БСП иска собствена телевизия, започва процедурата

Дружеството ще носи името "Българска свободна медия"
Обновена: 7 юли 2018 19:35 | 7 юли 2018 19:32, Елена Кирилова
174
БСП иска собствена телевизия, започва процедурата
Снимка: Pixabay

Българската социалистическа партия започва процедура за издаване на лиценз за телевизия, съобщава партията на уебсайта си.

Според информацията дружеството ще носи името "Българска свободна медия".

Дружеството ще трябва да направи втора стъпка в рамките на месец, като подаде всички необходими документи, за да може да получи лиценз от СЕМ за собствен телевизионен канал.

Управител на новото дружество е българският журналист и политик Любомир Коларов, който е бил главен редактор в Българската национална телевизия.

В уебсайта си партията посочва още, че процедурата по регистрацията стартира съгласно решение на НС на БСП от 10 юни тази година, което е възложило документите да бъдат подадени през този месец.

Още новини за технологии четете на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още по темата: БСПтелевизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
2
 
! Отговори
До 128 преди 5 години
"БКП-БСП за 65години, не направиха една магистрала !" Да, помните ли какво учехме по география по времето на соца и какво повтаряше непрекъснато БКП? Казваха, че много бързо и едва ли не всеки момент ще завършат и ще затворят пръстена от магистрали Тракия - Хемус - Черно море. А ние трябваше да се радваме, да пляскаме и да им вярваме, въпреки, че виждахме, че нищо не се правят!!! Е, сега Бойко Борисов за всеки случай прави дублиращ втори пръстен, паралелно на техния, който построиха.
164
1
 
5
 
! Отговори
До 138 преди 5 години
"Предпочитам тази телевизия, отколкото да гледам Нова и Бтв, където само славословят Борисов." Ха-ха-ха!!! Как така вече предпочиташ нещо, което още не съществува??? Ама, вие , червените, тотално доказвате, че сте пълни ку.ку.вци. Ей такива отка.чалки гласуват за БКП/БСП!!!Смях до пръсване!!!
163
2
 
10
 
! Отговори
До 140 преди 5 години
"Време е вече да се разбере, че русата жена, която ще изведе България от кризата е Елена Йончева." Ха-ха-ха! Йончева и леля Корни винаги са ми приличали на 2 пепелянки, готови всеки момент да те клъвнат и да си пуснат отровата! Леля Корни винаги ми е приличала на руски фелдфебел от руските филми, с които ни заливаха по времето на соца. В нея няма нищо женско и мило. Говори като военен началник със заучени фрази и пози. Добре тренирана комсомолка и комунистка. Винаги с гадна ехидна усмивка.
162
2
 
8
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Анонимен 143 Комунист и култура ..Какви ги дрънкаш бе?
161
2
 
10
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Ние се чудим как да се отървем от ретроградната БСП , те се чудят с каква глупост да ни сурвакат. А сега де?
160
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер - поредната боза в българскяи ефир. Не че съм гледал телевизия от 2006-а насам, ама както и да е ...
159
5
 
12
 
! Отговори
88 преди 5 години
Да си направят собствена територия и да се пръждосват незабавно от тук!
158
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОЧАКВАМ ТАЯ ОЧАКВАНА ТЕЛЕВИЗИЯ ДА ПРОСЛАВИ БЪЛГАРИЯ КАТО МЯСТО НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ, ИНАЧЕ КАК ДА СИ ОБЯСНИМ ДО ВЧЕРАШНИ ОБИТАТЕЛИ НА ПАНЕЛКИ, ДНЕС ВИДНИ ЛИДЕРИ С ЯХТИ И ДВОРЦИ ЗА МИЛИОНИ, С ИЗБИРАТЕЛИ НАЙ БЕДНАТА ЧАСТ ОТ БГ НАРОД, ДОВЕДЕНИ ОТ ЛЮБИМАТА СИ ПАРТИЯ ДО СРЕДНА ЗАПЛАТА ОТ 5 ДОЛАРА , 1 ДОЛ. 1000/3000 ЛВ, ФАЛИРАЛИ БАНКИ И ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ИЗМЪКНЕМ ОТ ТРАПА В КОЙТО НИ РАЗМАЗАХА 30 Г, А СЕГА СЪБОТИРАТ ВСИЧКО КОЕТО СЕ ПРАВИ И ГРАДИ- ЧЕРВЕНИТЕ СА ОПАСНИ ЗА СИГУРНОСТТА НА БГ.
157
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой знае какви смехории ще се излъчват от екрана!
156
10
 
5
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До До 156На мене най ми харесваха есенните бригади.Що мома налюбихИ колко моми пък ме налюбиха....... малие, мале
155
3
 
