Дончева се извини, вицето: Не съм й говорител!

Томислав Дончев: Всички български граждани имат равни права
Обновена: 8 юни 2018 06:36 | 7 юни 2018 21:21,
82


Съпругата на вицепремиера Томислав Дончев се извини във Facebook, заради статус, в който заяви: "Морковите за циганите са на свършване, време е за тоягата!".
Още по темата


Въпреки извинението три организации поискаха от вицепремиера Томислав Дончев да се разграничи от изказванията на съпругата си публично или да подаде оставка.

Пред камерата на Bulgaria ON AIR той коментира ситуацията и заяви, че всички български граждани имат равни права.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
Нощничка преди 5 години
Докога ще се обсъждат такива "проблем и" във фейса, по долни ***?"МЮрсй", за извинението!Всеки има право да си дрънка, но да си направи личен профил!
23
34
 
6
 
! Отговори
Пустиняк преди 5 години
Колко слабоумна *** трябва да си, така безпардонно да нарушиш закона за расовата омраза, като си и жена на минаващ за по-цивилизован представител на дивашкото управление. Колко оскотяло население, матриял комплексиран, има да аплодира примитивната и проява на расизъм. Повече от жалко е, да демонизираш един етнос малцинство, когато тънещото в корупция управление на мъжа ти, почти изцяло от етнически българи, се продава безсрамно и на по-богатите роми. Срам, позор и средновековна нищета.
22
3
 
46
 
! Отговори
Ddd преди 5 години
Да се извиняваш че казваш истината, това не е нормално, но какво ли е нормално тук? Поддържам жената на 100%.
21
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смела жена, но омъжена за мишок
20
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не можеш да интегрираш нещо което не иска да се интегрира. За създадените за тази цел организации ще цитирам Марк Кнофер "Пари хвърлени на вятъра".
19
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не харесвам Герб нито вицето, но започнах да харесвам жената. Чест и прави, че каза каквото мисли, каквото всъщност мисли и 90% от народа. Не съм расист, но по моето скромно мнение това което можеше да се интегрира отдавна го е направило. Останалото просто е лапачка на пари от разни фондове и организации без реална полза и никакъв ефект
18
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде стига! Казала, извинила се! А през това време керванът си върви, ГЕРБ си краде, БХК си заработиха парите!
17
4
 
8
 
! Отговори
:)) преди 5 години
Правата са пропорционални на задълженията или всите с равни права, но различни по тежест отговорности, м? :)) Смешникът Дончев избяга като мишка да защити съпругата си /единството им/ щот той не и бил говорител! :)) И това е моля БГ политик който ще брани Родината ли?
16
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БРАВО,казала е самата истина!!!!!!
15
10
 
6
 
! Отговори
До 12 преди 5 години
"И кой купува гласовете на *** , а? И мъжът на кой е министър благодарение на тези купени гласове? Тояга за вас тпнари!" Естествено, че БКП/БСП купуват и винаги са купували *** гласове. Така е откакто се помним. Който от тях да попиташ, се оказва, че те познават само тази велика партия. За други не са и чували. Сега трябва да се извиниш и да поискаш прошка за написаните лъжи и обиди, за да не стигнеш до Страсбург!!!! Общо взето червенушките пишат само бла-бла и са много скучни...
14
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Между другото не знам да се е извинила,надявам се да не е,защото няма за какво.Според мене ни лъжат че се е извинила,за да не се нарушава добрата колаборация между парите на ГЕРБ и гласовете на ромите!
13
12
 
6
 
! Отговори
ът преди 5 години
ЕЙ ТОВА БЪЛГАРИНА Е ЛОШ НАРОД,КОМПЛЕКСИРАН,ПРЕДАТЕЛСКИ,ЗАВИСТЛИВ.....СИЛЕН ПРЕД СЛАБИТЕ И МИШКА ПРЕД СИЛНИТЕ.....ПФУ,ОТ ВРАТ СТЕ Б. Г. РИ
12
3
 
37
 
! Отговори
?????????????! преди 5 години
За какво да се извинява?Тя изрази мнението на 99% от всички български граждани, които не са от ромски произход.
11
3
 
3
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
под чий натиск стана това?----------------под натиска на вътрешната неубеденост в предходните твърдения, и типичното герберско безгръбначие, като интересът клати фесът!
10
3
 
3
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
Това на кадрите да не би да е познатите герберските номера м/у ЦвЦв и Борисов, играта на - лошото ченге и доброто ченге! :)) Вдигат врява, но статутковото им е компортно!
9
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баз извинението г-жа Дончева е по симпатична. Нищо лошо не е казала за да се извинява , а и колко хора я подкрепиха. Сега? под чий натиск стана това?
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От кумова срама се е извинила,ама ако тя държи тоягата,и ще я държи ако се кандидатира със сигурност.
7
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ееех, госпожо Дончева, за какво точно се извинихте? Че казахте истината! Стига с тая политкоректност и либерастия...
6
16
 
7
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
Лъжата на Дончеви е още по лоша! Вие просто не вярвате онова което казвате, а и не е истина че правата са равни, пък за задълженията ни дума! не сте искренни не истина че не сте сте расисти и не сте с чувство на превъзходство над ромите пр.! "Велики" пред по слабите и мижитурки пред силните на деня!" - :)) Това е ГЕРБ, такова поведение не е човешка слабост, а нищожност! -:)) Действително Дончеви с нищо не се различават от онези в гетата, освен далеч по добри условия до пълнолетието ви
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Презират ги и ги изкулуват на избори! Браво, Герб!