Борисов за рамото от Ахмед Доган: Той е мъдър човек!

Няма да ги оставим в този вот те да ни бият и ние да ги гледаме, закани се премиерът
Обновена: 23 дек 2017 08:58 | 22 дек 2017 22:00, Красимир Ангелов
221
Борисов за рамото от Ахмед Доган: Той е мъдър човек!
Снимка: БТА

Ахмед Доган е един мъдър човек, 27 години е в политиката и сам разбира, какво би станало, ако вотът успее, ако предположим, че успее. Това обяви премиерът Бойко Борисов пред "Панорама" в коментар на думите на почетния лидер на ДПС от снощи.

Още по темата
Както Dnes.bg съобщи, Доган обяви, че вотът на недоверие, който предстои, няма за цел да свали правителството, а само да го коригира и насърчи. "Но ако вотът на недоверие мине, какво правим? Има ли партия, която е готова да управлява страната след евентуални предсрочни избори? Моята преценка е, че няма такава политическа сила от опозицията, която може да поеме отговорността за управление на страната към днешна дата", посочи почетният лидер на ДПС.

"Понеже Ахмед Доган знае технологията на управление и много добре познава БСП, познава и неговата партия, и дава ясен отговор, че няма кой да ни замести това управление", посочи Борисов.

По думите му вотът на недоверие се прави, за да се покаже на света колко сме калпави. "За съжаление политическата класа в България е такава. Обикновено като идват гости, майка и татко ме предупреждаваха "Няма сега да правиш бели. Ще се държиш възпитано", за да си тръгнат гостите и да си кажат "Ей, това е възпитано семейство". Ние искаме да покажем всичките си магарии и всичко, което можем за тези шест месеца. Не ме дразни вотът, фактът е такъв", коментира Борисов.

"Да видим какво ще изнесат, ние ще им отговорим със същото", закани се лидерът на ГЕРБ към БСП. И изрази разочарование, че за тези 6 месеца вместо да се съсредоточим и да изкараме малък дивидент за България,"ние искаме да си извадим кирливите ризи".

"Тези хора ще дойдат и единия ден ще слушат от мен как искаме Западните Балкани - че сме по-мъдри, че искаме да се развиваме, да се инвестира в тях, да се вдигнат доходите и да се подобри материалното благосъстояние. В същото време ще ни слушат в парламента какво говорим един за друг. Сами разбирате, че ние няма да ги оставим в този вот да ни бият нас и ние да ги гледаме.", коментира още Борисов.

Премиерът посочи, че България е готова с всичко необходимо да води Европа. Самото председателство е менаджиране на един процес, то не е да взимаме решения вместо всички. Затова трябва много добра комуникация с всички колеги, посочи Борисов.

По думите му по време на председателството трябва да бъдем обрани, защото трябва да защитим интереса на 27-те членки на ЕС. "Натоварени сме с отговорност с Балканите и за приобщаването на нашите съседи, за да можем максимално да се справим с миграционната криза и се очакват изключително напрегнати шест месеца", коментира още премиерът.

Той подчерта, че много пъти е казвал „не“ на турския президент Ердоган, но и имаме добри отношения с Турция и от това има резултати. По думите на Борисов за разлика от нас, в Гърция „не могат да си преброят мигрантите“.

Борисов коментира и отношенията си с президента Румен Радев, които са доста напрегнати в последните месеци. "Аз няма какво да воювам с президента. Той ни дава оценки всеки ден, при това възможно най-негативните. Той взима страна, говори с думите на госпожа Нинова", заяви премиерът.

