Жозеф Дол от София: Бойко – шефът на Европа! БСП къде са?

Шефът на ЕНП е убеден: Мария (Габриел) ще докара интернет във всяко село на ЕС
Обновена: 9 мар 2018 15:17 | 9 мар 2018 12:45,
264
Жозеф Дол от София: Бойко – шефът на Европа! БСП къде са?
Снимка: ГЕРБ

Лидерът на европейската десница Жозеф Дол засипа с похвали премиера Бойко Борисов и обвини социалистите, че му завиждат.

Според президента на Европейската народна партия, който е на посещение у нас, българските социалисти не съществуват откакто България е еврошеф.

"От вчера съм в България и усетих, че социалистите са много завистливи за всичко, което ГЕРБ прави тук. Според мен българските социалисти не съществуват откакто България пое Председателството, защото Бойко е най-успешният шеф в Европа. Единственият начин да се покажат е да говорят за Бойко и какво прави Бойко", коментира Дол, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Президентът на ЕНП се срещна с кметовете и председателите на общински съвети от цялата страна, избрани с листата на ГЕРБ. Разговорът се проведе преди началото на форума на Групата на ЕНП в Комитета на регионите, който се провежда в София. Президентът на ЕНП бе категоричен, че България трябва да е горда с председателството на Съвета на ЕС.

Още по темата

На срещата си с кметовете Дол ги поздрави за успешното развитие на българските региони в последните години. Според него управляваните от ГЕРБ населени места са придобили истински европейски облик в последните години.

Градоначалниците благодариха на ЕНП и обясниха, че европейската солидарност и финансирането на важните за българите проекти от страна на ЕС са от голямо значение за населените места. Всеки от тях даде примери защо кохезионната политика е важна за страната.

"България се доказа като надежден партньор и отговорна страна-членка на ЕС. Кохезионната политика намалява разликите между държавите и това се вижда в много от българските градове, придобили европейски облик в последните години", обясни още Жозеф Дол.

"Той поздрави градоначалниците от ГЕРБ, че взимат добри и мъдри решения, с които разрешават проблемите на хората. Той ги посъветва да следват примера на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който е направил така, че т.нар. политическите елити да остават на равнището на проблемите на хората", се казва още в съобщението на ГЕРБ.

"Вие познавате семействата, развитието на регионите, работните места, вие сте корените на вашата партия –ГЕРБ. Благодаря на моите приятели Бойко и Цветан, които ме послушаха при формирането на ГЕРБ и днес успехът на България се основава на отношението на ГЕРБ към всеки човек", добави Дол и похвали кметовете на София, Варна, Бургас, Габрово, Пловдив и др.

Дол похвали и Мария Габриел, че е изключителен еврокомисар.

"Въпреки че пое поста по време на средата на мандата тя показа, че само една решителна жена като нея може толкова бързо да се ориентира в ситуацията. Мария върши наистина страхотна работа по цифровизацията и съм сигурен, че ще докара интернет дори в най-малките селца в ЕС", добави той и коментира, че това ще бъде печеливш ход за ГЕРБ преди изборите за Европейски парламент. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всеки празник 250000 коли напускат София и тръгват на някъде си.Ако в кола има по 4-*** души значи 1 млн. души имат пари да ходят където си искат, Гърция обикновено.
164
7
 
23
 
! Отговори
Бачо Киро преди 6 години
Големи сте ***.... Още си мислите, че БКП сега е БСП.... Всичките са БКП... Вождът Винету дори никога не е спирал да се хвали с червената си книжка. Цачева нещо? Рабфак *** станала правист, майко мила... Междувременно партийно секретарче ... Днес върла антикомунистка, майка на ***....*** сте, ***, деградирали и жалки. Точно колкото ***, ваши предшественици, които са избрали антибългарина Иванчо Хаджипенчович, убиецът на Левски, тогавашният Доган, за депутат.
163
7
 
7
 
! Отговори
Ааааааа! преди 6 години
Факт! е че 70 % вземат по малко от 1164 лв заплата и са се наредили на опашки в Монако и Кицбюел защото работодатели не ги чакат на работа и не можеш да се разминеш от щастливи и засмени българи по европейските курорти. Факт! дали не би трябвало българите да работят без пари както е било в Освиенцим , че като вземат огромните заплати и по цяла година изкарват в Монако и Кицбюел и няма кой да работи. Аи стига бе с тази свобода бре, що ще чиниш с нея без пари бе
162
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При положение, че БКП са алтернативата, значи алтернатива няма
161
1
 
