Йотова: Не от Москва трябваше да научим за посещението на Борисов

Трябвало е да има координация в двете посещения - на президента и премиера
26 май 2018 20:15,
84

Не трябваше от Москва да разбираме за посещението на Борисов. Тази новина трябваше да дойде от МС. Това каза Илияна Йотова в предаването "Опорни хора" с водещ Ганиела Ангелова.

По думите ѝ Радев е поставил важните въпроси пред Владимир Путин.

"Държавният глава направи първата крачка, дано отношенията да бъдат възобновени. Искрено се надявам от срещата на Борисов с Путин да видим категорични решения. Тези отношения са важни, особено след като си припомним говоренето на Плевнелиев против Москва", каза още тя.

"Президентът Радев постави важни въпроси. Не мисля, че трябва да търсим спекулация в това, че в Русия са знаели за китайския инвеститор за "Белене". Иска ми се да вярвам в искреността на правителството в желанието за строеж на АЕЦ "Белене". Имаме нужда и от "Български поток". Дано разговорът по тази тема продължи", допълни още Йотова.

Според нея е трябвало да има координация в двете посещения - на Радев и Борисов.

"Това е нормалното, когато говорим за държавност. От МС не са ни търсили. Министрите отказаха да участват в делегацията на Радев. Това не е правилно! Ще припомня думите на Цветанов: "Какво ще прави Радев при Путин, когато сме председатели на Съвета на ЕС". Сега, аз да попитам ли същото? Несериозно е! Отношенията с Русия са важни! Неслучайно и Меркел, и Макрон се срещнаха с него", категорична бе тя пред Bulgaria ON AIR.

"Срещата на върха безспорно е успех за България! Дано тази политика на правителството продължи. Има алтернатива на управлението и тя е БСП", завърши Йотова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
9
 
15
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
Най отвратителната жена която познаваме. Без никакъв принос за политиката и България. Куха лейка , лицето на БСП.
48
6
 
9
 
! Отговори
Как Сийка преди 5 години
Йотова,верно казваш,разбираш!Съгласна с теб :да-а,да-а !Бойко трябва да се отчита и да прави заявките за посещения насам-натам,къде ще открива обект,кой ресторант ще посети,кога и кой концерт или културна изява ще види,може ли да проведе заседание на МС ... чрез твоята милост до президенто,нали така?!Жалко!Ние си мислех ме,че е добро момче,а той излезе вироглаво?Че хич тъй бива ли да не зачита г,син президента, теб,г-жа Лъжа и най вече ПАРТИЯТА НА ПАРТИИТЕ -БСП,да не каже къуде закусва барем ?!
47
8
 
10
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Срам го е да си признае,че Володя ще го мъмри ! Не се справя с ролята на клоун...
46
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да е всякаква, ама държи генерала за... на каишка да речем.
45
28
 
19
 
! Отговори
Waso преди 5 години
Тази е много зле куцо и сакато взе да търси сметка и да иска обяснения. Психичноболни червени мекотели.
44
26
 
21
 
! Отговори
Име преди 5 години
йотова, защо си толкова mъпа? м? кой позволqва такива mъпачки да са начело на народите? бах ти квотите!
43
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кифла
42
20
 
16
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Таз е от на Ердоган харема
41
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-жа Йотова няма никакво право да рекламира БСП! Тя в момента е вицепрезидент и както и Президента олицетворява ЕДИНСТВОТО НА НАЦИЯТА!!!
40
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми и самият Борисов научи от Москва, че ще ходи там. Един час преди да излезе новината разправяще, че нямяло да ходи. Ама нещо го спешиха. ДА СИ ВЗЕМЕ ВАЛЕРИАН И ПАМПЕРСИ. Че като се знае какъв ни е мъжкар току виж дигне кръвно.
39
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Избираш коремното, получаваш рунтавото.
38
16
 
24
 
! Отговори
Антисоциалист преди 5 години
Господа, от г-жата научаваме: "Има алтернатива на управлението и тя е БСП".От изказването и следва, че БСП не е управление, а нещо друго. Така е - партия и управление са различни неща, но соцневежата счита инак, а и че сме невежи и ни се полага тя да ни поучава.Какво следва от алтернативата - управлението на БСП?Луканов - дърважен фалит.Виденов - също.Живков 1989 - също.Преди това и пак негови - още два.Алтернатива, а?- Български Социални ***!
37
13
 
16
 
! Отговори
Me преди 5 години
Тая дрта *** я *** доста мои другари от БСП. Но който ниско се навежда, високо се издига и резултата не закъсня. Въпреки това погрозня с времето и вече не става за нищо.
36
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Saharieva 2 m gotveli na boiko piseschtenieto ami daschto se kriete moskva vi isdade besobresie prava ijotova boko na ma4a v kiev a bg pensioneti go 4akat s 100 eur miserni pensii ba4varova na ma4a li e hahaha
35
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля, че Москва не се нуждае от посещение от Борисов.....
34
23
 
20
 
! Отговори
Радев смешен преди 5 години
Дори Болен Сидеров се ползва с по-голям респект в Кремъл отколкото Р.Радев !
33
19
 
22
 
! Отговори
Ivan преди 5 години
Йотова, не си ти когато те удари критическата! Вземи си хапчетата и не се изказвай. Нито си интересна, нито ни трябва твоето жалко мнение. Аре мърдай!
32
19
 
22
 
! Отговори
Венко преди 5 години
Тази пък коя е и защо изобщо се изказва. Тя е слуга на клепоухия, който е пешка на госпожа лъжа.
31
20
 
23
 
! Отговори
До Йотова преди 5 години
Йотова, ти си никоя, че да изказваш мнение. Всеки трябва да ти дава отчет къде ходи и какво прави ли, в грешка си лелче. Скрий се защото си нелуцеприятна, никому нужна и общо взето ти си ми никаквица.
30
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 29И не само в САЩ , стана му тясно и сега ще ходи да се моли и закусва в Албания, ама тоя май и вярата е сменил, за пари на всичко е способен Цецо к...радецо