ДПС разтълкува Доган: Демонтаж на властта и програмен кабинет!

"Този демонтаж не означава непременно участие на ДПС в управлението"
22 яну 2018 07:00,
115
ДПС разтълкува Доган: Демонтаж на властта и програмен кабинет!
Снимка: архив, Булфото

Доста хора не са разбрали посланието на нашия почетен председател Ахмед Доган. Разбираме желанието на правителството да му бъде осигурен един вътрешнополитически комфорт, за да се концентрира върху Европредседателството, но ние от ДПС нямаме как да му го осигурим. Това каза депутатът и заместник-председател на ДПС Ахмед Ахмедов по БНР.

"Ние сме убедени, че както нашите избиратели, така и всички български граждани, искат точно обратното. Управляващите много грешат като тълкуват нашата институционална продкрепа като подкрепа за стабилността на ГЕРБ. Не е! Това е една подкрепа за стабилността на нашата държава, като осигуряването на комфорт на определението с националистите няма как да си го позволим", посочи той.

Още по темата

"Никой няма да ни прости, ако не поставим важните за всички български граждани проблеми – липсата на сериозни реформи, които да подобрят работата на всички обществени системи: здравеопазването знаете последните проблеми, които имахме там; образованието, сигурността, корупцията; корупцията влошава бизнес-средата и административните услуги; лошата ефективност, най-вече при разходване на публичните средства. Докато не се справим с това и докато не се справим именно с бедността, демографския срив и най-вече да увеличим и доходите на нашите гласоподаватели и на всички жители на България, ние няма да спрем", коментира още Ахмед Ахмедов.

"България се нуждае от програма за ускорено развитие, за да навакса изоставането си спрямо останалите европейски страни, категоричен е Ахмедов. В нея проблемите трябва да бъдат дефинирани, а реформите на обществените системи - дълбоки. Такава програма обаче не може да бъде изградена с търсене само на "аритметическо мнозинство" в НС.

"Ние сме за съставяне на една програма, в която да се обединят доста политически партии, за да можем да направим това ускорено развитие, понеже много изоставаме по отношение на останалите европейски държави. Затова имаме и решение на нашия ръководен орган – Централния съвет, да се демонтира тази власт. Този демонтаж не означава непременно участие или задължително влизане на ДПС в управлението", каза Ахмедов.

Според Ахмедов, ГЕРБ и Обединените патриоти не могат да реализират сами предложената ускорена програма.

"Това нещо може да се постигне или чрез избори, или сега с един демонтаж на това управление. Като го демонтираме, или отиваме на избори, или правим ново програмно правителство с тази програма, за която говорим – за ускорено развитие. Тази програма може да се постигне като в нея се набележат реформите и всички политически партии подкрепяме Парламента при изпълнение на тези реформи, защото тези реформи ще изискват много ново законодателство, и оттам нататък правителството да ги изпълнява", каза Агмедов.

Депутатът не спести на БСП критиката си по отношение на вота на недоверие, срещу кабинета, който ще бъде гласуван във вторник: "Имаше неща, които да внасяме заедно. В един момент казаха: "Сами". Надделява явно популизмът някъде. Трябва и от това да се отървем, но ще му дойде времето на всичко".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
8
 
25
 
! Отговори
помак преди 6 години
ДПС е мафиотска структора . която краде мюсулманите в БГ ! Къке е кмета на Неделино . откраднал обществени поръчки и разделил парите със сараите ??? Къде е Бисеров посочен от чужди служби че пере пари на сарайте . но предупреден и покрит от доганя и цаца ??? При новият гл. прокурор искаме ДОГАНЯ в КАУША - доживот !!!
37
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дпс/герб е ясна коалиция от 10г. няма какво да играете този задкулисен театър
36
9
 
14
 
! Отговори
Прогноза преди 6 години
Дойде време българите да станат *** - вече ние ще опъваме агите от ДПС ,докато разберат кон боб яде ли и магаре в джамия пърди ли. Сега са 4-та партия,предстои им да "повишават" мястото си - 5-то, 6-то.... ,докато си заминат за Турция.Чао, ***!
35
1
 
