Жаблянов за Народния съд: Няма причина за оставка!

Той настоя, че няма на кого да поднася извиненията си
15 фев 2018 12:40,
196
Жаблянов за Народния съд: Няма причина за оставка!
Снимка: Facebook

Валери Жаблянов не видя никаква причина да подава оставка като зам.-председател на Народното събрание и нищо нередно в мнението му, че "Народният съд е необходимо и неизбежно правосъдие".

Още по темата

По-рано от ГЕРБ настояха Жаблянов да напусне поста си като зам.-шеф на парламента заради тази констатация и се заканиха, че ще съберат подписи за оставката му. За това призоваха и съюзите на репресираните и поискаха публично извинение.

"Изпълнителното бюро на БСП има официална позиция, аз имам мое лично мнение, тъй че не виждам нищо нередно в случая. Няма причина за оставка. За какво да я подавам?", попита Жаблянов.

Той допълни и че не очаква от ръководството на БСП да поискат оставката му и каза, че това би било изненада за него, ако стане.

Жаблянов настоя, че няма на кого да поднася извинения и заключи, че Народният съд е исторически факт. Зам.-председателят на НС добави и че редица международни документи определят Народният съд като неизбежен и необходим, а не той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
5
 
11
 
! Отговори
seira преди 6 години
До Анонимен 49:ХАЙДЕ, ДА ОТВОРИМ АРХИВИТЕ ЗА ФАШИСТКИЯ ПЕРИОД И НАРОДНИЯ СЪД ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ И ДА ГИ ПРОЧЕТЕМ БЕЗПРИСТРАСТНО ОТ КРАЙ ДО КРАЙ!НЕКА СЕ ПОМЪЧИМ ДА ВНИКНЕМ В СЪЩНОСТТА И ПРОЗРЕМ ИСТИНАТА ЗА ЖЕСТОКОСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА ПРЕЗ БУРНИЯ ХХ-ТИ ВЕК, ПЪК ТОГАВА ДА СЪДИМ КОЙ КРИВ И КОЙ ПРАВ!!!ВСИЧКО ДРУГО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО ПАМЕТТА НА НАРОДА И БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ!!!
52
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жаблянов=съветизиран комунистически палач.
51
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червен садизъм
50
1
 
9
 
! Отговори
червените фашисти преди 6 години
Те са клали,вие коментирате!На това му викат демокрация!
49
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП се болшевизира и комунизира. Носеха цветя на паметника на масовия убиец Живков, Зарков желаеше да изтезава възрастни хора... сега и тоя *** иска отново да убива. За щастие са политически трупове.
48
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До seiraКлането е нактъпило след 9-ти септеври. Това много добре го знаят палачите на българският народ като този червен coпол Жаблянов, затова и са напъните да се прехвърли комунистическата вина за клането върху жертвите на това клане. Това e идиoтизма който иска да ни вмени Жаблянов с лакардиите за необходимост и неизбежност.
47
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жаблянов е прав.
46
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То не е виновно, че е въртоглаво и с малко ум. Тия които са го избрали да се гордеят с него и да се извинят на другите.
45
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП е воденичният камък, който тегли България към тинестото дъно на комунизма.
44
2
 
20
 
! Отговори
Ха преди 6 години
Само през 1947-48 г. Сталин избива 2-3 милиона души, които са имали смелостта да споделят как хората в "победена Германия" са живели по-добре от тези в СССР.
43
18
 
8
 
! Отговори
seira преди 6 години
НЯКОЙ ОТ ЖАЛЕЩИТЕ ЗА "ЦВЕТА НА НАЦИЯТА" МОЖЕ ЛИ ДА ПОСОЧИ КОИ СА ТОЗИ "ЦВЯТ", СЛЕД КАТО СА "КЛАЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТАКА, КАКТО Й ТУРЧИН НЕ ГО Е КЛАЛ"?!"НАРОДЕН СЪД" СЛЕД ВСВ Е ИМАЛО И В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ОТ ХИТЛЕРИСТКАТА КОАЛИЦИЯ И НЕЙНИТЕ САТЕЛИТИ, ЗАЩОТО СЕ Е ТЪРСЕЛО ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ЗВЕРСТВАТА НА ПОДДРЪЖНИЦИТЕ НА НАЙ-РЕГРЕСИВНАТА ИДЕОЛОГИЯ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ!!!ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ, ЧЕ КАТО ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ ХОРА, НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ОТСЕЕМ НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ НА СЪДА ОТ СПРАВЕДЛИВО НАКАЗАНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!
42
6
 
17
 
! Отговори
тонката преди 6 години
Абе каквото и да си говорим тука БСП никога вече няма да участва в управлението на България.Аре на бас другаеи.(:(:(:(:
41
1
 
2
 
! Отговори
пак преди 6 години
До Народният съдЛъжеш ....
40
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Досега не се е родил комунист, който да види причина сам да си подаде оставка.
39
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само в Дрезден американците избиват 50 000 цивилни и то без пресъда, а почнали да се вайкат за гашаги и убийци...и то сегашните крадци и предатели!
38
9
 
6
 
! Отговори
аз дебила преди 6 години
А къде в момента 21 век държат отвлечени хора без съд и присъда в лагер!?в САЩ лагера Гуантанамо, защо не протестирате за това а шушумиги.
37
3
 
12
 
! Отговори
много тъжно преди 6 години
Гледаш го, на външен вид изглежда начетен, културен, интелигентен---а то....безсрамен, увреден, нагъл и безочлив. Не си признава грешките, не осъзнава колко е жалък и смешен. Тъжно---достоен е за Боко Тиквата, Доган хидроинженера, агента Каракачанов и убиецът на баби- Симеонов. Направо ми се плаче като виждам в ръцете на какви хора е България. Господ да ни е на помощ!
36
7
 
20
 
! Отговори
Народният съд преди 6 години
Нито е бил народен, нито пък съд. Най-обикновен комунистически трибунал и публика докарана насила.
35
16
 
9
 
! Отговори
и там преди 6 години
Кой у нас е избиван без съд и присъда?в Франция,Италия и пр. страни е имало подобни съдилища след края на войната какво пищите сега....
34
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички кредци , и предатели, фашаги и мутанти не щем народен съд! Ние искаме да крадем и да ви затриваме! Нашти милиарди да ги пилеят внуците ни а вие да се гърбите...