Шефката на парламента: Депутатите не са безделници!

Те работят много в районите си и в комисиите, защити ги Караянчва
218
Шефката на парламента: Депутатите не са безделници!
Снимка: Булфото

Не е вярно, че депутатите са безделници, те работят в комисии и по избирателните си райони и видяното в пленарната зала е много малка част от тяхната дейност, заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пред bTV.

По думите й всеки един народен представител работи в избирателния си район, а след това и в комисиите на народното събрание. "Това, което виждат зрителите в залата, е само повърхността на работата на народните представители", категорична беше Караянчева.

Според шефката на парламента е проблем, че хората не разбират, че "депутатите също имат своите чувства, своето отношение" и тя призова гражданите да дойдат и да видят как заседава Народното събрание.

Караянчева призна, че има моменти, в които парламента се използва за политически цели, а не за конкретни дебати и това създава проблем.  В същото време обаче шефът на парламента беше категоричен, че не съжалява за това, че е била груба като депутат:

"Няма лесни решения, но досега никога, когато нещо са ми предлагали да поема като ангажимент, никога не съм отказвала", подчерта Караянчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
28
 
! Отговори
кво да кажеш преди 6 години
А бе,хора,кво се нахвърлихте всички на жената,не виждате ли,че не е добре!?Ей,лош народ и туй-то!
111
0
 
17
 
! Отговори
Не са! преди 6 години
Нито дУпетатите ни са безделници, нито хранениците, чието ръководство се помещава от другата страна на площада - ЦУ на БАН. И едните, и другите представятна гладния и измъчен български народ едни такива "напудрени и захаросани отчети"(определението е на проф.Ив.Канев), че чак свят да ти се завие! Ако съдиш само по онова, което твърдят, че са свършили, ще останеш с впечатлението, че живееш в най-проспериращата държава от ЕС, в която епохални научни открития се правят всяка седмица!
110
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забравил съм че днес е първи април-бравос Караянчева напълни ми душата ! Без-делници но за това пък БЕЗДАРНИЦИ-без изключение всичките в НС ! Та да не се обиди някой !? Случайно де !?
109
0
 
26
 
! Отговори
teo преди 6 години
Цвета Караянчева излъга в чест на ПЪРВИ АПРИЛ ! Парламента в петък е почти празен, освен 10-15 депутата и министри на разпит! Останалите депутати запразняват още в четвъртък след обяд и после ВАКАНЦИЯ до сряда!!! Така, че депутатите са повече от безделници с ВИСОКИ, ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ ! Българино ?????
108
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, те са просто тъпоумници. Оттам и впечатлението за безделие.
107
1
 
24
 
! Отговори
Абсурд преди 6 години
Ало, Караянчева, депутатите са неефективни, ялови, много на брой , не кореспондират с очакванията на обществото. Най-много от тях са от ГЕРБ, а ти си им председател. Това е.
106
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо гепаджийките са все с квадратни глави и тая и оная на ЦГМ - ***!
105
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снощи Баце Борисов е хвянал двама руски дипломати с чанти с бял прах да минават под прозорците на Додндуков 1. При направения тест веществото е реагирало на кокаин. Руските дипломати са декларирали че веществото е аржентинско брашно. Баце се е обадил на Нинова как да разрешат казуса за да не гонят дипломатите и да не дразнят Путин. Нинова на място е донесла 8 яйца 250 гр краве масло и буца сирене и се е заела да прави баница за да докаже че това наистина е брашно. Баце е благодарил на Нинова.
104
2
 
33
 
! Отговори
Морски преди 6 години
За 10г. от както ГЕРБ са на власт България е с нови 25 милиарда лева заеми,и други над 250 милиарда загуби от пропуснати ползи.Оставка!!!!
103
0
 
19
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Таз уфсъ да обясни дпс и дост ли я пратиха да представлява преди 2 седмици България на събранието на азиатските парламенти в турция????? Или юнкер я прати? Така и така няма да влизаме в шенген барем един санджак да станем
102
0
 
33
 
! Отговори
Вервайте ми преди 6 години
Отлично казано на 1 април.
101
0
 
34
 
! Отговори
Народ преди 6 години
Честит първи Април и на вас , госпожо Караянчева !
100
0
 
17
 
! Отговори
ЦОЛЕ преди 6 години
сега работят те после прокуратурата
99
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не са без делници,но и без празници не са.С тия незаслужени мангизи,всеки ден е празник
98
0
 
35
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
Ами убедете народа че не сте безделници и бездарници, приемете най-сетне свестни закони които да важат за всички. Омръзна ми да имам по-малко права от малцинствата които с нищо не допринасят за просперитета на тази държава!
97
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МорскиСтига с и ни навирал лентяите от БСП бе.
96
0
 
32
 
! Отговори
Грую преди 6 години
Не са безделници, ама са бездарници.Или са без делници :)
95
1
 
49
 
! Отговори
Не са безделници!!! преди 6 години
Те са НАГЛИ,КРАДЛИВИ,ПРОСТИ и АРОГАНТНИ безделници!
94
2
 
30
 
! Отговори
Морски преди 6 години
Щом ГЕРБ не могат да управляват без външни заеми - ОСТАВКА!!!!!!!Други могат.
93
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не случайно над три милиона гласуваха на референдума да им намалим субсудията инда станат 120 вместо 240! На госпожата искам да кажа, че оценка дава работодателят - народът, а не тя! Т