Патриотите зад ГЕРБ: Вотът на недоверие е несериозен!

В края на председателството - още един безсмислен вот, смята Сабанов
20 юни 2018 23:00,
39

"Възможност да подкрепим БСП категорично няма. Завършваме европредседателството с нов вот - от БСП са събрали факти от медиите и са ги написали като мотиви във вота, това не е сериозно", заяви депутатът от "Обединени патриоти" Александър Сабанов в студиото на Bulgaria ON AIR.  

"Искаха да са конструктивна опозиция, да дават добри идеи. Ще изслушаме техните мотиви и ще приложим това, което е възможно. В края на председателството - още един безсмислен вот. Ясно е, че няма да мине. Дори повечето от ДПС няма да са в залата", коментира Сабанов във връзка с позицията на ДПС, че ще подкрепят вота на недоверие. 

Депутатът се усъмни, че новото ръководство на БСП води тайни разговори с ДПС и се изказа иронично: "Първия път не са им угодили, а втория им угаждат".

Александър Сабанов напомни, че догодина ще има евроизбори и съответно - преброяване на избирателите на всяка партия в парламента и извън него и тогава ще бъде ясна електоралната подкрепа. 

"Нищо не налага да се променя четиригодишният мандат. Няма причина да се правят нови избори, това са сътресения в държавата, в администрацията. Губи се време, а и реформите се забравят", каза Сабанов. 

В "Денят ON AIR" бе засегната и темата с оставката на зам.-министъра на труда и социалната политика Росица Димитрова. 

"Всеки подава оставка за всяко нещо. Росица - тя си е подала оставката, после се чувства обидена, че са ѝ я приели. Но едва ли лично тя е поръчала билета. Нито пък е знаела, когато е летяла колко струва той", коментира Александър Сабанов. 

Все пак, депутатът се съгласи, че не е уместно от държавната администрация да се харчат такива пари на фона на нуждаещи се, протестиращи хора. 

Александър Сабанов добави, че социалното напрежение може да се разсее само с диалог, като се вземат решения, около които всички са обединени, като припомни търканията между някои от протестиращите майки с увреждания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Още мъничкоКака Корни е бясна и се чуди какво да измисли!! Е....няма да е тяхната!!
28
2
 
2
 
! Отговори
Още мъничко преди 5 години
Те набедените псевдопатриоти не са смешници сигурно... Събрали се доказани некадърници с времето, да "оправели" държавата! Шутовете им с шутове. Хванали се като удавник за сламка, че ги няма никъде занапред. Дръжте се мишоци- още малко време имате.
27
2
 
7
 
! Отговори
До 15 преди 5 години
"Кокала трудно се изпуска, ако има предсрочни избори "патриотите" може и да не се доберат до държавната софра, затова гледат колкото се може повече да се наплюскат". Ето вижте! Това е манталитета на комуниста и на любимата му партия БКП/БСП! Всеки път драпат за власт, за да се доберат до кокъл, софра, плюскане и т.н. Те друго не знаят и не могат да си представят. Нямат намерение да вършат нещо за България, а целта им е съвсем друга, такава каквато те си я представят, а не да работят.
26
1
 
7
 
! Отговори
До 18 преди 5 години
"Довиждане патреотаре ..." Сън сънуваш...
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А БЕ, НЕСЕРИОЗЕН Е, ЩОТО АКО МИНЕ И ЩЕ ИЗТЪРВАТ ТЛЪСТИЯ КОКАЛ.
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като има вот на недоверие значи е сериозно но за тях дори животът в тази страна е несериозен и затова така се държат *** сме всички ние които ги търпим и слушаме какви милиони ни се сипят от Европа обаче никой не казва къде изтичат защото явно не стигат нито до селата нито до хората с увреждания стигат до нар.представители и подставените им фирми които цоцат и от ЕС и от нас
23
5
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Има още за краднанье !!!
22
5
 
