Без Васил Левски България нямаше да я има!

Валери Симеонов поведе шествие-поклон пред Апостола
Обновена: 18 фев 2018 20:12 | 18 фев 2018 19:15, Камелия Цветанова
75

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Без Васил Левски нямаше да я има България и ние днес щяхме да говорим на друг език, коментира вицепремиерът Валери Симеонов по време на шествие-поклонение пред личността и саможертвата на Апостола на свободата, организирано от ПП НФСБ по повод 145-ата годишнина от смъртта на Апостола, предаде "Фокус“.
Още по темата
"Възприето е този ден - денят на гибелта на Васил Левски, да се чества и уважава от целия български народ, може би защото това е първият ден на неговото безсмъртие. Макар и тъжен повод, този ден е много важен за нашата история, защото отдаваме почит на българина, без когото нямаше да има България. Нямаше да ни има и нас днес или щеше да ни има, но щяхме да говорим на друг език", каза още Симеонов.

Официално възпоменателната церемония по повод 145 години от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски ще се състои утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
3
 
! Отговори
Ovbil преди 6 години
Fakenews.
47
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНе са виновни българите,а управляващите.От много години българи не са управлявали самостоятелно,в момента също продължават турци да ни управляват.Преди поне имаше баланс с БСП и ДПС и някоя дуга партия покрай тях,а сега и ГЕРБ и ОП служат на Турция.Затова никакво излизане от ЕС,само смяна на управляващите партии.В момента има геноцид над българите,а ако излезем от ЕС,съвсем ще я втасаме,кой ще ни защити?
46
3
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Шествие ! 20 платени мизерника е повел ,та да го снимат...
45
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
LEVSKI POBEDI BOTEV S AVTOGOL
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бъдеш или да не бъдеш ! Точно 300 години сме назад и за жалост продължаваме ...
43
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винкела е днешния поп Кръстю - предаде избирателите си и пристана на Боко и Пеевски
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тежка смъ-рт за олигарха и мултимилионер Валери Винкела! Ако Апостола беше жив днес, първо срещу такива като него щеше да тръгне!
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поклон пред достойните български деди и опълченци,които са съхранили българщината,българския език и речч,Християнската Православна Вяра и български обичаи! Поклон и пред смелите руски войни,които заедно с нашите храбри опълченци и българският народ,са се били срещу турците! Поклон!
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РускийНямаш правото да обиждаш българите. Макар и да има продажници,българомразци и русомразци сред българите,знай,че не всички българи са такива.
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес,в България,ако не знаеш английски,френски и немски език-не можеш да си намериш доходна работа. Тези българи,които живеят в България,ако не знасят западен език,получават ниско заплащане,само за това,че говорят на български език,а не на чужд. Най-голямата из/ме/т на Западна Европа,която идва в България,българите ги смятат за богове и господари.
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега България е отново под робство. И то много по-страшно и лошо от турското. Днешните българи са роби на западняците. Днешните българи:мало и голямо,младо и старо- продадоха българщината,българската си чест;отрекоха се от българския език и реч. В тази България,днес се чува повече английски говор и реч,отколкото български. По улиците-надписи на латиница и на английски. Българите се превърнаха в безплатен обслужващ персонал(по-скоро слуги) на западняците. За това ли умряха българските опълченци?
37
1
 
4
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Левски е първият Апостол на свободата, искрата която запали в сърцата на поробения българин.Но да се твърди,че без него Бг нямаше да я има е меко казано несъстоятелно!!!!Други поеха Факелът на на революционото освободително движение и също положиха живота си на Олтара на Свободата и при Старозагорското, а година по късно и Априлското въстание, което и доведе до Руско-Турската война и освобождаването на Бг.
36
1
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До Анонимен 35"Толкова могат ве!" Последната частица на какъв език е,защото във българския такава НЯМА.
35
0
 
6
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
Левски го няма и България си отива!
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***!!!!! И БЕЗ ВАСИЛ ЛЕВСКИ БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Я ИМА!!!ЛЕВСКИ Е НАПРАВИЛ МНОГО НО КАТО ЦЯЛО НИЩО СЪЩЕСТВЕНО!УВАЖАВАМ ЛЕВСКИ НО ТОЯ ИЗОБЩО НЕ ГО УВАЖАВА ПСЕВДО ПАТРИОТА!
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен - Ах тези патриотарчета дето излъгаха старите хорица че ако имат власт щели да им вдигнат пенсиите на 500 лева! Да вдигнаха им ги ама с 20 лева.Толкова могат ве! *** и ти вдигни от раз щанга 500 кила!
32
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен33. Да Васил Левски не е имал хотели и тлъсти пачки от стотачки.Борил се е за чиста и свята република ...която все още нямаме .
31
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бе не са три милиона,една малко по-умна от тебе каза 7 седем милиарда,омръзна ми вече с това патриотарство,това не е патриотизъм а празно патриотарстване!Левски ако не бил щяла прапрабаба ми да не си знае майчиния говор и защо, щом 500 години са го запазили как са щели да го изгубят?Левски си е имал мисия но за Бога и той е бил човек от плът и кръв,патриотарстването на негов гръб го принизява!
30
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За сметка на това от 1989г. насам усилено се работи по този въпрос......вече 3 млн. емигрираха в чужбина, пенсионерите умират от глад, народа масово мре от рак от храни пълни с карценогенни Е-та!
29
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докъде се докарахме - Валери Симеонов и Апостола - в едно изречение...