Сидеров кани Цветанов на "неделно училище" по политика

Лидерът на "Атака" бил готов да изнася лекции
Обновена: 1 юли 2018 12:06 | 1 юли 2018 11:07,
71
Сидеров кани Цветанов на "неделно училище" по политика
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на "Атака" и шеф на депутатите от "Обединени патриоти" Волен Сидеров чака заместника на Бойко Борисов в ГЕРБ Цветан Цветанов на "неделно училище" по политика. Това обяви самия Сидеров пред Нова тв, а поводът – думите на Цветанов след Междупарламентарно заседание Европейски парламент – Конгрес на САЩ, че "Русия и Китай са едни от основни потенциални заплахи за мира и стабилността".

Още по темата

"Това е груба грешка, такива думи не се говорят. Да кажеш, че Русия и Китай са заплаха за мира – това е груб дипломатически гаф. Отдавна съм казал, че съм готов да направя неделно училище, да изнасям лекции...", заяви Сидеров в коментар на казаното от Цветанов.

Според националиста подобни коментари са във вреда на България, а и имало обективни факти, които говорят, че не Русия и Китай, а "други империи" са заплаха за мира, защото "палят войни".

Според Сидеров на Цветанов вероятно му се иска да се хареса на американците, но това се случва, докато президентът на САЩ Доналд Тръмп подписва за среща с президента на Русия Владимир Путин.

Лидерът на "Атака" попита какво ще стане с "ентусиазма, ще го нарека комсомолски" на Цветанов в тази ситуация.

Сидеров отново каза, че България трябва за признае Крим за руски и заяви, че ако България първи направи тази крачка – ще спечели – и в икономически план.

Водачът на управляващите "Обединени патриоти" заяви още, че Европа е под "американски натиск" и заради "мрежата на Сорос" е приемала мигранти от Близкия Изток и Африка. Самата мигрантска вълна пък била предизвикана от политиката на САЩ - "разрушиха Либия, Египет, Ирак, Сирия – там не успяха, защото се намеси Русия".

"Радвам се, че след толкова години в българската политика направих една школа. Сега виждам, че лидерите на най-голямата дясна и най-голямата лява партия говорят тези, които аз съм излагал през годините", каза той за коментарите на премиера по повод мигрантската криза.

"Аз съм предлагал нещата, които сега се чуват", подчерта той.

"Спокоен не може да бъде човек в тази динамика в света, но най-накрая България се чува. Европа гледаше на нас като периферия. Председателството допринесе да се чуваме по-добре. И вече обстоятелствата, че в самата Европа обществените настроения карат техните лидери да почнат да говорят като това, което заклеймяваха довчера. Националисти и ксенофоби ни наричаха", подчерта лидерът на Атака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волене,как можахте да им дадете власт,вие патриотите откачихте или какво?Сега и да крякаш,късно е либе за китка!Цял народ чакаше да се обедините с БСП,за да се спаси народа от диктатура,а вие излъгахте народа,защото едно говорихте,друго направихте.
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И той какъв ще бъде в това училище, чистачката?
12
2
 
3
 
! Отговори
до 14 преди 5 години
***, само наивници вярват в демокрацията. Волен беше на балотаж веднъж после електората му се стопи на 3 % от 40 % как става тая работа и почнаха да го чернят всички медии.
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тупите ви избиратели са виновни щото са програмирани Уфце , биват хипнотизирани само с една думичка , абе Хипнотизиран Народ е тва
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ББ и ЦЦ постоянно работят против България и това го доказаха много пъти с действията си,някой взима ли ги насериозно вече?И най-големия гаф - отказали са да разговарят с македонския пратеник,с нашите родни по кръв братя,да се махат тези предатели,те не работят за българския интерес,а срещу него непрекъснато!Да не говорим за патологичните им лъжи,диктатура и дебилност!
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едното пуделче на Тиквата канело другото.А бе пълен шатак.
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крим е руски към Крим вече се строи Креченският мост, хората гледат футбол в Русия. Тръмп се моли за среща с Путин, защото Путин показа среден пръст на Г-8 и после и Тръмп показа среден пръст на Г-8, НАТО ще се разпадне до няколко години само пълен *** може да каже че Русия и Китай са заплаха те и да са заплаха и да не са, така не се говори.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднъж да каже нещо стойностно.За дипломацията е прав,политици не трябва да говорят нищо негативно за която и да е държава,а най-малко за световни сили като Русия и САЩ.Дори бай Тошо по времето на социализма не разрешаваше да се говори или пише негативно против други държави!
6
3
 
14
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Какви лекции те гонят,бе пудел на каишка ! Нали се дипломира на 60 години и то благодарение,че си депутат !
5
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво Волен е единствения, който не пълзи пред краварите на 4 крака като пудел. Тиквите са неадекватни и не могат да cе ориентират до оня ден се кланяха на Меркел сега се кланят на Курц не политици,а чучела родения да пълци в кракатана империалистите не може да лети Откриваха центрове за бежанци сега не щат бежанци въртят се като халтави.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неделното училище по политика ще бъде под масата.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха "неделно училище" ,така ли вече му викате на г. ъ/зо/. еб/ането,Волене .Цветанов и Сидеров като какви ли са били на г/ ей парада -може би две приказни феи с вълшебни пръчки отзаде. Политиката вярно била ку./рве/нска работа ....
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че е в политиката от 20 години, не значи нищо. И аз имах съученик, който беше 4 години в 8ми клас. Беше последния човек, от който щях да приема съвети, свързани с образованието.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волене това че Русия е враг и ти го говореше 90 те години. Ама явно в това ляб няма вече.