8
 
! Отговори
Граничар преди 5 години
До "патриотките"...........Узаконете проституцията първо И тогава заставайте здраво зад Мутрата. На следващите избори ще разберете колко е "топла" Топлофикация. Дните на руските ви господари в България са преброени.
21
5
 
12
 
! Отговори
Ууууууу, преди 5 години
Гнусна работа. ПатрЕотарите плюха,плюха,години наред манипулираха хората,излъгаха стотици хиляди наивници,влязаха във властта и.... СИ ПОКАЗАХА РОГАТА.АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ ТАРИКАТИ,ОТ КОИТО НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА. ПОРЕДНИТЕ НАРОДНИ *РАНТУТНИЦИ.
20
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кака Корни мяука като гладна котка пред месарница. Затова иска вот на недоверие.
19
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да си докараме пак ДПС и БСП на власт?Никога! По-добре Бате, отколкото тая крадлива червена ...!
18
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещастни ОБЕДНЕЛИ "патриоти"! Ще ми дават акъл! Като почнеш от Далавери Симеонов, минеш през тоя бърборко и другите, всички са "сериозни". Пардон, със сериозни диагнози ... в областта на менталните отклонения.
17
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами прави са патриотите - мотивите са несериозни, алтернативата е кофти, резултатът от нови избори ще е в основни линии същият... Вотът на недоверие е просто още един повод цоциалистите да си изговорят глупостите. Да ги оставят цоциалистите да говорят в парламента, от ГЕРБ и останалите да стиснат зъби и да не се обаждат, за да мине "дебатът"по-бързо, да гласуват и да свършват с червените простотии!
16
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Довиждане патреотаре ...
15
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кви патреоте?! По примера на едната шайка и те си направиха шайка. Но още десетина дни и голям скок на всичко заради газа.
14
4
 
28
 
! Отговори
ами преди 5 години
Кокалът трудно се изпуска.....патриотите знаят,изпуснат ли сега властта,повече няма да я видят....гласуваш за патриотите-получаваш ГРОБ...жалки патриоти...
13
3
 
23
 
! Отговори
ined преди 5 години
Кокала трудно се изпуска, ако има предсрочни избори "патриотите" може и да не се доберат до държавната софра, затова гледат колкото се може повече да се наплюскат
12
2
 
23
 
! Отговори
ГРЕШИШ... преди 5 години
ГРЕШНО ЗАГЛАВИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ: ПАТРИОТИТЕ ЗА ДЖОБА СИ - ЩЕ ГИ ВИДИМ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЗАД КОГО ЩЕ СА????? ЧЕ ТЕ МНОГО СИ СМЕНЯТ МИСЛЕНЕТО ГОВОРЯТ И ОБИЖДАТ Б.Б. И ОСТАНАЛИТЕ ПОКРАЙ НЕГО А ПОСЛЕ БИЛИ СЛЕД НЕГО - СЕГА НИНОВА ИМ Е ВИНОВНА НО ТЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ И ТОГАВА КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ "СКЪПИ"ПАТРИОТИ??????????????
11
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според гербавите *** е прекрасно, че ни язди ОПГ Гроб! Та тя направи толкова много за народа!Ощави го до кокъл!/БСП също са за въжето!/
10
22
 
8
 
! Отговори
Естествено преди 5 години
Естествено, че никой няма да допусне повече да управляват отново БКП/БСП + ДПС. Това вече е многократно прочетен стар вестник и е изхвърлен на *** на историята. Естествено, че червените ще искат непрекъснато вотове на недоверие. Иначе кой ще чуе за тях. Та те вече са забравени, вдигат само шум и плюят. Вече никой не им вярва. Нали БКП/БСП управляваха 10 год. след 1990??? И какво свършиха - едно голямо НИЩО!!! Заплати, пенсии, здравеопазване??? Най-голямата престъпност беше при тях - мутрите