Нинова с упрек към ГЕРБ: Водят атака срещу президента!

Те не приемат, че загубиха една институция, смята лидерът на БСП
22 апр 2018 15:00, Красимир Ангелов
137
Нинова с упрек към ГЕРБ: Водят атака срещу президента!
Снимка: БТА

ГЕРБ водят координирана атака срещу президента Радев и БСП, заяви лидерът на социалистите Корнелия Нинова в предаването "Неделя 150" на БНР. Повод за думите й станаха скандалите след проведения Консултативен съвет за националната сигурност (КСНС) тази седмица.

"Изненадах се след края на КСНС, защото вътре и дума не е ставало за излизане на България от ЕС и НАТО. Нито един от текстовете не навежда на такава мисъл и изведнъж отвън се говори това. Целта на това е страх от авторитета на президента Радев. Второ – неприемане, че те загубиха една институция. Те не могат да проумеят, че могат да имат институция, която не им е послушна", смята Нинова.

Според нея в момента се провежда атака срещу президента Радев и БСП за сваляне на авторитета на президента. "Координирана, защото мисля, че това се прави от г-н Цветан Цветанов в ролята му на уж лошото ченге, г-н Борисов – уж добрия. Вътре на КСНС Борисов и Цветанов атакуваха в синхрон г-н Радев. Единият за тъмнината и светлината, прозрачността и кражбата в държавата – Бойко Борисов, а другият за превъоръжаването на Армията и затова какъв самолет да бъде купен. Стратегия за сваляне на авторитета на Румен Радев виждам зад това", аргументира се Нинова.

По повод призива на президента държавата да се управлява на светло, за да не гоним инвеститори и български граждани в чужбина, тя посочи, че промяна може да има, но тя трябва да започне с прозрачност, информираност, "да се знае всичко, да е на светло и да продължи със следващи крачки – онези, които грешат, крадат, да носят отговорност".

Лидерът на БСП коментира и обвиненията в популизъм по повод призивът й за намаляване на депутатските заплати и почивни дни на народните избраници. Нинова цитира нейно изказване от месец юли 2017 година, когато е избрана за вицепрезидент на Социалистически интернационал: "Това съм го казала преди една година, на върха на срещата, където са лидери от цял свят. "Ако искаме да променяме света, трябва да започнем от себе си. Пропастта между политическия елит в Европа, и в България, се увеличава. Смятам, че всяка привилегия на политиците е стъпка към политическото ни самоубийство в ситуацията, в която се развива Европа, а и България", посочи лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 38На Борисов му дреме за Радев. Той има реална власт, а не представителна. Премиерът е от значение.
41
6
 
18
 
! Отговори
Антисоциалист преди 6 години
Господа, напразно г-жа Нинова се възмущава от атака срещу Президента унищожаваща авторитетът му. Българският Президент не е неприкосновен и да е от кастата на използвачите.Авторитет има донякъде постът му, но не и той. Доказани положителни лични качества и заслуги в служба на държавата и народа ни няма.Засега показва мания за величие, организационна неумелост, низки и ниски възпитание и интелект - присъщи и на самата г-жа Нинова.
40
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова да си трайка,че дразни.За пред хората-курнаж,а синчето и и цецкиното заедно купонясват.Има ги на снимки.
39
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъжата вече се казва twisted sister! Но даже и вярва на това, което каканиже.
38
6
 
