Марешки прогнозира: БСП е болна, ние не сме реаниматори!

С вота търсели публичност, смята лидерът на "Воля"
20 юни 2018 11:00, Анисия Иванова
60

Днес БСП ще внесе втория вот на недоверие към кабинета "Борисов 3". Дали обаче ще събере подкрепа?

"Основни теми като въоръжаването на армията разцепиха БСП отвътре. Това е болна партия, която прави този вот, за да покаже, че е жива и мърда. Ние не сме реаниматори. Вотът на недоверие няма да доведе до нищо полезно за България. БСП търси възможност за публичност", заяви лидерът на ПП "Воля" Веселин Марешки пред Bulgaria ON AIR.

Според него в най-тежкия грабителски проект – този със закупуването на самолети, станало ясно, че опозицията и властта са тандем.

"Предложението на БСП за премахването на лятната ваканция на депутатите, докато не се решат проблемите на майките на деца с увреждания, е изключителен политически цинизъм. Те не си вършат работата, когато са в управлението и пречат на работата, когато са в опозиция", подчерта Марешки.

Лидерът на "Воля" отбеляза, че европредседателството ни е протекло добре, но темата му от самото начало е трябвало да бъде друга.

"Темата беше сбъркана. Животът в България е много по-важен. Не трябваше да бъде "Западни Балкани", а "Източна Европа". Предложението за затваряне на границите на Европа е наше предизборно предложение. Сега всички започнаха да го предлагат", поясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-ненормалния депутат , влязал в НС с цел да е патерица на ГЕРБ седнал да прави квалификации.
33
14
 
17
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
"Цялата държава е в кома на изкуствено дишане и с пиявици като Магарешки и ГЕРБ." Не харесвам Марешки, но в случая е абсолютно прав. Когато са на власт БКП/БСП не правят нищо. В опозиция само лаят, плюят, саботират всичко хубаво и много обичат да мразят. При ГЕРБ стандартът ни непрекъснато расте. Спомнете си какво беше при комунистите. Управляваха 10 г. и какво се случи? Фалираха държавата - спомнете си Луканов, Виденов, Станишев, Нинова... Пълен крах - дефицити, немотия, убийства, мафия..
32
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Болни сме ние където ви избираме и ви даваме власт, е то един път да настъпиш мотиката да се удариш простено но за трети път става просташко. И ГЕРБ и БСП са корумпирани, крадци и некадърници, това се отнася и за всички управлявали ни след 89 год.
31
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахаха, кой ги говори тези неща. Чудя се кой въобще гласува за този човек, явно само психично болни.
30
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понеже един рекъл че съм богат кои ли скубе като теб по 140,160 лева само на зъб ако сме богати и двамата няма да сме в ловеч плащаме като попове на тая държава раним си ги доста добре за нас колкото за хляба богатия човек има къща или блок в софия ти може даимаш аз не вили на морето аз ходя ли на море бе не някои мед сестри се неспират тъи че нити ни аз сме богати и двамата сме един дол дренки пари имаме за живеене да му мислят ония де крадат и то крадат в ловеч
29
10
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
След супер "успешното" европредседателство българите станаха още по-бедни и по-отчаяни.Факт !
28
10
 
17
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
Задачата на Тиквата е да умори пенсионерите, да прогони младите и да построи магистрали за тези, които ще дойдат след нас.Сиреч за господарите си.Той се справя отлично вече 10 години с поставените му задачи.Българите намаляха с 500 000 по данни на Евростат без да се броят емигриралите, чиито брой никой не знае.За благодарност Меркел, Макрон, Туск и Юнкер дават на Тиквата да се снима прегърнат с тях.Боже, какъв кръгъл ид.от !
27
0
 
4
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 5 години
. . . таман да им изпишеш някакви хапчета. Далавера, май.на, сега е момента !
26
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 26Яяяяяяяяя................че КОЙ беше този Марешки??????????????? Хи-хи-хи............БСП (бивша БКП) я е имало, има я и ще има докато свят светува, докато хората търсят справедливост и човещина! Въпреки грешките, това са партии които СЕ ОПИРАТ НА ИСТИНСКИ ЦЕННОСТИ! А другите еднодневки...........като цветенцата.....цъфтят и радват САМО ОКОТО ........НО ЕДИН СЕЗОН! И после даже някогашните им "фенове" трудно си спомнят за тях КОИ ПЪК БЯХА ТИЯ!
25
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие политиците сте болни... Вижте какви цени на стоки, услуги и данъци ни карате да плащаме ежедневно, а какви заплати и пенсии ни давате! По два пъти годишно вдигате ток, газ и парно и оттам по веригата цените скачат напълно спекулативно и неконтролирано! Докога мислите, че издържи народа, колкото малко вече останаха българите?
24
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аре да идват избори, че торивото да падне пак на 1.50Аре!!!
23
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марешки да отпусне безплатно някое лекарство за евтаназия, за да спрат мъките на БСП.
22
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така, така, Марешки! Ти си знаеш колко можеш да скачаш и кога трябва да слушкаш, защото Трио " Шопари" винаги могат да те преквалифицират от депутат към арестант!
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
20
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами нали гербаджии са с комунистическо богато минало или не обичат да им го припомнят?! Всички сте оплетени и едни и същи.... Защо съкращавате болници, защо ги фалирате нарочно, защо частните болници и аптеки са супер луксозни, защо карате хората да плащат здравни исигуровки и после още веднъж да поемат изцяло потребителски такси, прегледи, изследвания, лечения и операции, защо стоматологичния пакет услуги е символичен, защо за един зъб вземате купища пари от пациентите,????????????
19
12
 
20
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
България умира под вещото ръководство на Тиквата.Магарешки ни занимава с глупости.
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох колко си ***. Крайно ограничено мислещ индивид. Изобщо не знае къде се намира. Смешен е с подобни изказвания.
17
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марешки, отиди се помоли на Герб да те включат като най - активен техен член, че на изборите няма да има кой да ти гласува и си зад борда на кораба ....
16
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помня как агитираше по всички тв канали да гласуват за Цачева, т.е. за Герб и как бълваше злобно какви ли не глупости за Румен Радев... И тогава прогнозираше, че тя щяла да спечели президентските избори, но какво сгана?. :)
15
5
 
31
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Винаги съм се чудил как толкова прости хора въртят бизнес за милиони...има нещо което ми убягва относно живота,вселената и всичко останало....