Борисов с покана за откриването на газопровода "Танап"

Лично премиерът Бинали Йълдъръм му се обадил
200
Борисов с покана за откриването на газопровода "Танап"
Снимка: Булфото, архив

Турският премиер Бинали Йълдъръм е поканил министър-председателя Бойко Борисов да присъства на церемонията по откриването на трансанадолския газопровод "Танап", съобщава БТА.

Още по темата
Това съобщиха от канцеларията на Йълдъръм, който се е обадил днес по телефона на Борисов по този повод. Йълдъръм е информирал Борисов, че церемонията ще бъде на 12 т.м. в град Ескишехир. Той е заявил, че ще бъде особено щастлив да приветства Борисов сред гостите на високо ниво.

Борисов е обещал, че ще осигурят за церемонията присъствие на високо ниво от България. Разговорът е преминал в топла, дружеска атмосфера и двамата премиери са се договорили да се срещнат при първи удобен случай, добавиха от канцеларията на Йълдъръм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
34
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червените ревнуват и се пръсскат от мъъка, но това е - Борисов е успешния Премиер!
105
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че го дарява Йлдаръма за рождения ден! Един юлар с пискюл и букаи най ще му прилягат!
104
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПУК, ПУК, ПУК СОЦИАЛИСТИ ПУКАТ ОТ ЗЛОБА
103
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЩЕ РАЗРЕШИ ЛИ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО? ПРАВИЛЕН ВЪПРОС! БЪЛГАРИЯ Е СЪС САЩ И УВАЖАВА МНЕНИЕТО НА СЪЮЗНИЦИТЕ СИ!ЕС, САЩ, ГЕРБ!
102
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези съвсем го взеха на подбив Бацето. Вече откровено си го подиграват!
101
1
 
13
 
! Отговори
С уважение към него преди 5 години
не Цветанов е причина за проблемите на Борисов, а старостта му. Цецо и без да го бъзика, той си отива. затова трябва да го опазваме от всякакво напрежение, неприятност и разкриване на неразкритите му потайности, защото ако е присвоил нещо, то е било по погрешка и не било умишлено или преднамерено
100
1
 
18
 
! Отговори
Той е умен-2 преди 5 години
след като свободно разговаря с араби, играе техните саблени танци и се прегръщат, както и на немаски може да се прегръща, допълнително се е пръгръщал и с френски мъж..означава че той е особенно умен защото макар и прегърнат с чъжди мъже той непрестава да мисли за Родината, тичайки от Киев до Рим, през Париж, Лондон и Берлин което е основание да му се доверим, да го подкрепяма и да не го оствяме самотен и печален че има незначителни пречки да прекара двете тръби през България и другите енергийни
99
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дайте една ножица на тиквопитека, сложете много ленти и му гледайте сеира. Ще изреже всичко що е лента, ще открива тръбопровода в сантиметри :)))
98
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Telefonen razgovor li 4e koga tur4ina nau4i balgarski ezik............
97
3
 
20
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 5 години
До истинаКаква ти десница ,левица или центрица бе брато!?!?!?!?Никога не е имало и няма и сега такова нещо!Та за това турците се подиграват на Елита ни , без заобикалки!Ес или САщ ни забраниха това!? Разбира се ,че не са!Просто елита ни се продаваше на интересите на определени кръгове от тези страни!Това са различни неща от целите им общества!Номерът минаваше , защото средното ниво на акъл е ниско, демек сме мошеници ,като манталитет на народа!Това е, нищо повече!
96
1
 
3
 
! Отговори
до 105 преди 5 години
Яко си се машмъркал с халюцофгени май. Кой кого нарита, и кой на кого лази в краката стана пределно ясно , ***,
95
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТЕ ЖЕ ГО ПОКАНЯТ И ЗА ОТКРИВАНЕТО НА ТУРСКАТ ПРЕМИЕРА АЕЦ,тА б.б. Е ВЕЧЕН ШЕФ НА бГ. С
94
5
 
33
 
! Отговори
до 104 преди 5 години
До известно време си мислех че той хитрее и играе роля. Но после се наложи впечатлението, че наиситна е напълно неадекватен и не разбира и 1% от това, което се случва около него и особено на срещите с чужди лидери. Крах на държавността на всички нива.
93
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Molete Bog , hora !
92
0
 
1
 
! Отговори
«Ares» преди 5 години
Психични процеси :)познавателни /усещания, възприятия, памет, въображение, мислене, представи/, емозционални /емоции и чувства/ и воля- те са кратковременни,обуславят в даден момент активността на субекта.Характеризират е с процесуалност, което е свързано с факта, че те се пораждат от някакъв стимул.KaKЪв;)
91
9
 
14
 
! Отговори
истина преди 5 години
Най-големия национален предател е Симеон Сакскобурготски, даже като го пиша името му,погнусявам се от него.Той спря демократичното развитие на България и вкара Станишев и Ахмед Доган и Бойко Борисов в неговото управление.Направи тройна коалиция с цел избутването на истинската десница.Десницата,която от 1997 изправи държавата на крак след Жан Виденовото бандитско управление и бяхме на нивото с Чехия,Унгария,Полша.А сега18г.гледаме как България потъва от управлението на мутри и ченгета от ДС.
90
2
 
21
 
! Отговори
вие плащате масрафа преди 5 години
Демек, поканили го в ролята на будалата, който ще им плаща излишните надценки? Зер клиента не може да подбира най-добрите оферти, ами трябва да проси като последния окаяник за правото да купи стока/услуга, пък цената и прочее условия нямат значение? И аз да имах за съсед такъв картоф и аз щях да го употребявам по предназначение.
89
0
 
26
 
! Отговори
особен ид и от преди 5 години
До Той е особенно уменПо-голям иDиот е отколкото някой може да си представи. Делата му свидетелстват за това. За какво доверие може да става въпрос, след като източиха еврофондовете. Само герберугите продължават да му вярват, защото и те крадат покрай него.
88
11
 
5
 
! Отговори
Той е особенно умен преди 5 години
може всичко да е ама в никакъв случай не е такъв иDиот за какъвто съпатийците му искат да го изтипосат пред целия бълграрски народ, западните Балкани, Европа и Русия.На него са му нужни хоризонт, доверие и честност. от там насетне немогат да го спрът дори бензинът да стане 8 лв/килото
87
2
 
27
 
! Отговори
гербер-урунгел преди 5 години
Е това са безродниците герберурунгелски - ходи да ни излага и да проси в Москва, а сега ще ходи да отваря чужд проект. Преди основно ромеите ни излагаха пред останалите страни, но този ги надмина.