14
 
! Отговори
До 156 преди 5 години
"Дори по Тошово време им работихме безплатно Ленински съботници през лятото и още дето не валяло дъжд - За сушата!" Точно така! Непрекъснато им работехме безплатно и задължително, за да се бият после в гърдите колко са велики. Хиляди, ходехме на пролетни и есенни бригади, като бяхме ученици и студенти. Работехме на полето, във фабриките, строителството и къде ли не още. Помня, как като студенти, под строй, ни юркаха да работим на НДК, за да успеят да го завършат. Няма благодаря-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
154
0
 
5
 
! Отговори
А бе преди 5 години
В други форуми искате пИНОЧЕТ ДА ВИ ОПРАВИ.Ами погледнет надолу ............НЕ ЧАКАЙТЕ ДА ВИ ОПРАВИ КОЙТО И ДА Е.Всички сте изгубени в мрака.
153
2
 
12
 
! Отговори
Телевизията на Корни преди 5 години
Корни, казва, че в България е много лошо и опасно да се живее и сигурно ще го повтаря до безкрай всеки ден. Питам тогава, защо в опасната България непрекъснато се преселват хиляди бежанци - руснаци. които станаха вече 400 000??? Особено по морето... Ако това беше вярно, нямаше да припарят при нас. Строят си затворени селища, купуват си апартаменти и къщи...Има 2 варианта: 1.В България е много хубаво!2.Путин е решил да ни превземе и претопи без много шум. Но ние забелязваме този процес!
152
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
146, 142 СЪМ- СЛЕД КАТО НА ПРЪВ ПОГЛЕД СИ ЛИЧИ КОЛКО СЪМ ***, А ВИЖДАМ КАК ИЗДИШАТ ЧЕРВЕНИТЕ ЛИЦЕМЕРИ, СЛЕД КАТО ИМ ПОГЛЕДНАХ УСТАВА ОТ ФЕВРУАРИ 2017г КЪДЕТО ПИШЕ, ЧЕ ПРЕОДОЛЯВАТ ИСТОРИЧЕСКИ КАПИТАЛИЗМА,СМЯТАЙ АЗ ПРОСТИЯ СЕ ПОГНУСИХ, КАКВО ДА ГОВОРИМ ЗА ТЕБ И ДРУГИТЕ, КОИТО НЕ СА ПРОСТИ КОЛКОТО МЕН, СМЯТАЙ ТЯХНОТО/ТВОЙТО ОТВРАЩЕНИЕ И ПОГНУСА В КАКВИ МАЩАБИ СА.
151
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 154, 155Дори по Тошово време им работихме безплатно Ленински съботници през лятото и още дето не валяло дъжд - За сушата!Това беше през год.84г, 85г, 86г!През 84г и 85г пък имаше и режим на тока -два часа има и два часа няма ток през зимата!Много знаят някои иначе!Сега разни деца на 30 - 40 год седнали да ми спорят за Бкп!!!А след 90г тук по-долу коментаторите са описали цялата истина за първата фракция на Бкп - Бсп!!!
150
0
 
13
 
! Отговори
До 154 преди 5 години
"А и трябва да си абсолютен елементарист да не знаеш, че има много хора за съдене за фалшиви новини и откровени лъжи и клевети (например госпожа Лъжа), но просто не се стига до присъди по ред причини." Точно така! Няма нито един осъден комунист и червен мафиот за купищата престъпления, които са извършили и извършват, въпреки очевадни истини и доказателства. В правосъдната система работят същите червени от времето на комунизма. Тук-там се правят някакви рокади, но съдържанието си е същото.
149
0
 
9
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До суджуци. Не е вярно, и Сидеров е осъден за клевета. А и трябва да си абсолютен елементарист да не знаеш, че има много хора за съдене за фалшиви новини и откровени лъжи и клевети (например госпожа Лъжа), но просто не се стига до присъди по ред причини.
148
3
 
18
 
! Отговори
Спомени преди 5 години
Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. Разграбиха държавата с червените куфарчета, разбиха и ограбиха предприятията, разграбиха здравната каса и пенсионния фонд, изнесоха парите в офшорки и т.н. Сега са милионери с хотели по морето и из цялата страна, станаха рентиери и работодатели.Комунистите научиха народа да не работи и да краде.При нас е най-дългото комунистическо робство, начело с червените, саботиращи България!
147
6
 
15
 
! Отговори
Ясно! преди 5 години
Ще се появи най-зависимата откровено партийна телевизия в България, платена от Кремъл. Как може да се допусне това? СЕМ да внимават много, защото там ще се бълват само лъжи и помия на килограм и няма да могат да бъдат опровергавани. Гледната точка ще бъде една. Няма да има никаква свобода на словото. Директор щял да й бъде Любомир Коларов - червен, та червен и явен проруски ком.уняга!!!
146
9
 
4
 
! Отговори
Да ни е яко Д-ъто преди 5 години
Няма нито една партия която да работи за народа.Барабар с провсъюзоте които са пропартийни.С една дума да ни я як ГЪ---з--ъ