ДПС разтълкува Доган: Демонтаж на властта и програмен кабинет!

"Този демонтаж не означава непременно участие на ДПС в управлението"
22 яну 2018 07:00,
115
ДПС разтълкува Доган: Демонтаж на властта и програмен кабинет!
Снимка: архив, Булфото

Доста хора не са разбрали посланието на нашия почетен председател Ахмед Доган. Разбираме желанието на правителството да му бъде осигурен един вътрешнополитически комфорт, за да се концентрира върху Европредседателството, но ние от ДПС нямаме как да му го осигурим. Това каза депутатът и заместник-председател на ДПС Ахмед Ахмедов по БНР.

"Ние сме убедени, че както нашите избиратели, така и всички български граждани, искат точно обратното. Управляващите много грешат като тълкуват нашата институционална продкрепа като подкрепа за стабилността на ГЕРБ. Не е! Това е една подкрепа за стабилността на нашата държава, като осигуряването на комфорт на определението с националистите няма как да си го позволим", посочи той.

Още по темата

"Никой няма да ни прости, ако не поставим важните за всички български граждани проблеми – липсата на сериозни реформи, които да подобрят работата на всички обществени системи: здравеопазването знаете последните проблеми, които имахме там; образованието, сигурността, корупцията; корупцията влошава бизнес-средата и административните услуги; лошата ефективност, най-вече при разходване на публичните средства. Докато не се справим с това и докато не се справим именно с бедността, демографския срив и най-вече да увеличим и доходите на нашите гласоподаватели и на всички жители на България, ние няма да спрем", коментира още Ахмед Ахмедов.

"България се нуждае от програма за ускорено развитие, за да навакса изоставането си спрямо останалите европейски страни, категоричен е Ахмедов. В нея проблемите трябва да бъдат дефинирани, а реформите на обществените системи - дълбоки. Такава програма обаче не може да бъде изградена с търсене само на "аритметическо мнозинство" в НС.

"Ние сме за съставяне на една програма, в която да се обединят доста политически партии, за да можем да направим това ускорено развитие, понеже много изоставаме по отношение на останалите европейски държави. Затова имаме и решение на нашия ръководен орган – Централния съвет, да се демонтира тази власт. Този демонтаж не означава непременно участие или задължително влизане на ДПС в управлението", каза Ахмедов.

Според Ахмедов, ГЕРБ и Обединените патриоти не могат да реализират сами предложената ускорена програма.

"Това нещо може да се постигне или чрез избори, или сега с един демонтаж на това управление. Като го демонтираме, или отиваме на избори, или правим ново програмно правителство с тази програма, за която говорим – за ускорено развитие. Тази програма може да се постигне като в нея се набележат реформите и всички политически партии подкрепяме Парламента при изпълнение на тези реформи, защото тези реформи ще изискват много ново законодателство, и оттам нататък правителството да ги изпълнява", каза Агмедов.

Депутатът не спести на БСП критиката си по отношение на вота на недоверие, срещу кабинета, който ще бъде гласуван във вторник: "Имаше неща, които да внасяме заедно. В един момент казаха: "Сами". Надделява явно популизмът някъде. Трябва и от това да се отървем, но ще му дойде времето на всичко".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
9
 
! Отговори
Учителя преди 6 години
И Доган и Сидеров трябва да бъдат натирени в Москва - при господарите им...
77
1
 
3
 
! Отговори
Dg преди 6 години
*** на Доган
76
1
 
6
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Този защо говори глупости избирателите искали така тях кой ги пита.
75
3
 
13
 
! Отговори
нн преди 6 години
ДПС махайте се от България. Не ви искаме нито жилото нито меда. Вредни сте за държавата. Що за безочие и нахалство. Не ни трябвате, не ви искаме. Не го ли разбрахте. Излишни сте в българската политика. Времената се промениха, Доган е политически труп. Кой го пита и защо? България направи огромна грешка 95 год. като призна ДПС. Сега е корено друго, не го ли разбрахте?
74
4
 
4
 
! Отговори
късанем турчета! преди 6 години
благодарихме на турските войници загинали по време на освобождението защото ако те не бяха загинали, Освобождението ни чакаше на куково лято, а днес Слави Тирифиноф щеше да пее кЮ-КЮ-кЮчекднес трябва да благодарим на турските ни съжграждани за лютата борбЪ с тиквите и нихните яничари ръпоните!
73
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 72А това, че герберастите са на къса каишка от еуроатлантическите ти "приятели" НЕ ТЕ ЛИ СМУЩАВА!!?????
72
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидеров си вдигна цената преди вота и получи пак добра порция .Сега е редно и г-н Доган да си вдигне цената и да поиска нещо щото иначе може да има горчива баклава. А иначе народа в т.ч и българските турци и българи и всички останали са на един мизерен хал на живот.
71
2
 
