След вота за вота: Тактиката на БСП беше грешна!

Зад Нинова трябваше да има армия, смята Валерия Велева
30 юни 2018 20:50,
48

Валерия Велева: Тактиката за провеждане на вот беше грешна!

Тактиката за провеждане на вота на недоверие беше грешна. Така журналистът Валерия Велева коментира отхвърленото искане на БСП за оставка на правителството.

Още по темата

"Зад Нинова трябваше да има армия от хора, но тя липсва", каза тя пред Bulgaria ON AIR.

Според Велева не е бил избран и точният момент за оставката на Жельо Бойчев, който напусна зам.-шефския пост в партията малко преди гласуването на вота.

"Даде се възможност с тази оставка за различни тълкувания, които можеше да се избегна", смята журналистката.

Според нея ГЕРБ е единствената партия, която се готви за избори в момента.

"За БСП и ДПС е голям проблем, че нямат Цветанов", каза още Валерия Велева.

Според нея това, че ГЕРБ ухажва кметове на БСП, е отдавна известно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
10
 
! Отговори
ОООХ... преди 5 години
АМАН ОТ ЖУРНАЛИСТКИ И ЖУРНАЛИСТИ - КАТО ИСКАШ АРМИЯ ЗАЩО НЕ Я СЪБРА??? ТАКА И НЕ РАЗБРАХТЕ СМИСЪЛА НА ВОТА -ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ЗА БЪЛГАРИНА И БЪЛГАРИЯ - И НЕ МИ ХАВАЛИ ЦВЕТАНОВ НИЕ ЗНАЕМ НЕГОВАТА ПОДГОТОВКА ХАЙДЕ ДА НЕ ГИ ИЗРЕЖДАМ КАКВО ПРАВИ
24
10
 
19
 
! Отговори
КОМУНИСТИТЕ ЛЪЖАТ преди 5 години
БСП - НАЧЕЛО С ТЕХНИЯ ПРЕМИЕР ОРЕШАРСКИ СПРЯХА ЮЖЕН ПОТОК ПРЕДИ 4 ГОДИНИ И СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ. ГОЛЯМ ФАЛШ И ЛИЦЕМЕРИЕ ЛЪХА ОТ БСП...
23
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АПЕЛ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОДМИЛИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ,ДРАГИ БЪЛГАРИ,ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЦИИ ХРИСТИЯНИ.НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ,ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ПО МИРЕН И ДЕМОКРАТИЧЕН ПЪТ ДА НАКАЖЕМ КОМУНИСТИЧЕСКАТА НОМЕНКЛАТУРА ПРЕВЗЕЛА ПАРЛАМЕНТА(ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА,ВОЛЯ,ВМРО,НАЦИОНАЛИСТИ-РУСОФИЛИ).ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НОВА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!!!!
22
4
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До рубладжийски партииизброй сега "партиите" на издръжка на Меркел и Ко.!..Видно е ,че ги разбираш тия работи..
21
3
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
иначе вота наистина не беше обмислен добре,защото както отбеляза колегата долу "беше опит за игра по правилата срещу некоректен играч."Мръсника може да го бутне само по-голям ***!!!!!!!!..Който го раздава "културка",ще гледа от страни..
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
MALE,MALEE V VELEVA -DGURNALIS,AMI ONA NE ZNAE NISHTO,MNOGO E KOFTI I E NEKADARNA.
19
5
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
Анонимен каже:-"Дърти *** комунисти,и от гроба ще ни управляват,под различни цветове"...Сакън,не така!..И Боко,и Цвъки,и Цецка /все *** комунисти /,и 90 процента от личния състав на "Шайката", са живи!..Или ти визираш 2040-та година?
18
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Велева, първо беше специалистка по ДПС, после се прехвърли на Тиквата. Остани си при него. На един акъл сте.
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
к`ва противна баба Яга, а
16
4
 
13
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 5 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Мих.Константинов
15
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен - Сега въпросната госпожа от кои е,питам...В БГ-то масата са клиентела. Ръкопляска се на някого за да се ползват евентуални облаги. Както вие сега "мразите" Борисов, защото явно не сте се уредили в ГЕРБ и се надявате на облаги от бсп!
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега въпросната госпожа от кои е,питам де защото няколко от най-пламенните блюдолизци на Борисов-Славчо,Диков,Бареков са му врагове сега а тая доста си сменя симпатиите,та от кои е в момента?!
13
0
 
9
 
! Отговори
хм! преди 5 години
Зад Нинова трябваше да има армия, смята Валерия Велева???Ми защо не е поискала от Каракачанов, да и заеме за малко Българската армия!Виж Велева как ги разбира работите!
12
2
 
18
 
! Отговори
бай Иван преди 5 години
Не само тактиката на БСП е грешна.Грешна е и идеологията на комунистическите капиталисти,които залъгват все още екзалтираните бабички,ползвали големи привилегии през комунизЪма на Тошо.
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дърти *** комунисти,и от гроба ще ни управляват,под различни цветове
10
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вотът не успя, защото беше опит за игра по правилата срещу некоректен играч. Изходът е напускане на парламента, който и без това е нефелен! Всеки ден закъснение е загуба за нас, независимо от коя партия сме!
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тая по цял ден "свири" на доган и кога има време за пише статия?
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ и БСП са достигнали минимално твърдо ядро избиратели. Каквото и да правят броя на изббитателите им няма да мръдне нито надолу нито нагоре...
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никаква грешка няма . Това е началото на битката на хуманизма срещу егоизма , а както е известно всяко начало е трудно . Защитниците на минималните приходи и разходи идея си нямат за очакващото ги възмездие .
6
1
 
23
 
! Отговори
беее.... преди 5 години
Слугинажната джурналистика като започне и тя да дава акъл....какво трябвало ,какво не трябвало.Чесане на езици,запълване на телевизионно време.