Зеленогорски: Логично е да изгоним руски дипломати

Според него това е единственото решение
Обновена: 29 мар 2018 07:20 | 28 мар 2018 22:22, Красимир Ангелов
128
Зеленогорски: Логично е да изгоним руски дипломати
Снимка: Bulgaria ON AIR

Случаят "Скрипал" провокира различни реакции в страни от цял свят. Много държави от Европейския съюз и НАТО експулсираха руските дипломати на тяхна територия. Други пък решиха да изчакат преди да предприемат подобна стъпка. България е една от тях, като към момента единствено българският посланик в Москва се прибра у нас за консултации с правителството.

Още по темата
От "Движение България на гражданите" обаче смятат, че България трябва да предприеме съответните стъпки и да експулсира руските дипломати у нас.

"Това е единственото правилно решение, особено за държава, която председателства Европейския съвет", заяви в студиото на "Денят ON AIR" Найден Зеленогорски от ДБГ.

По думите му е логично и нормално страната ни да последва примера на над 75% от държавите в Европейския съюз. Той подчерта, че ние сме член на ЕС и НАТО и е повече от логично да застанем на страната на това голямо мнозинство.

"Тук става въпрос за солидарност, става въпрос, че е посегнато по един ужасяващ начин на една от държавите, членове на Европейския съюз", обяви Зеленогорски пред Bulgaria ON AIR. Той обясни още, че става въпрос за политическо решение и ние трябва да дадем своята солидарност към държавите, които са основали Европейския съюз.

"Трябва да имаш кураж да взимаш политически решения", категорично заяви Найден Зеленогорски в ефира на "Денят ON AIR".

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
5
 
44
 
! Отговори
Курцио преди 6 години
Логично е, да изгоним някои национални предатели, зад граница, без право на връщане, с отнемане на гражданството!
62
5
 
42
 
! Отговори
апрода преди 6 години
Логично е този селянин да бега обратно на нивата да умува:)
61
7
 
43
 
! Отговори
ГАДНЯРЧЕ преди 6 години
ТОЗИ НЕ БЕШЕ ЛИ КРАДЛИВО СЕДЕСАРЧЕ НАВРЕМЕТО..ДЖЕНДЪРЧЕ....НАЙ-ХУБАВИТЕ И УМНИТЕ СА ДЖЕНДЪРИТЕ.....
60
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги с Германия , никога против Русия . България на гражданите - много си зелен , за да ни лъжеш . Омразата към Русия е свидетелство , че тя вече е новият световен лидер . Един ден в центъра на Москва ще издигнат паметник на Тереза Мей .
59
4
 
34
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
до 89Вие пък от кога се интересувате от доказателствата!?
58
5
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези ги експулсираха извън властта. Но пак се обаждат и се инпулсират. Ти го гониш през вратата, то се връща през прозореца и телевизора. България на гражданите от село.
57
44
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия доказа,че е свръхсупер първа военна и икономическа сила!...Къде са ти доказателствата?
56
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбрах само ,къв ъ тоя?ъъъъъъ,леле ,леле ,пак ,псевдо политик.Абе ,батки , Русия ви *** в гащите, добре че я има,та да се оправдавате ,***- мекерета
55
3
 
20
 
! Отговори
от солидарност преди 6 години
с кралицата,бих изпил една бира ню кясъл единствено.
54
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който сее вятър, жъне буря. Утре Дървозеленески, когато получиш по същата логика, друга песен ще пееш.
53
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е тоз пудел? Ако другите нещо правят, имат си и гръб да го правят! Каква ни е армията, ако искаме да сме адекватни? Нито самолети, нито танкове с какво ще се отбраняваме ако руснаците ни провокират? Колко мозък трябва да се ампутира, за да се стигне до тези гениални мисловни акробатики?
52
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия доказа,че е свръхсупер първа военна и икономическа сила!То ,не бяха санкции,то не бяха медийни анти реклами ,то не бяха заплахи и кавото щеш още там!Но Русия си назначава президенти на запад,анексира територии,трови *** ,компютърните им спецове всяват ужас на запад,руснаците с милиони обикалят световните курорти! И най-важно всичко това го правят кьор-китук пияни!Ами ,ако са трзви,със запада е свършено?!
51
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Морзилки ,ама като ви пуснат няколко грама ,,Новичок"и на сирате ***,ха,ха,ха!При по-голяма атака ,какво ли голямо сранье ще става!
50
32
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Дружбата ни със Съветския съюз... - пардон Русия е тъй необходима, както слънцето и въздуха... - за всяка бучка лед...
49
3
 
23
 
! Отговори
Мурзилка преди 6 години
Аз ако те хвана ще видиш ти една ***! Тоя мишок найден не беше ли беше ли некъв жендър? Що трбва да го поствате? А агов кво каза? А илян василев? Некой друг моп?
48
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Логично и крайно време е България да отвори консулство в Чукотка в нейната столица Анадир,където темперетурите достигат и до -60градуса ,и да пращаме там Зеленогорски и такива ,като него ,за да им се поохладят малко страстите!Нещо много са превъзбудени напоследък!
47
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОРИ НЕ СА ЕКСПУЛСИРАНИ ТУРСКИ ДИПЛОМАТИ ЗА ЖЕСТОКОСТИТЕ В ТУРЦИЯ ., ...Какво намеси Турция тука? Освен това кой смее да експулсира турски дипломат? Забрави ли какво му се случи на руският в Турция?
46
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарю Зеленогорски защо не хванеш и не изчезнеш в зелената гора? А и да не забравиш движението България за гражданите . Ходете си в Турция. Предай на Ердоганчо че не е:" логично да се експулсират руски дипломати". ДОРИ НЕ СА ЕКСПУЛСИРАНИ ТУРСКИ ДИПЛОМАТИ ЗА ЖЕСТОКОСТИТЕ В ТУРЦИЯ ., ЗА ХИЛЯДИТЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА КОЙТО ЕРДОГАНЧО НАБУТА ПО ЗАТВОРИТЕ, ЗА УЖАСИТЕ В КЮРДИСТАН,ЗА ЗАПЛАХИТЕ КЪМ КИПЪР КЪМ ГЪРЦИЯ... НИТО ЗАРАДИ ЗАПЛАХИТЕ И ОТКРИТАТА И НАГЛА ПРОВОКАЦИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ ...........
45
0
 
8
 
! Отговори
Зайден преди 6 години
И каква тогава ще е мерната единица за покорство? 1- ин издип. , два издип-а и т.н.
44
3
 
13
 
! Отговори
До 49 преди 6 години
До СТРАНДЖАТАМакаров е безотказен, направен е само от 28 детайла, няма засечка, до 25 м мога ти го набутам между очите. Дано не се запознаеш с него! И с мен! Американските купувачи го нарекоха "най-големият подарък след Студената война" и имат специален сайт.