Думите са безсилни! Марешки – на Червения площад!

"Усеща се духът на руската нация! Честито, европейци"
9 май 2018 15:30,
205
Думите са безсилни! Марешки – на Червения площад!
Снимка: "Воля"

"Думите са безсилни да опишат енергията и емоцията, когато си в Москва точно на този ден"!

Това написа в профила си във Facebook лидерът на "Воля" и зам.-шеф на Народното събрание Веселин Марешки.

Днес той е на Червения площад в Москва по случай 9 май, съобщиха от пресцентъра на партията му. Там се проведе традиционният военен парад на руската армия.

"Поклон пред паметта на десетките милиони бойци от 61 държави, дали живота си за да я има днес Европа, за да ни има нас", написа още Марешки в социалната мрежа.

Още по темата

Той описа и атмосферата на Червения площад на 9 май: "Усеща се безграничната сила и духът на руската нация, смазала фашизма. Честит празник, европейци!"

По-рано депутатите от "Воля" излязоха с декларация в парламента.

"Не само в името на милионите жертви, но и в името на  собственото ни бъдеще, сме длъжни да спрем всеки самозабравил се съвременен политик, който дрънка оръжия и вижда силата и агресията като единствен път за междудържавни отношения", прочете от трибуната  депутатът Слави Нецов.

Той припомни, че когато човечеството не си взима поука от историята, тя се повтаря в по-страшен вариант.

"Това ли искаме за децата си? Да загиват на бойни полета, вместо да овладяват науки, да създават семейства и да се радват на живота?! Сигурно това са искали за себе си и онези смели младежи, призовани да се опълчат на хитлеристка Германия. Но безразсъдството на един обезумял политически елит в Европа реши съдбата им по друг начин", заключи той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
11
 
15
 
! Отговори
немския ботуш преди 5 години
прегази западна европа , но после яде голата опашкаааааааааа
119
7
 
14
 
! Отговори
Пак ще ме излъжат! преди 5 години
Ако този ,,ХАПЧЕВ" е искрен,ще гласувам за него! Макар,че му нямам вяра!
118
11
 
14
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Ако ни пускаха свободно да се движим като Българи по-света , щеше да има яка Агитка в Русия на Парада . Но за съжаление само ни разшириха кошарата и ни хранят по-лошо .
117
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВалкаМарешки не е обратен. За другия не знам.
116
9
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До Анонимен"Трябва да се направи референдум тоя на снимката да му се забрани да се връща повече в България.Бас държа,че хората "за" ще бъдат над 90%."Ами в голяма заблуда си-Марешки въобще не е такъв голям дразнител и повечето хора не му обръщат въобще внимание!Той самият би предпочел повечето да го мразят,ама да има достатъчно на брой фенове-за търговията и политиката,т.е. пазарен дял.Иначе,в топ 10 на най-мразените са Костов,Доган,Цветанов + рояк червени олигарси-политици начело с Р.Овч.
115
0
 
15
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Магарешки си е направил сметката-в Русия може да припечели много повече отколкото на Запад,където е Никой.Победата на САЩ над Русия е нещо несигурно,шансовете им намаляват с всеки изминал ден,а тая война ще свърши до няколко години и познайте кой ще е с приоритет на руския пазар!?Естествено,има големи рискове,но там са и големите печалби."Алчността краси човека",както казва един друг известен варненец,ха-ха!
114
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се направи референдум тоя на снимката да му се забрани да се връща повече в България. Бас ловя че хората "за" ще бъдат над 90%
113
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже, какво нищожество е тоя !!! Тотален продажник.
112
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хей, марко, показа ли си магариите
111
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДанкаБРАВО ДАНКА :D НО ПОЛОЖЕНИЕТО Е МНОГО СЕРИОЗНО!!!И ГЕРБ И ВОЛЯ И ОПИТОМЕНИТЕ ПАТРИОТИ И БСП ВСИЧКОТО Е ОТ КОМУНИСТ ПО-ГОЛЯМ КОМУНИСТ!ЯВНО КОМУНИЗМА Е В РАЗГАРА СИ!
110
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОМУНИЗМА В БЪЛГАРИЯ ИЗОБЩО НЕ СИ Е ОТИШЪЛ!
109
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От статистиката.Кой отиде на парад му е за последно във властта.
108
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТРОЯНСКИЯ КОН...
107
11
 
22
 
! Отговори
До 102 преди 5 години
Гова млади мушмороко го слушахме 45 години и вдигахме като твойте лозунги.И накрая какво се оказа? Кой беше битата карта? Къде е СИВ? Къде е Варшавският договор?Къде е индустриалната мощ на соц. лагера. СМосквичи и Трабанти,с Рубин и Електрон,с допотопно оборудване и инвентар ли ще съсипем ,,класовия враг? Ти на коя планета живееш и на какво разчиташ? Как работят руският ти телефон и лаптоп.Доволен ли си от ВЕФа?
106
3
 
12
 
! Отговори
рублииии преди 5 години
майстори на федеросите
105
10
 
16
 
! Отговори
до 110 антисоросоид преди 5 години
И аз много силно ненавиждам со ро сои дните джендари от София. Това са най дол ните същества заслужаващи бавна и мъчителна кончина.
104
8
 
24
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Жалък човек, лъсна му пропутинският ***.Направиха го политик с пари откраднати от българският народ, от руски фирми.Като толкова ти харесва ,стой си там.Ние българите сме европейци, а не диви евраазиици.Благодарение на тая червена армия и днешните руски продажници България загива.Проклети да сте,за вас бъдещето на един народ е по маловажно от жалките ви парички.Славиш Путинова Русия,а децата ти сигурно в дивия запад ще учат и живеят.Гнусни двуличници!
103
4
 
21
 
! Отговори
кой е по по най преди 5 години
как ще си поделят с перхидроления господарите от кремъл е големия въпрос
102
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво ли не прави човек за власт и кинти?тоз поне пари има...или трябва да ги пази или се е главозамаял...АПТЕКАТОР Всеросийски..хахахах...Иначе парада беше класен като всеки път.
101
6
 
25
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 5 години
Просташки ходи да цунка родна земя. Е ще му дадат пет рубли, за поощрение!