Москов: Вот на недоверие? Просто абсурд, фарс!

Всичко, заради вътрешнопартийни цели, смята той
Обновена: 27 юни 2018 22:17 | 27 юни 2018 22:09, Петя Славова
15

Журналистът Юлий Москов определи вота на недоверие към правителството, който бе дебатиран днес в парламента едва 90 минути, като театър на абсурда и фарс. Той не е видял аргументи във вота на БСП и според него е организиран по вътрешнопартийни цели.

"Изглеждаха пародийно", отсече Москов пред Bulgaria ON AIR. Според журналиста от БСП са направили преглед на печата, а така вот на недоверие не се организира.

"Факт е, че всички хора имаме чувството, че нямаме МВР. Този министър не е само неуместен, той стои нелепо в това министерство. Не разбира нищо от системата на вътрешните работи. В България никой не стои зад полицаите", коментира Москов.

Още по темата

Политологът доц. Стойчо Стойчев посочи, че вотът на недоверие в последните години у нас се използва изключително за медийни цели. По думите му битовата престъпност тормози хората и върху това политиците се опитват да капитализират.

"Факт е, че в последните месеци сме свидетели на бягства от затвори, престрелки, които създават усещане за несигурност. Проблемите в МВР са доста", каза той и добави, че партиите използват системата за партийно строителство и разчистване на сметки с политически опоненти.

В предаването "Денят ON AIR" Стойчев каза още, че българските партии са се изморили да играят парламентарната игра и вече признават за фасадността на процедурите. Изгубили са всякакъв срам и свян, отбеляза той.

А според Юлий Москов няма никакъв скандал около слуховете, че Бойко Борисов си е купил остров в Гърция, което премиерът категорично отрече. Това е обикновена лъжа, посочи от своя страна Москов.

"Единственото нещо, което може да се направи срещу фалшивите новини, е всеки човек сам да решава на какво да вярва и по каква причина", отбеляза журналистът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-7 откакто слезе от моторната шейна,и тогава ,разбра,че е нямало остров.
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ГЕРБ ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ФОРМАЦИИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО. ТЯХ какво да ги правим? Най-големите фурнажийски лопати, най големите лъжци, начело с Борисов, Цветанов са там. КОЙ провали големите енергийни проекти на България?? И даже се хвалеше с това?? Де да можеше сега да се живее така, както живяхме при фалиралия социализъм!За 1300 години България никога не е била по-зле както след трите мандата на Борисов. Така ни набута в блатото, че никой няма да може вече да ни изкара.
9
6
 
4
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
8
7
 
3
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 5 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРИДВОРНИЯТ МОСКОВ ОТКЪДЕ ЗНАЕ, ЧЕ ОСТРОВЪТ Е ЛЪЖА?
6
1
 
16
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 5 години
Москов демокрация е опозицията да критикува и иска вотове на недоверие!Ако управляващите виждаха проблемите , щяха да ги решават!Но виж сега Борисов не ги вижда , Биков не ги вижда , Дончев не ги вижда , вътрешния и външния министри не ги виждат , ТИ НЕ ГИ ВИЖДАШ , еее .....криво гледате бе господа управляващи!НАРОДА ГЛЕДА И ВИЖДА!
5
1
 
11
 
! Отговори
джеки преди 5 години
вота е излишен томата биков отдавна е отсвирил бибитко вече търси друга кукла
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе,няма връзка.Този Московски и Лилиту са от .ангалски произход,а Москов не.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРЕС-т..ската им журналистика друго не може да измисли.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя тъй наречен журналист Москов, има ли някаква роднинска връзка с погубилия хиляди българи д-р Менгеле - Петър Москов???Ако има, би трябвало да се скрие в миша дупка, а не да морализаторства от екрана
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той може да не вижда,но целия народ вижда цяла камара от поводи,да напусне ГЕРБ управлението.Да не говорим,че управляват с фалшифицирани избори.