Слави започва подбора, следващият му ход – след месец

Трифонов хвали хората, поискали да са част от проекта му
6 фев 2018 15:52,
232
Слави започва подбора, следващият му ход – след месец
Снимка: архив "Булфото"

Слави Трифонов започва подбора на бъдещите политици след кастинга, който проведе.

"В следващия месец на моята Facebook страница ще ви показваме тези, които са ни направили най-силно впечатление и след един месец ще ви информирам каква е следващата стъпка", написа Трифонов в профила си във Facebook.

Още по темата

В петък, събота и неделя миналата седмица той проведе препитване на кандидатите да сменят сегашните управници. Още в края на миналата година шоуменът обеща да подбере "политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава".

При изслушването Слави бе подпомаган от професор Раденски от университета Чапман, Южна Калифорния, доктор Нинов – декан на университета "Стенден” в Доха, Катар, и доктор Бъчваров, микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина.

"Имахме честта да се срещнем с изключителни българи от България и - буквално - от цялата планета. Общото ни впечатление е, че качествата, професионализмът и моралът на българите са абсолютно несъпоставими с качествата, професионализма и морала на сегашната политическа класа", написа днес Слави в профила си във Facebook.

Трифонов допълва, че с екипа му са абсолютно сигурни, че хората, с които са се срещнали, са една нищожна част от изумителните българи.

"Повярвайте ми - има такъв народ!", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цял 1 пост ми е изтрит, дето казвам в него, че Слави взимаше едни пари от едни хора с пари да прави скечове за други хора пак с пари. Помните ли? И се съмняваме да е скъсал синджира, защото дори и да е натрупал пари, представете си пък онези другите деца му даваха. Просто сега му е дошъл редът той да е мечката за пред хората и да го разиграват на синджира. А той не го е скъсал - повярвайте - дебел е!
179
2
 
11
 
! Отговори
Ника преди 6 години
Ще бъде грешка Слави да влезе като политик.По-силен ще е от екрана.Само трябва да промени част от сценариите,които са по-скоро излъчващи простащина,а не хумор.И не само аз мисля така.Трифонов,потърсете и младежката аудитория.Важно е.
178
14
 
3
 
! Отговори
Микере преди 6 години
До кироЦарят - не, Бойко - не, Слави - не, е според тебе, кой е този който да поведе народа та да ошамари политиците? Ти ли си, че нещо не се сещам? Или само си чешеш краставия език? ***! Ми излез и поведи народа си, ама си толкова ***, че не можеш и да си представиш дори, какво е да се опълчиш на системата. Който и да се опита да се опълчи ще срещне простаци като тебе, които да му намерят косури. Вместо да се засрамиш, че не се сещаш, какво да направиш, ти само плюеш. *** такова!!!
177
14
 
9
 
! Отговори
Johan преди 6 години
България има нужда от умни хора!Нищо против патриотите или герб/там са само *** ченгета и мутри/...Слави нашите надежди са в теб!
176
14
 
5
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Слави ....не слушай разни приказки от тоя и оня. Продължавай да мачаш системата.Политици в БГ няма. Като почнеш от един глашатай ЦЦ .....та навсякъде е такаНашите политици са - хлебари - механици-пишман строители - разни доктори. Абе всичко онова, от което НИЩО НЕ СТАВА се време беден в политиката и тяму дава нещо
175
5
 
19
 
! Отговори
Умна и красива :D преди 6 години
Това понамирисва на гербаджийски проект! Трябва да сме наясно, че твърд електорат на ГЕРБ са софиянци (хареса им замразяването на заплатите на работещите за тях бедни;харесва им и всички пари да се изливат в София, далаверките с еврофондовете...Срещу тях все по-категорично се обединява цялата останала България (без богатите *** от Пловдив, Варна и Бургас). Но на следващите избори наистина има шанс недоволството срещу ГЕРБ да се обедини. А ето - с ПРОЕКТ СЛАВИ това няма да стане!
174
6
 
16
 
! Отговори
Славе, преди 6 години
няма да гласувам за теб, понеже 1. другаруваш с мутри 2. твоите сценаристи -депутати излязоха не твърде умни, даже напротив (Росен Петров), не твърде принципни и последователни, даже напротив ( Любен Дилов) и твърде послушни на "хранилката" (Петър Корумбашев)
173
5
 
15
 
! Отговори
Аман, бе!!! преди 6 години
Когато човек напише "Слави мутри" в Гугъл изображения има дооста матриал!
172
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е този нарцис?
171
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 182Той е стара червена кука. Работеща под зависимостта на ДС.Дърпат му конците и тия от гостуването му не знам да ли се усещат?
170
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славчо е лъжец и подлец.
169
17
 
14
 
! Отговори
Kiki преди 6 години
Браво Слави
168
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обективен, Другарю,#177,много си назад с материала,доизяш си шкембе чорба-та,и лягай да спиш.
167
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славчо,каква е тая мания у теб,все да искаш да си на първа страница,ти не разбра ли,че каквото и да започнеш,края е ясен,то не бяха референдуми,то не беше"прозорчето в парламента", което г-жа-та от Варна трябваше да бъде, приятелството с Бате Бойко,след това безкрайните подигравки с него,сега като гледам,пак мислиш да му полегнеш,след като за толкова години не разбра,че винаги ще си на пързалката,значи никога няма да го разбереш.
166
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До обективенТочно там е "заровено кучето", да го сравните с тиквата...Плоско и обидно.Свободата било правото ни да избираме, а питате ли се КОЙ РЕШАВА какво да ви се предложи да избирате?
165
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само силните могат да оцелеят и да живет, там където е трудно. Ние сме едни лигльовци и сама народ натрупат пари от тоя факт.Славчо, стига ***, излагаш се.Двайсе лета те слушах по телевизора, та твоето чудо го нема никъде....
164
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На първа страница има публикация за самозапалил се "луд"Мисля че бил съвсем нормален, само луд може да издържи да живее в днешните времена.Така че нормалните са на изчезване и това със сигурност радва джендърите. Славчо е ГОЛЕМ джандър.
163
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз ще съм успял Българин(без значение дали в България,или не),ще съм образован,еродиран,ще имам добри приходи и наличен капитал,и ще седна срещу Бащата на Чалгата,и не наказаната простащина в България,ТОЙ. Да прецени,дали става нещо от мен,е верно Славчо,прав си,еми нЕма тЪкава Държава.
162
15
 
27
 
! Отговори
ист преди 6 години
Прилича на Бареков преди избори.
161
9
 
7
 
! Отговори
До няма как да стане преди 6 години
Малка вметка. Америка са я открили ционистите, дълго преди Колумб. И са си построили империя по свои правила. Империя на злото.