Голям мерак! Слави се не спира, избира си още последователи

Шоуменът направил парвоначален подбор, но още щял да отсява
Обновена: 27 апр 2018 17:18 | 27 апр 2018 17:15,
133
Голям мерак! Слави се не спира, избира си още последователи
Снимка: Facebook, архив

Слави Трифонов обяви с писмо до медиите, че вече е направил първоначален подбор на кандидати за бъдещото му формирование, с което ще цели промяна на политическата система в България.

"Проведох лични, индивидуални срещи със всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях вече подготвяме конкретни стъпки, които в практичен срок могат да се приложат и да доведат до реална промяна в най-важните сектори на обществения живот. Сектори, които засягат всеки един български гражданин – като здравеопазване, икономика, финанси, туризъм и т.н.", пише той.

Още по темата

По думите му, сред тези българи, с които се среща, има хора, които могат да бъдат "далеч по-адекватни от сегашния, така наречен, политически елит в законодателната и изпълнителната власт", твърди шоуменът.

Избраниците му са на различни възрасти и с различни професии. От 20- до 70-годишни, бизнесмени, адвокати, военни, икономисти, IT специалисти, лекари...

"Междувременно при мен продължават да пристигат много писма от наши сънародници от България и чужбина, които искат да се включат в тази инициатива. атова на 13 и 14 май (неделя и понеделник), заедно с уважаваните от мен колеги - доктор Иван Нинов (декан на университета "Стенден” в Доха, Катар), професор Атанас Раденски (преподавател в университета Чапман, Южна Калифорния) и доктор Йордан Бъчваров (микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина), ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система", заключава той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
28
 
12
 
! Отговори
Aman преди 5 години
Като ви гледам коментарите, единственото, което заслужавате е Боко и приятели. Само драсканици и нищо конкретно. Някой от вас направи ли си труда да преслуша интервютата с хората, че да ръси глупости по форумите? Слави някога, някъде обявявал ли е, че иска да влиза в политиката? Неадекватност до небето. Българите си заслужават управниците. Вземете и помислете малко, защото наготово нищо няма да ви дойде.
17
4
 
24
 
! Отговори
Йода преди 5 години
с микробиолога и доцента от Катар ще борим корупцията хаха :)
16
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма лошо от нови хора и проекти. Притесняваме обаче нещо важно. Това са хора , които масово не са дипломати с опит. В момента живеем в опасни времена , а се е натрупал много национализъм поради прехода. Това може да ни изиграе много лоша шега вбъдеще. Екипът му говори много крайно за по много теми, но обществото определено не е готово за такива крайности. Трябва да се действа разумно , защото иначе цената , ще е голяма.
15
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само мъже ли се явяват на кастинга?Или май вече балерините са избрани за депутатки и министърки.
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
които могат да бъдат "далеч по-адекватни..................Могат, ама не е много сигурно.Сигурното е, че вече са си разпределили баницата.
13
5
 
23
 
! Отговори
Ейц преди 5 години
Едният доктор микробиолог.Другите на какво са доктори?Начи ще ни оправят пак!Аман!
12
11
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не познавам човек със способности, опит и образование, който би седнал на събеседване при Слави! А вие?
11
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Учиндолският едно време ядеше и пиеше на една софра с мутрите и политиците които разграбиха страната, пък сега ще ни оправя!? И колко е отмъстителен ако знаете....оххх! Само някой да му каже нещо на въпреки и гледай после в шоуто му как му се подиграва! Пример: Володя Стоянов! Дългият е добър организатор и долен играч!
10
8
 
42
 
! Отговори
Тато из Правец преди 5 години
Славчо 17 години не можа да се дипломира,сега изпити провежда !!! О,спиш ли боже !!!
9
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кал не се сетиха за нормалните хора които се ядосват всеки ден ми се за техни си гледаики как ни минава живота се питам често това ли доживях да видя един живот къде отидоха купоните веселото време живот само с нерви и проблеми това нее живот
8
2
 
39
 
! Отговори
Да питам преди 5 години
Познавам доста хора, които финансираха образованието на децата си в чужбина, но отрочетата се оказаха без потенциал, само изхарчиха всичките семейни спестявания и не можаха да си намерят работа по специалностите си. После мама и тате трябваше връзки да опъват да започнат някъде като се приберат. Да не са случайно такива и контингента на този проект?
7
9
 
20
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
Ти си гласът не на България..а на българския бай ***.
6
9
 
44
 
! Отговори
Гласът на България преди 5 години
И от какъв зор някой, който е успял в професията си ще се юрне да участва в "Слави търси талант"? По-скоро ги пишете безработни, но образовани хора, които имат свободно време и желание да ги дават по телевизията, но не им се е случило още да участват в някой риалити формат
5
3
 
23
 
! Отговори
Ники преди 5 години
Плача...
4
11
 
55
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Всичко звучи наистина много добре, но само до момента в който човек си даде сметка какъв грандиозен бУклyк е учиндолския матрапазин и му стане ясно, че това е поредния фарс.
3
37
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Слави.
2
13
 
23
 
! Отговори
Оруел преди 5 години
След като ББ го избра за патерица ся той си избира жадните за $$$ последователи :)
1
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде само променяме конституцията и вече Слави ще избира политиците с кастинг.Слави карай ги и малко кючек да покажат как танцуват