Нинова отвръща на Доган: Вот ще има! Ясно е – само БСП е опозиция!

ДПС иска да смени Патриотите в кабинета, убедена е червената шефка
22 дек 2017 14:30,
246
Нинова отвръща на Доган: Вот ще има! Ясно е – само БСП е опозиция!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерката на БСП Корнелия Нинова обяви, че вот на недоверие ще има въпреки изявлението на Ахмед Доган, че кабинетът на ГЕРБ няма алтернатива.

Вчера почетният председател на ДПС обяви в слово пред актива на партията, че няма партия, която може да вземе властта, ако правителството на Бойко Борисов падне. Доган призова всички политици да се грижат за стабилността в държавата.

Словото му идва седмица след като БСП и ДПС обявиха, че на 17 януари ще внесат вот на недоверие срещу правителството заради корупцията.

Още по темата

Днес Нинова коментира думите на почетния председател в специално изявление, изпратено до медиите. Тя обвини Борисов, че сам е поискал помощ от Доган, притеснен от напрежението в страната и от предстоящия вот на недоверие.

"Помоли г-н Доган за помощ. И я получи. Доган подкрепя Борисов", констатира Нинова.

Тя коментира и друг акцент от словото – че присъствието на Патриотите в кабинета е грешка.

"Разбирайте в подтекст: Махни ги и ние ще те подкрепим. Тоест, няма нужда от нови избори, има нужда от смяна в правителството на едните с другите", анализира Нинова.

Лидерката на БСП обръща внимание и на призива на Доган всички да пазят стабилността.

"Но коя стабилност? Стабилно се закриват болници, стабилно се вдигат цени на вода и ток. Стабилно сме първенци по корупция и най-бедни в Европа, стабилно една прослойка става все по-богата, а народът все по-беден, стабилно расте броят на неграмотните деца и стабилно изчезваме като народ. Стабилно всеки месец има протести срещу това правителство. Благодаря, ние не сме съгласни!", пише в изявлението си тя.

Нинова допълва, че БСП иска промяна на този модел на управление, а не просто смяна на патриотите с ДПС в правителството.

"Вот на недоверие ще има. Конгрес на БСП го реши, парламентарната група ще го внесе. Не сме в предишната ситуация с 38 депутати, която налагаше да търсим гласове от ДПС. Сега сме осемдесет и продължаваме напред. Очевидно оставаме единствената опозиция и алтернатива", заключава тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вота се отлага за след европредседателството- най новата опорна точка на БСП/от последната минута/.Да не се изложиме пред чужденците.
66
11
 
18
 
! Отговори
ХАХАХ преди 6 години
ДПС И ГЕРБ вечна дружба !ДПС и ГЕРБ=== ВЕЧНА ДРУЖБАА
65
8
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Доган- дървеният философф на прехода,а в момента...политически готованец,незнайно защо...охраняван от държавата.Като се има в предвид,че сега...държавата е на политическия феодал Боко Банкянски,е ясно кому прави метани...философа.С две думи;битието,определя...съзнанието.
64
13
 
22
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Най-голямата вина на комунистите не е тая, че на няколко пъти фалираха държавата... -- не е тая, че на няколко пъти избиха интелигенцията на държавата... -- не е тая, че влизат в безпринципни коалиции с цел да плячкосват държавата... - - не е тая, че получиха даром властта от друга държава, от която бяхме окупирани... -тяхната вина е, че промиха мозъците на 80 процента от българите и ще са нужни поне три поколения за да се нормализират...
63
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е то ДПС винаги са подкрепяли ГЕРБ
62
12
 
19
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Голям шамар другаре... Що не идете да се топнете колективно в язовир Копринка, а от там едно кросче нагоре към Бузлуджа...Това сакрално място много пъти ви е помагало,може и сега да ви дойде някаква блестяща идея...
61
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да ти помогне Решетников,когато руснаците загубиха третата световна война с подлите и безчовечни роботи- англосакси,чиято единствена цел е да яхат другите и да живеят на аванта.Така е било и ще бъде,докато не се изтреби това племе.Засега единствен Ким им се зъби.Вярно,че е пародия,но поне не е като нашите да им лиже смрадливите з...
60
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доган работи само на сигурно-със Станишев направи тандем,но на Корнелия не може да се разчита /лабилна е/и затива и би шута.
59
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От този момент Нинова започва да трупа здраво рейтинг.
58
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лидерката на "Бие Сие Пие" е от ромски произход. Това ясно се вижда на снимката.
57
11
 
5
 
! Отговори
Пуч трол преди 6 години
Като ритнем леко бойковата безалтернативна власт и ще падне цялата държава.
56
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова,разкарай се от бсп.Ще направиш добро,защото биткойните няма да има с кого да се оправдават . Увисват и ги почваме отзад напред,защото не се издържа.
55
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маските паднаха.Мафията в България официално се съюзи срещу народа.Напред,Корнелия!Ти си на ход.Измети първо всички негодяи от БСП и поведи народа срещу мутрите.Времето вече работи за теб.Само си изиграй правилно картите.Козовете са у теб.
54
8
 
5
 
! Отговори
Доган и Нинова преди 6 години
Другари, всичко е само спектакъл. Важните неща ги решаваме зад кулисите. А вие сте една доста *** публика, щом ни се връзване на тъпата постановка. Нас са ни учили товаришите на Путин. Лъжем от сутрин до вечер. И през нощта Хо-Хо-Хо!
53
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен51Трябва да си крайно ограничен, за да мислиш, че др. Решетников /Путин/ ти мисли доброто! Смукаха ни над 100г., накрая като фалираха казаха "оправяй те се сами".Ами ще се оправим, ама без руски номера вече!
52
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Онзи който, Доган е потупал по рамото си е заминал.
51
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ги сменя,че ДПС създаде Атака и чрез тях е във властта!
50
10
 
19
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
ДПС никога не е била проруска партия. Турчин русофил няма !ГЕРБ извършват евроатлантическа дебългаризация на България и ДПС логично ги подкрепя.
49
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех,де да беше товариш Решетников,всичко щеше да е по-добре.Но ние сме победена страна от англосексите,а те каккто знаете са наказвали със смърт до началото на 20 век ония свои "мисионери" които се опитат да равият икономика в колониите.Може само износ на суровини.Всичко друго се внася-защо въведоха СЕТА?Живуркайте,драги,до пълно изтребление.Решетников ще ви се сстори приказен сън.Говоря за народонаселението,не за стотина хиляди подкупни марионетки,които за да живеят охолно един живот,затриват
48
7
 
18
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Тежко и горко на тази държава, която няма алтернатива на управление като сегашното !