8
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААА...РЕЗИЛ ! преди 6 години
ДОКАТО ДОГАН ГИ ВОДИ ЗА НОСА ----БРАТ -ТУРЧИН ...ИМА МНООООГО ДА ЧАКА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ!АМА РАЯТА ...Е СВИКНАЛА ДА ЧАКА !ДОГАН--НА ТОВА РАЗЧИТА!
70
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Избирателите чакат Дело Възродителен Процес да влезе в Трибунала.....ама си чакат ли чакат 28 години
69
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютни глупости,ПРОСТО ТЪРСЯТ ПРИЧИНА ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ след като Доган им каза че тоя вот е пълна дивотия.ПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ДРЪНКАНИЦИТЕ НА ДУПИСЕ-то И ВОЛЕН,който заради някакъв си язовир който евентуално можело да се скъса стената ,пък областния имал един милион пък евентуалното скъсване би струвало да се поправи 80000000лв, и затова ТОЙ ВЕЧЕ СЕ ЧУДЕЛ хахахахахаха.Дали наистина Волен не е на къса каишка не само от КРемъл ами по кремълска линия и от Доган??
68
0
 
6
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 години
Ееееее, ами то кой кво каже от депесето, после требва некой да му го разтълкува бе...то Догана тъй говори, щото тъй си може, ама васалите от депесето гледат тежест да му дадагоче ли с пароли говори, та да го изкарат по-умен в очите на слепите...ама то и тех требе некой им тълтува какво говорат, щото *** едно мисли а друго дума ама на умрело куче толкоз внимание са не чини бе
67
11
 
4
 
! Отговори
АМАН от БОрисов преди 6 години
БОрисов се Магистралките му тесни.Се сметищата малко..Ограби народа с хиляди милиони за нагло престъпни камери и скенери нарушили сигурноста на планетата ни завинаги..НЯма неповредено дете от терористичните и педофилски камери инсталирани в училищата ,яслите и градини..
66
7
 
1
 
! Отговори
Страшно преди 6 години
ЛИхвите по 10 000 000 000 живи кървави лева ограбени от народа за нагло корупционни обекти годишно са за над 40 000 000 000 живи лева ограбени от бъдещето на народа ни подават деца чакащи да се родят при майки в БЪлгария..Липсата на пари у над 6 000 000 българи за оцеляване води до ликвидация на една от най ценните нации охранителки на целия свят.Критичния срок е до 30 март 2018 година ..
65
1
 
15
 
! Отговори
Cortes преди 6 години
Тоя пак ухае на джибри, дрънка несвързано и все трябва да го тълкуват, а всъщност искат власта защото огладняха и искат пак да крадат.
64
3
 
4
 
! Отговори
Срочни мерки преди 6 години
Да се конфискуват поне 8 000 000 000 отделени за НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ по ОПАративни програми на министерства и ведомства. С Конфискуваните милиарди да се обезпечи оцеляването на БЪлгарите в БЪлгария.ДА се дадат помощи за раждане и отглеждане на поне ДВЕ деца от жива майка..ДА се уволнят всички участници в ограбването на БЪлгария преди и след 10.111989 година.
63
2
 
9
 
! Отговори
Меди Догански преди 6 години
През периода 2005 - 2009 , когато бяха на власт БКП/БСП + ДПС само една турска фирма е печелила всички европроекти ...и тя е на този измислен философф. Един проект е бил -саниране на стълбове за високо напрежение за 180 милиона евро от с.Връв - Видинско до Монтана. Проекта включва почистване с пясъкоструйка на корозията , грундиране и боядисване с специална боя против корозия . Петте човека започнали санирането приключили на 5 -я ден и милионите изчезнали ...???
62
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питали радио Ереван: Имали разлика между ГЕРБ и ДПС?Радио Ереван дало лаконичен и кратък отговор: НЕ!
61
3
 
5
 
! Отговори
Fikret преди 6 години
Dps sa legalni eu teroristi.
60
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мачкай боко наред и червените бок.... и техните приятели.
59
1
 
22
 
! Отговори
само питам преди 6 години
"почетният" председател Ахмед Доган,колко стомаси има?