БСП стяга редиците, готви визия за развитие на България

Чака делегация от ПЕС през април, после свиква национално съвещание
146
БСП стяга редиците, готви визия за развитие на България
Снимка: Булфото, архив

През май БСП ще представи визия за България на национално съвещание. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в доклада си за актуалната политическа обстановка и задачите пред БСП по време на Пленума на левицата, съобщи "Фокус“.

Заседанието на Националния съвет на БСП се провежда в зала „Александър Лилов“ и е закрито за медиите.

Дневният му ред включва доклад на лидера на БСП Корнелия Нинова за актуалната политическа обстановка.

Стана ясно, че БСП ще представи визия за България на голямо национално съвещание, в което ще участват общинските и областните председатели на партията, кметове, общински съветници, депутати и членовете на Националния съвет на левицата.

Датата ще определи Изпълнителното бюро на партията, като се очаква тя да е през май.

В края на април предстои посещение на делегация на ПЕС в София, с която ще бъдат обсъдени леви политики.

В началото на април е предвидено посещение на лидера на БСП Корнелия Нинова в Черна гора и Албания, където тя ще се срещне с лидерите на партии от политическото семейство.

За 16 май, в София, е насрочена среща на премиерите, комисарите и председателите на леви партии от Европа.

Продължават и изнесените заседания на Изпълнителното бюро на БСП в страната, като следващото ще в Пазарджик на 27 март. Там ще бъдат обсъдени местни проблеми и политики и организационни въпроси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
10
 
! Отговори
закрито преди 6 години
На закритото заседание се обсъждаше шеф джендъра К урлие или Не лия е от бсп ли е или от сдс крала ли е или приватизирала.
48
2
 
15
 
! Отговори
Леля Серафимка преди 6 години
Съвещания, пленуми, симпозиуми, конгреси и още не са проумели простичката истина че хората ги мразят защото всички измами и далавери на държавно ниво ставаха при техни управления. Ще бъде поредното съвещание на червени милионери с тънки мезета и отлежали вина и ракии на корем.
47
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравеопазване заплати пенсий образование работа-това са актуалните въпроси на обществото-останалото са локуми за наивници !!
46
6
 
17
 
! Отговори
гост преди 6 години
Единственото , което може да стегне БСП е на *** циците !
45
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПАК ЛИ ***??Нали миналата година пак ги стягахте,затова ли другаря АСЛАНООЛУ пусна иСледване в което виЯ сте равни с гербаджиите,не ами направо ги пУбИждавате хахахаха!!Корнело,ТОЯ ПЪТ БОРИСОВ Е ДЛЪЖЕН ДА СИ ИЗКАРА МАНДАТА И ДА СИ ИЗПИЕ ЧАШАТА ДОКРАЙ,ПЪК КАКВОТО СИ Е СИПАЛ ТОВА ЩЕ СИ ПИЕ!!Оставете го *** куха лейко,ако се провали вие ще спечелите с повече,ако ли не ще чакате какво толкова,не може САМО ВИЕ ДА ЛАПАТЕ,70 ГОДИНИ ЛАПАТЕ ***!!Иначе ПАК ще ИЗГУБИТЕ с малко да ви е яд комунярке богата!!!!
44
6
 
10
 
! Отговори
Виготура преди 6 години
БКП 1 иска да вземе властта от БКП 2 и форумните панелни таласъми и селяндуури изпадат в поредния анаален оргаазъм. Венсеремос другари, *** влайнатаси!
43
2
 
22
 
! Отговори
Ива преди 6 години
Крадците от БСП стягат редиците , явно много са огладнели!
42
4
 
21
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 6 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.
41
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова прави сбирки на пенсионерския клуб, за им опреснява паметта какво искат, но не могат.
40
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оф пак ли... за кой път ги стяга?
39
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, Сланиновке. Кажи какво роди яловия ви комунизъм - социализъм. Ама честно си кажи.Дефицит на стоки, панелизация, лагери, изостаналост във всичко. И сте седнали да давате акъл. Айде, бягай В Крушовица да пасеш кравите.
38
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами че вие и сега сте си на власт-я вижте колко комунисти ни управляват ?? Щото бивш комунист и бивш *** нема !!
37
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много загрижена за бедните, а пък крупна приватизаторка, синчето й е в САЩ, не си знае парите и банковите сметки, а седнала да разиграва евтин театър на гърба на бедния народ. Беден по вина на ей такива кариеристи-комунисти, дето на две магарета плявата не могат да разделят, ама са навряни в парламента и като кърлежи смучат народа.
36
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля , другарите да ми отговорят на един единствен въпрос. Вече над 50 години БКП-БСП са на власт, а сега са и собственици на 80 % от България. През това време какво направиха за обикновените хора и за тяхното жизнено равнище. Пример, всички хотели по морето са на крадци от БКП-БСП, а заплатите на хората са около 600 лв. И сега др. Нинова какво ще подобрява за една година. Ама вие наистина сте за Белене.
35
4
 
25
 
! Отговори
?!? преди 6 години
БСП ще предложат за какво да си мечтаем, щото то няма да се случи на нас, а на милионерските деца на БСП.
34
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се хаби ***. Бита карта сте. Власт колкоти и да искате, няма да видите. С тези евтини, се.лски номерца и лъжи не става. Даже и дементните черв.ени бабички не ви вярват.
33
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Могат да я сложат визията там, където няма слънце! Мечтите са безплатни за демагозите.
32
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам една молба към др. Решетников от КГБ . Приберете си треторазрядната доносничка , защото от нея не става и *** за зеле.
31
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха ха. БСП и развитие - две напълно противоположни неща. А, всъщност комунистите са доста компетентни в лъжите, кра.жбите, демагогията и собственото си благоденствие.
30
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тежко и горко на България , ако Нинова ще ни спасява от нещо си. Тя окраде държавата чрез Техноимпекс и др. Иван Костов . Това просто само да го напишеш е жестоко към БЪЛГАРИЯ.