ГЕРБ към БСП: Продължвайте все така, не ни пречите!

Валентин Радев и Цветан Цветанов коментираха и сигурността
26 юни 2018 16:30,
55
ГЕРБ към БСП: Продължвайте все така, не ни пречите!
Снимка: Bulfoto, архив

ГЕРБ благодариха на БСП за несъстоятелните дебати и им пожелаха да поддържат същата форма. "Може ли да искаш вот на недоверие и да не успееш да запълниш полагаемото ти се време", възмути се шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той и вътрешният министър Валентин Радев направиха 30-минутно изявление пред медиите в кулоарите на парламента. 

Малко по-рано шефката на Народното събрание Цвета Караянчева безпрецедентно сложи край на дебатите по внесения от социалистите вот само час и половина след старта му. Причината - липсата на желещи да се изкажат депутати.

Още по темата

"Продължавайте в същия дух. Не ни пречите. Ние продължаваме да управляваме", каза Цветанов. 

Преди него вътрешният министър Валентин Радев нарече мотивите на социалистите за вота на недоверие популистки.

Той отрече твърденията на опозицията, че битовите престъпления, знаковите убийства и кражбите нарастват. Напротив, Радев се позова на графиките си, според които те намаляват, а ръст се наблюдава само по време на последното управление на БСП. 

Радев коментира и темата за миграцията. "Границите ни се пазят повече от надеждно", каза министърът и припомни, че редица високопоставени европийски лидери са похвалили правителството за това. 

Валентин Радев припомни решените проблеми на полицейските служители. "Да сте чули синдикатите? Сякаш някой ги е застрелял!", коментира той.

Цветанов пък припомни успехите на ГЕРБ в сферата на сигурността през 10-те години управление, минавайки през Килърите, групите за отвличания, възстановяването на ГДБОП, Брендо, контрабандата и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
8
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Анонимен 26 Очакваме БСП най-после да вампиряса.Стига толкова мъка.
29
15
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Борисов израстна, като политик и най-вече, като ДЪРЖАВНИК... - Европа също забеляза това негово израстване и го предложи за личност на годината... - най-вероятно ще бъде номиниран и за Нобелова награда за мир...
28
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СТРАНДЖАТА 24Пак не си в час. Остава си Борисов 3.
27
6
 
7
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 години
До СТРАНДЖАТА 23 Браво странджа , закопа ги с тоя лаф за меда и маслото.Изкефих се максимално.След теб *** трябва да си прехапат езика.
26
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един човек ,който е завършил образованието си през социализма ,охранявал е Първия човек ,изведнъж започва да плюе по комунистите ,че са погубили дядо му ,но чак ,когато те вече не са власт !И същия този човек казва ,какво да става в България ?!Та ,нима и всички други от неговата партия не са бивши комсомолци и комунисти ?!Какво очаквате ?!
25
0
 
0
 
! Отговори
дядо Соци преди 5 години
Готино !
24
8
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Очертава се Борисов 4...
23
8
 
11
 
! Отговори
ad преди 5 години
А вие, самозабравили се престъпници, които вместо да излежат 350-годишни присъди са фактор в тази жалка държава. На власт сте именно защото хората припознаха у вас по-малкото зло спрямо БСП. Никой не е очаквал кой знае каква политика или капацитет - гласуваха за вас само напук на други. Но вашата наглост край няма - мислите се за богопомазани и незаменими. Високомерието е безгранично. Скоро обаче и вашето време ще изтече... особено с подобно поведение. Хората им писна всеки ден глупости да слуша
22
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова нека си мрънка, вече никой не я слуша.
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май стана:Говори не ми пречиш!Ако вота не беше за това,щеше да е за онова!Просто бла-бла!
20
6
 
13
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
Не чух нищо от Цветанов за сигурността , че е осъден в Страсбург ! По три дела , сигурно защото той няма да плати , а ще плащаме ние ! Не чух министЕра Нинова или Орешарски обвини за избягалия в деня на дебати , за избягалия в деня на внасяне вот-а ! Ами , ако и в деня на гласуването избяга някой това СИГУРНОСТ ли ще бъде или НАДГРАЖДАНЕ !!!!
19
6
 
12
 
! Отговори
катили преди 5 години
Недоверието към МВР и полиция расте,хората негодуват че системата не работи и искат бързи промени и реформи а ГЕРБ се правят на луди и бранят търтеите от МВР и полицията?!
18
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СТРАНДЖАТАВ кой век живееш?!Това е опозиция! Демократична държава без опозиция няма.Държава без опозиция е тоталитарна.
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забелязахте ли приликата между Любовника затворник от горната статия с Цеко ухото :-).
16
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СТРАНДЖАТАСтранджа, извади си го от *** че те разсейва и ти пречи да мислиш...правилно.
15
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-трагичното е че няма кой да се противопостави на управляващата мафия ГЕРБ.БСП е безсилна да се оправя в собствените си редици,СДС отдавна умря,а опитите на Прокопиев да влезне във властта се провалиха."патриотите "се държат здраво на Бойко за шлифера а Марешки е господин за един ден.ДПС потъна след оттеглянето на Доган.Така че Цветанов и Борисов ще векуват над заспалият народ.Орисия.Надямаме се на чудо,но в България чудеса не стават.
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казаха ви в лицето, че не им пука. К'ъв вот, к'ви 5 лева?
13
17
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Поведението на БСП може да се окачестви, като диверсия или саботаж на законно избраното правителство на Република България... - сега единствените възможни действия за тях, които следват са атентати и преврат...
12
3
 
7
 
! Отговори
колибри преди 5 години
Няма такава наглост като на управниците ни - какво само не бешеако имаха доблест да ги няма, но били силни. Явно. Но и това ще има край. Не харесвам Корнелия - разпилява се на дребно.
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почна да вали и булсат спи интересно мие и пеете дена ли ще е съня да се преорентирам другаде е то си цяла отпуска