Нинова бясна от снощи: Едно поискахме, друго чухме!

БСП поиска стенограмата от срещата в Евксиноград
27 мар 2018 17:00,
205
Нинова бясна от снощи: Едно поискахме, друго чухме!
Снимка: Bulfoto, архив

Искаме стенограмата от разговорите във Варна с Ердоган, настоя Корнелия Нинова на пресконференция в Пазарджик, след изнесеното заседание на Изпълнителното бюро на партията във връзка със срещата във Варна - ЕС–Турция.

Лидерът на БСП посочи, че няма конкретен резултат и напредък по нито един от спорните въпроси след проведената среща.

"Нито по спорът с Гърция, нито по отношение конкретно решение за присъединяването на Турция към ЕС, нито по въпроса за облекчаването на визите за турски граждани за ЕС. По нищо не се отбеляза съществен напредък. В тази връзка продължаваме да поставяме въпросите за българския национален интерес. Позицията - България е домакин на среща между две страни - Европа и Турция, ние не я приемаме, защото България е Европа, ние сме в ЕС", посочи тя

Още по темата

Нинова заяви още, че премиерът Борисов "не може да ни поставя в трета независима позиция, която просто наблюдава процеса" и че след като е поставен въпросът за изказването на Ердоган, според когото душевните граници на Турция се простират до Кърджали, не се разбира какъв е отговорът.

"Има ли категоричен отговор и поставено ли е категорично това изявление и редица други като неприемливо, провокативно и като провокация към националния суверенитет и националния интерес на България", каза Нинова.

Според нея, за да стане публично всичко, което се е говорило и за да го разбере българският народ, БСП иска стенограма от тези разговори с ясни и категорични позиции.

По отношение на въпроса с тракийските бежанци, Нинова посочи, че това не е въпрос на двустранни отношения. Тя припомни, че ЕП приема резолюция, в която се казва, че Европа се ангажира този въпрос да бъде поставен двустранно между България и Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
7
 
30
 
! Отговори
Крушовица преди 6 години
село техно Абе не е техно ами е импекс и е нашо.
128
12
 
40
 
! Отговори
както се казва преди 6 години
На зла ку ч ка, зъл прът...
127
16
 
37
 
! Отговори
Интервюиращ преди 6 години
Другарке Нинова, искам да Ви попитам, дали го поемате с мъдните торби и ако да, имате ли сливици, за да го поемете още по-навътре?
126
14
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алооо ПРЕБОЯДИСАНАТА СЕДЕСАРКА И ТИ ЛИ НЕ СИ РАЗБРАЛА ЧЕ БОРИСОВ ТАКЪВ-ОНАКЪВ НЕ ВИ Е ПОДЧИНЕН *** КРАВЕ..ТИНО НАГЛА??Срещата вчера беше по инициатива на ЕС другарко седесарке а резултатът е повече от видим НЯМА БЕЖАНЦИ ПО ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ!!Стенограма ще искаш когато другаря Гадев ПОКАЖЕ ТАКАВА ОТ СРЕЩАТА МУ С ЕДИН ОТ НАЧАЛНИЦИТЕ МУ НА 03-03-2018 ГОДИНА!!Ние тогава едно питахме а той друго отговори!У ЛЕВУУУУ МААА,АМА МНОГУ У ЛЕВУУУУ КРУШОВИШКА....таа Корнела пуши като комин знаете ли?
125
11
 
36
 
! Отговори
Емо преди 6 години
Жена без секксс ще се мята и тръшка, докато не бъде изклатена до степен да не знае къде се намира. Жената я тресе критическата, нито е опозиция с позиция, само плюе без смисъл.
124
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе Ердоган Европа не е бава на някаква българска *** ли да дава отчет
123
9
 
30
 
! Отговори
Факт преди 6 години
На всички е ясно вече, че Нинова ще е бясна и винаги няма да е доволна, защото е хората, които имат проблем за всяко решение. Ей така, заради спорта.
122
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че коя е простакесата Нинова та да е бясна. Тя може да е бясна педepастчетата социалисти около нея.
121
9
 
39
 
! Отговори
въпрос към Курнелия преди 6 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
120
45
 
13
 
! Отговори
Само така преди 6 години
Само тя може ДА ИЗРИТА БОЙКО
119
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Abe tazi normalna li e? Kak ne i omrazna s tia prostotii.Samo tarsiat za kakvo da se hvanat.Smeshnici
118
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***!
117
10
 
42
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Алоу,бясната,къде беше досега толкова време,мари ?! Оти през изтеклите години не ги решихте ,ВИЕ,НАДУТЕ *** И ТЕМ-ПОДОБНИ ,тези въпроси?! И както винаги ПАК САМО ИСКАШ, а НИЩО НЕ ДАВАШ :))) Нахалството ти е огромно,а културата - никаква! Срам си за България!
116
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами как няма да се 'топят' българите след крадене 20г на Бкп и нейните фракции Бсп, Сдс, Одс, Дсб и не вярват на нищо след присвояването от Бкп, Бсп, Сдс, Одс, Дсб!!!Трябва да минат още толокова години на нов строене в България и тогава всички да повярват на новото в България.Само, че др.48% и Лаборанщината са насреща срещу новото построяване и са за Кпсс и Кременчук.Познай кога в България ще нещо хубаво след Кпсс - Бкп!
115
10
 
26
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Не от снощи. Тя отдавна си е такава. Не остават назат и Куртев,Атмянков и много други.
114
11
 
38
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 6 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.
113
9
 
19
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Не от снощи. Тя отдавна си е такава. Не остават назат и Куртев,Атмянков и много други.
112
33
 
13
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
До 121 АнонименБългарите в България /страната/ продължават да се топят - при нечуван и невиждан досега упражняван геноцид при управлеието а Боко Тиквата, па маже и мрз два пъти да се е вдигала, *** Бг лев се обезцени няколко пъти!
111
16
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че е Боко, че строи България наново след разрухата на Лаборанта и ученичката му др.48%!Боко ни увеличи минималната работна заплата за втори път, а Лаборанта и ученичката му ни доведаха до присвояване на България в техния джоб.Синътна др.48% учеше в Америка и вече работи в Америка и защо там, а не в Русия нейната майчица и майчацата на Лаборанта в ноято е бил вербуван в Кременчук от тайните служби на Кгб Кпсс?!?
110
8
 
41
 
! Отговори
Край преди 6 години
Бе ти си кръсти сина Рафаел па после искаш да те вземам насериозно. Нема начин. Венета Райкова си го кръсти Патрик ама тя барем не се напъва да ме управлява.