13
 
! Отговори
... преди 6 години
Програмен кабинет ? Тоя гуй вече сме го яли...
34
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТО Е ХУБАВО ДА ИМАМЕ ПРОГРАМНО ПРАВИТЕЛСТВО, АМА ТРЯБЛВАТ И СПОСОБНИ ХОРА, КОИТО ДА РАБОТЯТ ПО ТАЗИ ПРОГРАМА.ЩОТО ГЛЕДАМ В СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ ВСИЧКИТЕ СА НЕКАДЪРНИ, СЪБИРАНИ ПО ПЪТИЩА И КРЪСТОПЪТИЩА И ПОЛОВИНАТА КОМУНИСТИ НАЧЕЛО С ГЛАВАТАРЯ СИ.
33
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не ви бръсне вече за сливи Ахмедчоооо, вече сте евтини пачи, всеки може да ви опъва където поиска!Никой ви не вярвс щото 25 години лъжете и крадете заедно с червените пачи.
32
3
 
9
 
! Отговори
do dr1n dr1n преди 6 години
az ne sim partien v BG niama partiya da zaslujava moya glas
31
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Този демонтаж не означава непременно участие на ДПС в управлението"че тогава за какво искаш пак да демонтираш?догане, след 3 мандата на борисов, и срещу него да тичаш, не можеш да го настигнеш - нито във вътрешен, още повече в международен пландогане, ти имаш ли и един ден в управлението на тази държава с лицето си, като министър, а не като кукловод който не носи никаква лична, персонална отговорност ?отговорът е - не! скрий се тогава и не се обаждай!
30
8
 
13
 
! Отговори
ДРЪН - ДРЪН преди 6 години
ДО72373ТИ ДА НЕ СИ ПРОПАГАНДИСТ НА ГЕРБ? ПИШЕШ ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ, КОИТО ЗВУЧАТ МНОГО ТОТАЛИТАРНО, КАКВАТО Е И ПАРТИЯ ГЕРБ.
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 72373Абе направо да разпускат събранието.Защо са ни депутати,щом са фигуранти ,а властта е еднолична и послушкова.За парлама?Нема нужда.
28
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не е следствен? Не че ще го съдят но не пречи да го поиздтъскат - бая пара ще падне да не говорим че му земат и имоти!
27
5
 
3
 
! Отговори
do Да преди 6 години
prav si kakto i Bilgariya v sveta e poslednata dupka na kavala 😂😂😂
26
5
 
9
 
! Отговори
Г-н зам.председател преди 6 години
на ДПС, 1.95% от гражданите на РБЪлгария смятат,че е НЕНУЖНО да съществува етническата партия ДПС.Всеки може да членува в широкия спектър от партии в РБ.Така, както е по цял свят.Постоянно пъхате прът в колелата на ПРОГРЕСА на РБългария.Затова нЯМА прогрес: както БСП, не СМЕЕТЕ да се обявите ОТКРИТО,че сте за ЕВРОЕЙСКАТА принадлежност на РБ. Постоянно НЯКОЙ Ви нашепва "провокативни стоп-изречения".3.Каква личност е засл.предс.А.Доган?Какъв живот води,изолиран,от къде и как печели средства за ж
25
19
 
7
 
! Отговори
72373 преди 6 години
Според мен всеки депутат, който гласува против правителството и стабилността СЕГА, трябва да бъде разследван от ДАНС за връзки с Русия и подривна дейност срещу държавата, а имунитетът му трябва да бъде свален незабавно! Председателството не е нещо, което ще се повтори след 8 месеца, а работата която трябва да се свърши е от изключителна важност за целия регион!
24
9
 
10
 
! Отговори
да преди 6 години
ДПС е последна дупка на кавалазакрихме ги заедно със сестричката им ДОСТ
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори и Сърчаджиев се възмущава,като казва-Нацията е разбита,населението е отровено,простащината е на всякъде.На политическата сцена дяволът работи много добре.Властта е болест на човека и егото му.Хората свикват с маските на политиците и когато те паднат,изтръпват от ужас към себе си....
22
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бил е пиян господинът ,както обикновено,ама не му се сърдете.Какво друго да прави?!
21
7
 
13
 
! Отговори
Osmanli преди 6 години
Като един турчин ме е гнус от този *** на БКП,призовавам всички които на са на грешният път отново да помислят преди да е станало грешно,защото историята вече се променя а вие ще бъдете от губещите!!!
20
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера по телевизора май видях че на Бойко от задния джоб му стърчи оставката.
19
8
 
10
 
! Отговори
Ахмед Дугин преди 6 години
Демонтаж на властта и монтаж на още по-руски кабинет от този на ББ.Такава е заповедта от губернатора на България генерал Решетников.