Близнашки: 3-ият мандат на Борисов – лебедова песен!

Редица скандали се сгромолясаха на плещите на управляващите
Обновена: 14 мар 2018 11:32 | 14 мар 2018 11:30, Петя Славова
72

Редица скандали се сгромолясаха на плещите на управляващите от началото на 2018 г.

Има ли реална възможност трусовете във властта и в управляващата коалиция да доведат до предсрочни избори и какво ни каза руският патриарх Кирил по време на визитата си у нас?

Още по темата

"Истината е, че третият мандат на Бойко Борисов в е неговата лебедова песен. Той може да покаже най-доброто, на което е способен. Това е поради липса на силна опозиция. Съдбата му е щастлива. Дано това да е капитал за България. Премиерът управлява в трудна коалиция, но умело използва партньорите си, за да разтовари политическата тежест от себе си. Драмата в "Обединени патриоти е видна", посочи бившият служебен премиер проф. Георги Близнашки.

Според него казусът с ЧЕЗ има потенциала да разклати стабилността в управляващите.

"Ако бях на мястото на опозицията, бих свикал анкетна комисия. Опозицията трябва да си свърши работата, иначе това ще остане като поредния затрупан скандал", отбеляза той пред Bulgaria ON AIR.

Все по-често общественият взор се обръща и към личността на президента. По думите на проф. Близнашки неговата роля не е да разплита злободневните проблеми в държавата, а да гледа към дългосрочните интереси на страната.

"Патриарх Кирил е крупна фигура в руския политически живот. Той е визионер. Играе изключително важна роля. С идването си ни представи новото разбиране на Русия за събитията около Освобождението. Не бяхме подготвени докрай за срещата с патриарх Кирил", подчерта за финал бившият премиер.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А като е Бойко не се краде ли, една обществена поръчка излезе ли наяве
23
20
 
8
 
! Отговори
гербер преди 6 години
Бате Бойко ще управлява още дълго. *** да свикват. Такова ще е. Починете малко. Има време. След 15-20 годинки може и да вземете властта.
22
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лебедева песен носейки шербет под ориенталски *** и джендърски охкания с икономически камшик за раята!
21
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бсп я вкара 40 депотата я не Ще си гледат Бойко 4.5.6 мандат и ще скърцат с зъби що не могат да крадът
20
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай Бойко червените знамена
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този дебел мазник така се е навел на Сикаджията, така му е подал най-тлъстата си част, че на човек му идва да повърне!
18
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коремното хубаво не е лош пример... но да нашамари да кажем Путин барабар с жена му Медведев .... може и 15 годишния ми син .... Тук не става дума за атлетика а за президенство . Ако ставаше с въртене на лостове имамеси атлет медалист от 4 олимпияди да сложим него и всичко ще цъфне
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо още има монопол в България?
16
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов КТБ ПОТУЛИ ТА ЧЕЗ ЛИ ?
15
7
 
6
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Браво за коремното на генерала, но ние очакваме от него да бъде Президент все пак.Задава се командировка в Русия. Ще го наблюдаваме.После ще го окуражим ако се е представил добре и ще го порицаем ако не е успял да се представи толкова добре.
14
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще си го изтърпите и 4 та и 5 мандат на никой не му трябвате огладнели БСП крадци другарю близнашки
13
9
 
6
 
! Отговори
Диди преди 6 години
Последните пет години се наслушахме на ЧЕЗ и аз лично искам по-скоро да напуснат.Колкото до скандалджийката Нинова, ние ще я забравим още на следващите избори.
12
0
 
17
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Близнашки, Близнашки-ще ни обясниш ли ти професоре на нас неуките като какво е това нов прочит на историята и защо България е длъжна да бъде подготвена за нечии бълнувания...
11
10
 
10
 
! Отговори
кой го казва преди 6 години
По мои спомени Февруари 2012 ЧЕЗ замери електромерите на 20 декември. След това на 30 януари 2013. Така хората платиха малка сметка декември и двойна сметка януари.БСП направи капитал и изкара хората на улицата. Бойко им каза - щом не ме искате, подавам оставка. След това министър стана автора на статията.Сега отново ЧЕЗ продава и отново БСП иска да увери обществото че има скандал.Къде е скандала? Че ЧЕЗ продава или че БСП се чуди как да намери повод да скандализира обществото?
10
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До спасение от злото 15Боже, че ти си по-чалнат и от симеонов!!! И въобще КАКВИ КОМУНИСТИ ви гонят 30 години след ПРЕВРАТА????? ИСТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ СА ГИ УБИЛИ ОЩЕ ВЪВ ВОЙНАТА! Всичко останало е БОЯ!!!! А най-противните са в цветарската партия, там са най-големите пребоядисани!!! А се правят на по-светии от Папата!
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да де разбрах, че няма да има трагедия в резервата.
8
14
 
8
 
! Отговори
спасение от злото преди 6 години
М чи аз не харесвам Борисов. Аз гласувам за него защото не искам комунистите.Аз не виждам алтернатива в десните защото те не могат да се отърсят от шпионите които са инфилтрирали редиците им.Засега само Симеонов дава нишан за алтернатива.
7
3
 
13
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Да, и после пак си го избирате с мантата че другите са комунисти. Не схващате че всички са комунисти и че ГЕРБ е отрок на БСП (БКП). Ако някой мисли, че не е така е в много жестока заблуда. комунистите в България не са слизали от власт и точно затова сътвориха СДС, после ГЕРБ, за да властват вечно, а вие да ги избирате и да се пулим едни на друг.
6
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лебедово езеро, трето действие - Убиват черниьо лебед Бокодилия. Публиката става на крака и ръкоплещи!
5
6
 
19
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Всички знаят,че Бойко Б. е проект на Луканов Сие...Малко му остава,но дано го оставят жив ,а само да приберат парите му...