Лютви Местан за ДПС: Не вливане, а закриване!

Лидерът на ДОСТ с нови критики към движението
23 май 2018 20:41,
19
Лютви Местан за ДПС: Не вливане, а закриване!
Снимка: архив "Булфото"

ДОСТ няма да се обединява с ДПС, няма и да се влива него, а иска закриването му.

Това обяви лидерът му Лютви Местан, цитиран от пресцентъра на партията си.

Той е категоричен, че твърденията за обединение са манипулация и че мост между ДОСТ и ДПС не може да има заради принципни идеологически различия.

Още по темата

Местан обвини движението на Доган, че в критични ситуации подкрепя Русия, а не Турция, че е обиждало Реджеп Ердоган, че не защитава български, а чужди интереси.

Лидерът на ДОСТ казва, че в партията му има 20 000 души и че всеки от тях е свободен, ако изповядва политиката на ДПС, може да се присъедини към него. Той обаче допълва, че всички проведени събрания на ДОСТ са против обединение.

Избирателите, членовете и симпатизантите на ДОСТ ще накажат всеки, бил той и член на ръководството, който работи за безпринципно обединение под шапката на ДПС, защото това е равносилно на предателство спрямо нашата кауза, убеден е Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
2
 
! Отговори
шибек преди 5 години
Лютви , гласът ти е глас в пустиня. Никой тук не те уважава , защото изменниците нямали лице. Отивай си в Ту.
17
3
 
7
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Този още ли е в България? Мислех, че се е изселил в Ту. Какво прави тук човек криещ се в турското посолство? Няма смисъл да се мъчи тук като не обича България.
16
4
 
9
 
! Отговори
вън преди 5 години
Лютви Местан,персона нон грата за България.
15
5
 
15
 
! Отговори
Разбирко преди 5 години
Не е ли крайно време българският народ,като данъкоплатец да направи референдум за или против съществуването на етническите партии,които издържа с левчетата си?Има и Конституция все пак.Турците,като искат да са депутати да са в българските партии, да е ясно за кого работят.
14
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБЕ, това лице по всички закони на Република България трябва да е в затвора. Къде гледа ДАНС и Полицията?
13
4
 
16
 
! Отговори
турчин преди 5 години
Местане ще останеш в историята слицемерието си, когато каза че не си избран а посочен. Защо не се отказа. Причини най много щети на юмслюманското населени в страната. Никога повече няма да си в голямата политика, народа не прощава на популистите.
12
5
 
18
 
! Отговори
Али баба преди 5 години
Господин Местан е вербуван от Ердуган и турските служби този човек трябва да е в затвора болшинството Български турци са Кемалисти светски хора едва ли голяма част от тях ще му прегърнат идеите
11
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лютви Местан е един лицемер. Преди да го изритат от ДПС се кълнеше в тая партия и я наричаше "най-демократичната". След като го изритаха от там, изведнъж се обърна на 180 градуса и започна да плюе там, където преди броени дни ближеше. Изключително неприятно същество.
10
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МЕСТАН СКАПА ДПС-ТО :DХЕМ НЯМА ВТОРА ТУРСКА ПАРТИЯ ХЕМ ДПС ИЗГУБИ ПОЧТИ 4% :DВЪВ МОМЕНТА МЕСТАН РАБОТИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ДОКАТО СЪСИПВА ДПС :D
9
2
 
11
 
! Отговори
чучолигарчо преди 5 години
ЛютФи Н..ран пак се ...ра на метеното...
8
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ползата от Местан е че доказа тезата на всички ,че ДПС и пръкната се от нея ДОСТ са мафии на Москва и на Анкара .Но каква полза щом тези партии продължават да функционират .
7
10
 
19
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
И двете "ракови образувания" ДПС и ДОСТ са за унищожение и газова камера. Гну.сни рус.ко-тур.ски под.логи. Да се задавят дано със сребърниците, които получават от султаните си.
6
5
 
27
 
! Отговори
учуден преди 5 години
Бившият агент... на пръст вече мирише, ала съвети дава... оле майко.
5
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лютви Местан - още по -зле от тия в ДПС. Ако е за закриване първо неговата партия трябва да закрият, защото откровено лиже подметките на Ердоган! И как точно ще наказват несъгласните, като ги пребиват, така ли? Те неговите вече налитат на бой. Пълно настъпление на глупостта и наглостта, в още по - големи размери ! Не знам,този човек явно не си дава сметка колко е ограничен и в същото време сервилен. Ужасна комбинация! Как може въобще да бъде лидер на каквото и да е?
4
8
 
18
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
.tazi tvar skoro ne se e krila v turkoto posolstvo ...
3
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опита от прехода не е в полза на отцепниците. Цепиха се СДС, парчецата потънаха в небитието. Накрая и самото СДС. Цепна се НДСВ и ... Накрая и самото НДСВ го няма. От БСП се цепнаха парченца, тях ги няма вече. И от ДПС отцепилите се досега, не прокопсаха. А всички ходеха години на работа под надписа "съединението прави силата". Явно всичките ни политици преди всичко са... българи. И всеки иска да се обединяваме около него.
2
4
 
27
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Паднал му е гребено на Герест Петльо...
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хубава работа .....................