21
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
КАКВА Е ПРИЧИНАТА ПРИ ПАРТОКРАТСКАТА ДИКТАТУРА ДА СМЕ ЗДРАВА ДЪРЖАВА -9 МИЛ. , А ДНЕС ДА ЗАГИВАМЕ ??? И НЕ ПИШЕТЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА НАРОДА ПРИ "РЕЖИМА" - 80% от младижите спортуваха и побеждаваха !!!!! Да оставим сравняването с днешното "здравеопазване " !!!
160
27
 
12
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До 1948Да наистина страхотно беше чакаш за Раховец 4 години банани на коледа заплата 15 лева море на некоя станция на Черноморец кола само руска чакаш 10 години.А сега фащаш самолета кеф ти Париж кеф ти Щутгард кефти Рим кеф ти Глазгоу.Колата отиваш в някое представителство и си взимаш ключовете лятото си на почивка на Халкидики гледаш Формула 1 в Монако а зимата караш ски в Кицбюел.Сами може да направите разликата наистина стига да не сте от 4-ти километър!
159
4
 
27
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Фандъкова защо не се жалва за сексуално насилисие ? После ще ни пробутват джндърски конвенции и равенство на половете ...
158
4
 
13
 
! Отговори
пенко преди 6 години
АБЕ ..." ДОЛ ни " -мало ум няци ...ЗНАЕТЕ ЛИ КЪДЕ СА ГРАНИЦИТЕ НА КОНТИНЕНТА!!!
157
4
 
26
 
! Отговори
sante_dog преди 6 години
За всички Герберуги дето сега се реят малко над покривите на панелките в Люлин задето Дол похвалил Бойко, че достатъчно се е навел - Този е просто шеф-а на ЕНП. Нищо повече. Смятайте каква парлама е в тези партии щом Станишката е шеф на ПЕС дето са сега втори - Т.е все едно Станишката да дйде да похвали Нинова че е добра опозиция. Така че изпуснете малко въздуха ГЕРБави, приземете се и целувайте ръка на вожда, че иначе и за държавната администрация няма ви вземат!
156
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дъртакът е кафевар. На вена е.
155
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жозеф Дол засипа с похвали премиера Бойко Борисов и обвини социалистите, че му завиждат.кратко и ясно! Сега каскетите ше си оплюят мониторите от мъка :)
154
6
 
13
 
! Отговори
До 1948 преди 6 години
Ами по форумите 95% са ,,деца" родени след 80та година .Как да знаят за ози нечовешки тормоз имъка бе наборе. Те мислят че винаги е било така свободно словоизлиянието.Не съм фен на никакви партии но да сравняваш примерно 88ма със 2018 значи обичаш да си болен вместо здрав.Може би има такива хора??? Дечурлига и от тия гдето ,,участват "за пари.Времето и живота показа кой крив,кой прав.Ако дойде още един ,,Виденов" те сами ще видят разликата.Сега им е широко около врата и всичко им е на майтап.
153
7
 
27
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Западните политици могат да говорят всякакви измислици и откровени лъжи, докато не стане дума за пари, тогава спират да говорят глупости и може да кажат и някоя истина, защото след кризата в Гърция знаят, че струва много, много скъпо.Понеже българският народ в мнозинството си е от прости селянчета по произход и манталитет, да питам в разбираем вид:"Ще пуснете ли крадлива лисица в кокошарника или ще продължите само да и хвърляте мършa в гората, докато стои далече от кокошарника?"
152
11
 
8
 
! Отговори
Велизар Хленчев преди 6 години
- А пък моята менторка Корнелия Нинова е най-великият вожд в света! ЕНП й завиждат за постиженията. /(Чиба, Шаро!..)
151
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено че така ще каже...нали хубаво опипа Фандъкова.
150
9
 
22
 
! Отговори
1948 преди 6 години
Който е живял по-дълго може да направи сравнение между соц и сегашно управление. Трябва да си сляп или малък на години за да не видиш разликата.А малките и платени юнаци взимат днешната слободия за даденост.Не биха оцелели и три месеца в оня режим.Ако се върне и парите няма да ги спрат да емигрират.Както техните 500,000 набори през 90- 92ра.Сега е лесно ,псуваш и обиждаш който ти падне и не те е страх от ,,Московска 5 ".Колко млад народ ,,изгни "там.Ех мушмороци късметлии сте но не го разбирате.
149
3
 
36
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Много хора не живеят само бедно - те съществуват мизерно.Бог да ги убие крадците на народните пари !
148
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодаря Ви господин Дол, че ни смятате за ***.
147
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще хапне, ще пийне човекът и ще си ходи. А България ще си остане същата - най-бедната в ЕС.
146
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грозното лице на злото"Разделай и владей"Омразни са ми всички структури, които в своято същност представляват образувания, които живеят и се хранят от разделението на общества и народи. Изправят народ срещу народ, брат срещу брат, за да дадат живот на някаква мъртва имагинерна структура..Това са политиците днес