Борисов се ядоса: Дайте билбордовете за оплаквания, не за реклама!

Недоволните полицаи не пречили на властта, нека се жалвали
Обновена: 10 яну 2018 13:21 | 10 яну 2018 12:00, Веселина Йорданова
316

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов заяви, че вместо да бъде рекламирана България с билбордове по време на председателството ни, може да се даде възможност всеки да се оплаче чрез тях пред гостите ни.

"Всички билбордове да се дадат, който каквото лошо има да каже, там може да го сложи и да си каже", заяви той.

Коментара си Борисов направи в началото на заседанието на правителството, което се провежда днес за първи път в обновената за европредседателството зала 3 на НДК.

Още по темата

Именно чрез билбордове недоволството си изразяват полицаите, които искат по-високи заплати и нов закон за МВР. Премиерът обяви, че е възмутен от това, че частна фирма е свалила част от тези плакати.

Борисов каза, че е разпоредил на ресорния за председателството министър Лиляна Павлова "колкото искат билбордове от рекламата за председателството да им се предоставят, защото не ни пречат".

Премиерът посочи, че предстои да се разглежда бюджетът на ЕС за следващия програмен период и "когато защитаваме кохезионната политика искаме да знаят колко са заплатите и пенсиите в България".

"Не само че не сме в колизия с техния протест, 55 млн. изплатихме повече на МВР, 100 млн. повече за армията, двойно увеличение на учителските заплати, 15 млн. повече за БАН, 10 млн. и сграда за Софийския университет – това са обществени пари", коментира премиерът.

Той заяви, че правителството иска да увеличи доходите на всички, но много бързо се забравя колко пари са изплатени за АЕЦ "Белене", американските централи, КТБ...

"Вчера имаше КСНС, исканията на военните са за няколко милиарда, от 3 нагоре, най-вероятно ще излязат 4-5 накрая. Председателството на България нито е мое, нито е на правителството", заяви Борисов.

"Предоставете им ги, за да знаем, че максимум добре ще се покажем. В края на краищата ще покажем това, което сме", обясни още той по темата с билбордовете.

Според премиера от МВР са се справили прекрасно по случая с шесторното убийство в Нови Искър и е разпоредил днес на брифинга да се дадат максимално много подробности по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
0
 
3
 
! Отговори
тинив преди 6 години
Велик ***....
259
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво искат тези пичове? Колко бързо разкриха престъпленията в Нови Искър и Момчилград? Питайте какво са получили работещите полицаи по тези случаи?
258
1
 
4
 
! Отговори
, преди 6 години
Поредното циркаджийско представление
257
0
 
4
 
! Отговори
Мисли с главата преди 6 години
До 239. Ако човек мисли,преценява историята.ако е проблем,че коментиращите не са живяли по времето на"социализма",то защо има история и факти.нима трябва да се знае само настоящето.здравия разум показва,че БЪЛГАРИЯ е ударила дъното,но има и доволни пиявици.
256
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като почнат да залавят наркодилърите, които тровят БГ-деца и ромите, които крадат БГ-села, тогава да искат високи заплати тия търтеи.
255
0
 
11
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Нека ръководителите на синдиката СФСМВР, които към момента получават и пенсия (тавана от 900 лв) и заплата - сумарно над 3000 лв както и други ръководни кадри в МВР,чиито заплати надвишават тази на министъра ги обявят на билборда, пък тогава да спекулират с доходите на новоназначените сежанти
254
0
 
5
 
! Отговори
Време е преди 6 години
Настана време червената конярка да дойде и да смени банкянския , така ще стане ясно защо безброй конски каруци бродят из Софето.
253
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фрийдъм за Северозапада!
252
3
 
10
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ТИКВАТА Е ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ
251
7
 
15
 
! Отговори
Даскала преди 6 години
От 10 г. съм в Испания и няма да се върна докато тиквата е на власт.
250
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко Борисов е велик български политик!
249
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ-ерите са голяма трагедия, при тях България затъна много, нещата станаха непоправими.БСП също не са стока, ама са по-малкото зло.
248
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България съществува въпреки Бойко Борисов.
247
3
 
22
 
! Отговори
venix преди 6 години
Боко, тия телевизори на Пеевски ли са?
246
5
 
24
 
! Отговори
С еднакви чувства преди 6 години
И ние се ядосваме на борисов,ама още е на върха! Мутрите продължават да са почит, НАРОДЕ!
245
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте билбордовете, и те ли са твои
244
2
 
20
 
! Отговори
До Анонимен преди 6 години
Народа ни е казал: "Едно е да искаш, друго е да го можеш пък трето и четвърто е да го направиш"Тоест, Буда-лата може и да иска, но друг е въпроса знае ли и може ли да осъществи идеите и плановете, които си е поставил.Та, той започна всичко отзад - напред. Първо се строи образование, култура, наука, мед.обслужване, промишленост, селско стопанство и успоредно с тях пътна и железопътна инфраструктура.Повишава се раждаемоста, снижава се емиграцията и смъртноста и едва тогава Бг ще има бъдеще!
243
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За КТБ питайте ДПС.Там е,,заровено кучето"
242
8
 
5
 
! Отговори
До минаващ преди 6 години
Ела в Бургас и попитай какво направи ББ за града.Не пиши на изуст заучените ви мелодраматични словесни цапаници със смехотворни претенции за аналитичност !
241
5
 
27
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ВЕДНАГА ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН, КОЙТО ДА ЗАДЪЛЖАВА ВСИЧКИ РЕКЛАМНИ СРЕДСТВА ДА ХВАЛЯТ ВЕЛИКИЯ ГЕРБАДЖИЙСКИ СУЛТАН, ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ ДОН БУДА !!!