От Борисов: Здраве, щастие, късмет, благоденствие и мир!

Между постните гозби той намери време и за поздрав
Обновена: 24 дек 2017 22:25 | 24 дек 2017 21:10, Камелия Цветанова
277
От Борисов: Здраве, щастие, късмет, благоденствие и мир!
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов, както е по българска традиция, прекара Бъдни вечер със семейството си.
Докато похапваше постни гозби той намери време и да отправи поздрав в социалните мрежи.

Още по темата

"В навечерието на този светъл празник пожелавам на всички българи здраве, щастие, късмет, благоденствие и мир. Нека бъдем добри и смирени. Весели празници!" - написа той в социалната мрежа Facebook на Бъдни вечер.

В поста си министър-председателят е качил и снимки със семейството му около празничната трапеза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 6 години
Аз не му приемам поздравите,нито му искам меда,нито жилото ,по-скоро да си подава оставката,и каквото сабя покаже.
204
0
 
3
 
! Отговори
Цуци преди 6 години
Я вари се скрий бе!
203
1
 
5
 
! Отговори
Спрех и Парфюми преди 6 години
и къде е елхата, коледната?ни елхово клонче, ни борова вейка в близост до масата с ДЕВТИМАТАсигорно ползват спрей а ла Борова миризмица? ха ха хаНай-адекватно е малкото пиле дето се е гушнало в остригания мъж.То ама изобщо не го интересува оня Глигано-ликвидатор, а гледка в камерата знае от къде фъркат пиленцата
202
0
 
13
 
! Отговори
user преди 6 години
Сложил двете ръце на масата, като баш бабаит, а ни говори за смирение?!Пожелава на всички българи много им здраве и весел празник, а те по-голямата част са атеисти.А те са атеисти не за друго, а защото им е писнало да вярват, че ще се оправят.
201
2
 
6
 
! Отговори
Коледурско Госке преди 6 години
на тази маса (от снимката) са се събрали сякаш съседи с дечурлигата които искат да се помирят въпреки че хем не им е нужно хем не им трябва камо ли да го искатски колко далеко от Комисарят са седнали тези отлавопразни чашипразни чиниикисели физиономиисигорно са ги накарали да се изуятпо стените висят глави на избити звероведо мивката има кът за кръст и иконисамо на бащицата има нещо пресно уринено ли кво ли сипано в чашатаили са изели и изпиле всьо и даже от глад са олизали тарелките
200
11
 
1
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Слабо другари,слабо!Само 250 коментара!Преди по 500 имаше...
199
1
 
15
 
! Отговори
Фотографа по главата преди 6 години
след техниката и арангимента с които е сътворена тази уникална по про,стотията си снимка, в която нашият премиер е показан като глигано-кози уби.ец, фен на християнството, как пости с празни чинии и е клюмнал като кон на празни ясли, наместо да го снима как коли сви.ня, скубе пуйка, претака зеле и се черпи с приятели, Премиерът наш ни е показан като победител в конкурса "Мистер Гъ.стър" преди да му санират лицевата територия с ботекс и парафин.
198
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
явно Доган е снимал ;, все пак заедно са празнували !
197
1
 
11
 
! Отговори
СПО и СПА преди 6 години
изтече инфо, че партийният актив на ГЕРБ под умелото ръководство на Султана и неговото псе Цуцана са прокарали вътрешно-партиен закон, че за активисти на ГЕРБ Партията ще има биологичното разбиране те да сключват помейду си едополови бракосъчетания. за Напролет, от същатата инфо казвт че ще прокарат и закон за еднополов брак състоящ се от един биологичен субект притечаващ един полов орган. Новото бракосачетание ще се каза "СПО = Средният Пръстов Одпечатък"
196
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ти се връща
195
1
 
17
 
! Отговори
Хасан преди 6 години
Господин Борисов, не ви искам ни жилото нито меда!
194
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мерси-от тебе-НЕ !!!!!!
193
2
 
23
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Най-мразената Мутра в Бг!
192
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
MERSI BACE ZA VSICKI POJELANIA AMA DAI NQKOI LEV BA BACEEE DAI NQKOI LEV BAAA
191
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойче, светли християнски поздрави на теб и семейството от Ваньо Танов и Мишо Бирата :)))
190
6
 
30
 
! Отговори
рапоня преди 6 години
много смирен и набожен тоз ***, я какво наперено бичме беше като трошеше ръце на нещастници по *** на витоша.. седнал да ми говори за мир и благоденствие. този човек ще остане в историята като недоразумението, изгубило на България цяло десетилетие или колкото там смятат да го държат жалките ни олигарси..
189
14
 
5
 
! Отговори
ф преди 6 години
Божия син днес е забравен и охулен от комунизъм ,сатанизъм ,окултизъм и ислямизъм.Как не ви е срам да го почитате след като сте го отрекли .Според вас той даже не бил съществувал щото бил добър и почтен .Ама Мохамед убиеца бил реален ,щото е като Доган и Бойко . Това сте вие ,гласувате за такива или за БСП.
188
4
 
33
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ! НА ТИКВАТА НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е РЕДНО ДА МУ СЕ ЧЕСТИТИ - СЛЕД ТОЛКОВА ГРАБЕЖИ ПРЕЗ ГОДИНАТА, С КВО ГО Е ЗАСЛУЖИЛ ?
187
4
 
19
 
! Отговори
Турист с длга тръба преди 6 години
от Радио Белградски Новости са съобщили че Сретен се е върнал до Белград да си вземе моноколярния мерник и пак е тръгнал да пресича границата през храсталаците край Калотино, за минута се е сопред код заставата с българските граничари на коите е раздал подаръци а те са му дали дгипиесните координати на некаква стая от която нощем се равихрят газови технологии и та чъъък през Сливница, та Ниш и у Београга мирише прцаливо на постни коледни пуйки и зажулени суджуци
186
2
 
16
 
! Отговори
МБ х 2 преди 6 години
снимата отдясно на масата с празните тарелки е показан Гиго тенисаро. на неговия анцунг пише МБ х 2 = Методиев Бойко два пъти.какво два пъти бекажи си да не та питата за данъците и хапчетата