15
 
! Отговори
Андрейчо преди 6 години
Досега си мислех,че тая високопарна личност е обхваната само от злоба,дива ярост срещу политическите си опоненти,но се оказа,че била и голяма фантазьорка ?!Алоооу, Нинова, осъ знай се класово и си помисли къде беше ти,когато лапаше тлъстите парчета от "народната баница",колко светло бе и каква прозрачност имаше при приватизирането на " Техноимпекс" и "Техноекспортимпорт" ?! Започни почистването от сбе си,а колкото до президента -той си е твой човек и е нормално да го подпираш. Долна работа!
37
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо е впрегнат да предизвика импийчмънт,та да седне Боко.Толкова личи,та чак елементарно.Да се разберат без публични циркове.А Цецко как беше освиркан мощно на концерта на Силви Вартан....мани мани.Симпатия,та дрънка.Аз бих се засрамил.
36
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а че бсп постоянно водят атаки срещу премиера, няма значение, а?
35
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да победиш майката на нацията и да се гордееш с това е неморално, докато народът се трепе като ***, а тя защитава този ка тил това е ненормално!
34
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо лъже? радев стана президент след договорка между герб, бсп и дпс! след договорката, от герб плредложиха за президент неизбираема кандидатура, човек, за който никой няма да гласува! така "спечели" радев!
33
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ искат финансова диктатура и никой няма да им пречи да краднат.
32
6
 
6
 
! Отговори
герп преди 6 години
На крив герп или ***, вълната му пречи.
31
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
6 АПАРТАМЕНТЧЕТА НА ЦВЪКИ ПО ПЛОЩ КОЛКОТО КИНЕФИТЕ НА ЕДИН СОЦИАЛИСТ СВИНАР БОРЕЩ СЕ СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ- НАЧИ МИЛИОНЕР СОЦИАЛИСТ В БОРБА ЗА ИСТОРИЧЕСКО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА- УСТАВ НА БСП ОТ ФЕВРУАРИ 2017 Г.
30
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Етноса вече си личи.
29
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СВЕТЛИНА, СВЕТЛИНА- РЕЧЕ ТОЙ И ПЪРВАТА ПОДКУПНА СВЕТНА- ГОСПОДАРИТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ СЕ УПЛАШИХА ВЗЕХА ДА ХРАЧАТ МАСОВО- ДА ДЕ АМА НЕ- АЙДЕ НАТАТЪК ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ИСКАМЕ ОЩЕ, НЕ СПИРАЙТЕ НЕКА ВСИЧКИ ВИДИМ КАТО КАК ТАКА ХЕМ СОЦИАЛИСТ, ЗАЩИТНИК НА БЕДНИТЕ, ТРЪГНАЛ В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ДА ПРЕОДОЛЯВА КАПИТАЛИЗМА/ВИЖ ОСНОВНИЯ ДОКУМЕНТ НА БСП ОТ 2.2017 Г/ А ПЪК МИЛИОНЕР- СОЦИАЛИСТИ СЛЕЗТЕ ОТ РОЛС РОЙСА И ОТ МАЙБАХА И ВИЖТЕ КОЛКО СА БЕДНИТЕ ТЕ НОСЯТ СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА НА ПЛЕЩИТЕ СИ С 10% ПЛОСЪК ДАНЪК.
28
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еех,Цвъки,Цвъки,ако не бяха сладките апартаментчета теб щеше да сложи Баце в президентската лимузина,нооо...като те видя как народа реагира хвана приятеля на синоптичката"как му беше името на този многоженец"би му един чембер по кофата и готовооо.От тогава -черна завист на Цвъки към президентската институция.Кофти ,ама туй е!
27
3
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
Колега Един, явно имате предвид неговия съпруг Деси.
26
11
 
7
 
! Отговори
Един преди 6 години
Нинова, не се оплаквай. След всяка атака към президента от страна на Цецо или Росен, на него рейтинга му се вдигa.
25
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е, че нашите управляващи са чисти морално, а не като лошите управляващи в Русия! Ето, например господин Цветанов имаше 6 апартамента, но когато го провериха се оказа, че са от тъщата му. За добрата новина, проверяващият стана депутат от Герб, но това е нормално, както е нормално и когато държавата няма пари за болните деца, същите да ***.
24
8
 
14
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
И откога Румката е президент?
23
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе те Герб водят атака срещу народа, ти за президента се възмущаваш! Тези престъпници ни съсипаха за 10 години, но нашите евроатлантически партньори не забелязват беззаконието, кражбите и дрането на обикновения човек! Иначе незабавно биха се намесили за да въдворят справедливост!Ха ха ха...