По отношение на въпросът с втория лифт в Банско, Борисов посочи, че такъв със сигурност ще има, но въпросът е "така да направим плана на управление, че всяко нещо, което допълнително ще се строи, ще минава екологична оценка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
34
 
! Отговори
Лъсна истината преди 6 години
Боко, Прасчо Пеевски и Доганя - истинските управници на Боколандия. Много, ама много *** народ. Не са 80%, а поне 95!!!!Защо ли не виждам протестиращи? Къде са "младите и красивите"? Къде е бЕлото пиано? Къде са подскачащите дрогирани клоуни???
140
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този изпърдвн чичка, поне малко достойнство да имаше, нищо не му е останало. Милиарди окраде от нас, изнесе ги, има пари за още 500 години ако живее, но продължава. Трепери за властта си, готов е да продаде България и всички нас, само и само да му е комфортно като премиер.ЕС знае, че е най-корумпирания премиер, че сме най-ограбени и бедни, но си траят.Удобен е про//стака, крайно удобен и послушен. Какво им дреме, че българина няма вече здравеопазване и образование?Няма икономика, но има Европари
139
8
 
6
 
! Отговори
Да,мъдър! преди 6 години
За разлика от теб- ***,агресивен,отмъстителен,крадлив и грозен
138
1
 
26
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До АнонименБорисов е много далече от политика, камо ли от държавника. Една ревизия на финансовото състояние на Борисов и произхода на парите му, със сигурност ще покаже, че той не е с два скъсани чорапа, като "учителят" му, Тодор Живков. Да не говорим, че, ако се направи прокурорско разследване, за цялата му дейност, ще се разбере и кой е убиецът, физическият убиец, на писателя Стоев.
137
10
 
3
 
! Отговори
къде е сулнана? преди 6 години
Много строг и много справедлив е той или силна сталинска ръка!!!!!!!
136
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Излезе най-после заигравката на Гуджо от Банкя, с агента на ДС, хидроинженер или не знам какъв си още, турчин, който щеше да го убива, когато при изритването му през 2013. Днес вече е мъдър???? Кое е вярно? Вярното е, че всички са едни и същи, гнусни лъжци и крадци, които са в схеми за ограбване на българина. Ако не крадяха толкова, щяхме да сме по-добре, но лакомията на Гуджо е безкрайна. Страхът също. Вижте му охраната, все по-голяма става. Защо? Страхът от възмездие и народен гняв.
135
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
139 да допълня, успя тази година да събере 1 милиард повече, какъв забелижителен успех ама от къде? Дай да видим историята от последните месеци до началото 2009. Спряха инсулина, спряха помощте на онкоболните, спряха помощи за инвалиди, спряха поддръжката на танковете, самолетите, 1 хеликоптер, армията е намалена, затвориха над 30 болници и поликлиники, спряха помощите на доста хора и тн. и тн. ето откъде идва излишъкът. И говорят за прегряваща икономика. :D
134
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чета тук два поста, явно гербери, не по убеждение а по интереси. Нямало по-подготвен от Бай Хей за премиер??? Нека му кажат, с какво подобри живота ни, с поне едно? Само заеми и вдигане на цените. Хората които го познават знаят, простичък, с голямо его, лаком и страхлив, изключителен лъжец и популист. Ако беше образован и генетично интелигентен, може би щеше да е друго. Я ми кажете, защо в САЩ му блокираха 3 милиарда, откъде взе пари и купи имение в LA за над 350 милиона долара?
133
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най са ми глупави и смешни тези които още се връзват на номерата на шиб.а..и.те капиталистически *** ! Крадците, убийци и всякакви престъпници в този капитализъм им трябва изкупителна жертва, и както винаги те започват да плюят по комунизма. Иначе как да признаят всички ,че единствената среда в която алчността, престъпността се развива до неограничени размери, това е КАПИТАЛИЗМА ! Така е навсякъде по света, не само в България, но най лесно ни е да плюем БКП, ДС и комунизма.
132
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха гербери, сега дпс-то станаха мъдри а? :D хахахахахахаха довчера всички гербери тука хулеха бсп че били в партия с дпс, а сега? :D
131
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понеже това ви е "качеството " в момента и с това се оправдавате,затова няма да имате държава,а колония.Не премиер,а губернатор на колония,ако трябва да сме точни.
130
22
 
