самочувствие. Лошото е и това,че сме готови,ние,българите да изменим родната писменост,кирилица,с тъ.па.та май.муница,шльокавица и латиница. Малките българчета не знаят родният си български език,но пък говорят добре на английски. Не знаят кой е Иван Вазов,но пък въздишат да бъдат роби на Англия и английската кралица. Мразя и ненавиждам това чуждопоклонничество!
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ненавиждам българското чуждопоклонничество! Заради тъ.пи.те туристи,чужденци и западняци,ние,българите сме готови да изменим всичко българско и народно! За да угодим на проклетите западняци,които идват тук в България за да ядат,пият,гуляят безплатно,а и освен това,западняците развратничат,нарушават реда в България и правят престъпления безнаказано,ние,българите сме готови да им бъдем роби за стотинки! Готови,за да им продадем всичко наше и българско! Смятаме чужденецът за бог,а той е л@.й.н.о!
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 8 При бай Тошо гостите ходеха с празни ръце при домакина. Сега толкова сме оскотяли, че като тръгнем да ходим на гости, се чувстваме задължени да вземем нещо за масата на домакина.
7
0
 
6
 
! Отговори
Госкете преди 6 години
Много е подвеждащо, че на гости се ходи с празни ръце...че стане напрегнато международното положение ако почнат да налазват изтупаняци без яденье и пиенье !
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
SHALAM ALEIKUM V ISRAEL
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това си личи как е измислено от някоя мърлява кифла с вишу по риклама от УНССту или НБУту.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бяха пуснали Стефка Съботинова с "Притури се планината" в съвремения й вариант на фона на красиви кадри с дрон от природата на България. Тъпaнари!
3
1
 
19
 
! Отговори
Dtrump преди 6 години
Егати и скапаната реклама
2
2
 
14
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
Суджука, суджукаааааа му е майката.
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малииии..спомена Винегин за бистришките тигри и онази пaча прдседателя на Парламента му се възмути. веднага защити вожда си.