6
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
Истината винаги боли,независимо кой я е казал-Доган,Драган,Петкан и др.Вместо да се замисли за казаното от Доган,Курнелка почва да манипулира общественото мнение:''Бойко се е уплашил и искал помощ от Доган'',''Доган щял да му помогне,ама да извади патриотите от власта'',''БСП е единствената опозиция''и т.н.Пълни глупости!
129
6
 
9
 
! Отговори
ПРАВ Е БОКО! преди 6 години
ТРЯБВА --ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ПРЕХОДА!!!!/тази година ---ЩЕ НАЧАЛОТО /ИДВА СПРАВЕДЛИВОСТТА И ПРАВДАТА!
128
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има една мъдра поговорка- когато няма риба и рака е риба . В момента сме на това положение . Няма по качествен политик от Борисов . Искаме или не няма друг. За Нинова е срамно даже и да си помислиш , че една обикновена женска клюкарка е политик .
127
2
 
17
 
! Отговори
писна ни преди 6 години
Не ми разтягайте локуми за велики ръководители.Разсипници са,това е истината.Дайте на магаре да тегли милиарди заеми всяка година и то ще управлява.Колко завода се построиха,колко работни места се усигуриха.Седнали са на трапезата и изпълняват поръчки.Нали това е целна на заемите-да връщаш десеторно,докато се разориш и накрая продадеш последното-земята.Защо лихвите за бизнес са десетократно по-малки от запада.А в щатите даже има гратисен период.Обучаваме работна ръка и им пращаме наготово.
126
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без политически пристрастия , а само това , че ти пука за Държавата е достатъчно да разбереш , че в момента Борисов е най подготвен и опитен Държавник . Другарите от БСП си искат др. Нинова , но тя е много , ама много зле. Тази женица премина през СДС за да краде и сега се прави на защитник на бедните . Какво да я коментираш , тя за домоуправител не става , а иска да е Премиер .
125
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кажи му български политик и не го обиждай повече. Кажи ГЕРБ или Суджук паша, Цецо Zървула и повърни!!! Толкова примитивни, долни, неуки, полуграмотни *** са тези, че младото и умното избяга, и продължава. Лошото е, че в ЕС знаят всичко, колко тъ,п е Бай ***, колко милиарда има по сметките си, колко ужасна е корупцията у нас, знаят го и Америкснците, но нали слугуват за всичко, удобно им е. И тоя турчин скап/ан Доган, хидроинженера. Агенти на ДС и членове на БКП. Те убиват България.
124
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
става вьпрос за пари и то за много пари така че не драматизираите доганопозицията е затова да рьчка срещу властта навсякьде в европа ври и кипии ние не сме изключение а председателството изобщо не ме интересува за менее една безкраина софра за сметка на 500 милиона европеици
123
1
 
2
 
! Отговори
интересно преди 6 години
Не знам кой какво казал и кой какво не казал , ама да се готвят ББ , Корнелия ,че в следващия парламент както вървят нещата , ще има само ГЕРБ, БСП , ДПС - да му мислят как ще правят коалиция
122
2
 
14
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 6 години
ТО СЕ ОЧАКВАШЕ,САМО СЛЕПИТЕ НЕГО ВИЖДАХА,Т.С ПАТРИОТИТЕ,УВЕЛИЧАВА СЕ ТУРСКОТО ПРИСЪСТВИЕ,КАКВО СТАНА С ИЗГОНЕНИТЕ И ИЗБИТИ БЪЛГАРИ ТРАКИЙЦИДОГАН РАЗСИПА БЪЛГАРИЯ ГОДИНИ НАРЕД ВЪВ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА,В ИМЕТО НА ВЕЛИКА ТУРЦИЯУЩОМ НЯМА БЪЛГАРСКИ ЗАВОД ЩЕ ИМА ТУРСКИ,ЩОМ НЯМА БЪЛГАРСКИ СТОКИ,ЩЕ ИМА ТУРСКИ,ЩОМ ИМА БЪЛГАРСКИ ЧОРБАДЖИИ ,ЩЕ ИМА И ТУРСКИ АГИ ТОВА Е ХРАБРИ БЪЛГАРИ,СЪВРЕМЕННО ВАСАЛСТВО.