Младите в ГЕРБ пишат на Нинова: Руши ли БСП морала?

Защо Таско Ерменков и още трима са депутати, чудят се те
9 юли 2018 11:50,
336
Младите в ГЕРБ пишат на Нинова: Руши ли БСП морала?
Снимка: архив "Булфото"

Младежите в ГЕРБ написаха открито писмо до лидера на БСП Корнелия Нинова с питането защо четирима депутати на левицата още са в парламента и не руши ли това морала и общоприетите закони.

Критиките на младите гербаджии са по адрес на Манол Генов,  Иво Христов, Валери Жаблянов и Таско Ерменков.

"Важно е да ни отговорите защо народен представител със свален имунитет и повдигнато обвинение за купуване на гласове все още заема мястото си в Народното събрание?", пишат младежите.

Още по темата

Те допълват, че купуването на гласове е най-циничното и дръзко посегателство срещу демокрацията. "Престъпление, което Вие самата не пропускате възможност да демонизирате, и с право, но все пак позволявате обвинен в това потъпкване на закона депутат все още да упражнява правомощията си!", допълват младите от ГЕРБ в писмото си.

Те искат Нинова да им отговори и как депутат, който нарече 80% от българските граждани "дебили”, продължава да има най-високата трибуна да се изказва от името на същите тези, които е унижил.

Младежите питат и как може човек, който е обявил "едно от най-зловещите престъпления "Народен съд” за "необходимо правосъдие”, да продължава да е депутат.

"Важно е като на млади хора да ни отговорите и защо трябваше да изпитаме ужаса за себе си и семействата си, че водата в столицата ни е отровена, а впоследствие се оказа, че отново Ваш народен представител просто си е играел със социалните мрежи?", допълват младите в ГЕРБ.

Те пишат на Нинова и че отдавна им прави впечатление, че в трудни за страната моменти, тя и партията й търсят конфронтация и скандали.

"Като активни и загрижени за страната си млади хора, ние от МГЕРБ дълго изчаквахме това Ваше поведение да бъде победено от осмислянето на важността България да остане стабилна и сигурна държава, в която политическите сили, независимо на власт или в опозиция, да се ръководят от търсенето на най-добрите решения и политики за своите граждани. Месеци и години наред, за жалост, Вие доказвате, че чакането ни е напразно и не си заслужава", допълват младите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като гледам лиляна,цецка,деса,менда и теменужка представете си пък какви са младите !не може такива примитивни селски муцуни-гуцуни да ме представляват , ще емигрирам !
188
4
 
21
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Ако тези млади гербаджии изброят г'лупостите и явните л'ъжи, които Бойко е казвал, и го попитат как още може да е министър-председател, може да повярвам, че наистина искат по-добро бъдеще на България.Погледнете, млади хора след кого сте тръгнали - един бивш охранител и полицай с пожарникарско образование. Това ли е образа на българския политик, на който се стремите да подражавате.
187
6
 
20
 
! Отговори
ДГД, под вода преди 5 години
ЕЛЕМЕНТАРНО, ГЛУПАВА ТИкво и ти Десо и ти Цвъцо. Що не питате за милиардите на еднокнижния и Цецо му. За техния морал на лъжци и крадци. Продажни негодници. Истината на професора ви боли, чичови червенотиквеници!
186
6
 
21
 
! Отговори
До 209 преди 5 години
Както и да се напрягаш, тая дето най-често я чувах в НС да вика "г-жа Лъжа" - г-жа Деса Атанасова, на малкото кутре на г-жа Нинова не може да се опре. То, ако с надуване на балони и космическо самочувствие без покритие можеше да става... Някой трябва да каже на ГЕРБ, че като ни е взел ЕС на абордаж не означава самите те да се занимават с лепене на етикети, скандализиране и реч на омраза.
185
3
 
13
 
! Отговори
Съвет преди 5 години
Пишете, пишете, ако изобщо го можете. Дано и да покажете някакъв потенциал, че все пак сте утрешните ни управници. То с контракритика управление не става, не забравяйте. И не ми повтаряйте заучени фрази, пък било и европейски. Пишете, бришете, пък нещо все ще излезе...
184
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВИЖТЕ СЕГА. ИМА ВСШИ СИЛИ, ТЕ РАЗДАВАТ ПРАВОСЪДИЕТО. И ВИНАГИ СПРАВЕДЛИВО.Тодор Живков загуби дъщеря.Желю Ж,елев загуби дъщеря.Сакскобурготски загуби синПлевнелиев загуби синМосковски загуби синне ми се иска да се налага да се изброяват и други.Това е то, истинското правосъдия.
183
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде при Меркел да питате какво да правите следващите 10 дни
182
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СДС беше велика партия, събираха по 1 милион на митинги, времето беше тяхно, пък сега са в канализацията. Едвам събраха 20 делегати, да си направят конгреса.това ще е съдбата и на ГЕРБ.На всяка с,виня и идва коледата.
181
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боковите тъпотиквеничета
180
7
 
5
 
! Отговори
Хаджи преди 5 години
Хайде на Бузлуджата!
179
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе, имаше един много морален с шест апартамента, още ли е в парламента
178
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинджа, копирай от тук правилните изводи и ги прати отговор на загрижената за Твоя /да, не техния/ морал младеж!
177
22
 
5
 
! Отговори
До 109 преди 5 години
Нинова е взела Техноимпекс с още 70 съдружници! Тъй-тъй - Алибаба и 70-те разбойници.Нямате ли срам, червени *** ?!
176
3
 
8
 
! Отговори
Авицена преди 5 години
Чичковите червенотиквенчета
175
3
 
11
 
! Отговори
Ален мак преди 5 години
Тези млади в Герб са все хубави хора за ***, ама нямам такъв голям груй да ги подгоня низ бостаня!
174
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единствения лъжец в България с официален документ е другаря Бойко.
173
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво стана с онези 16 милиарда кредити и другите 4 милиарда от ктб - в коя офшорка потънаха? НА БАХАМИТЕ ИлИ В ГРЪцкАТА ХАДНА?
172
3
 
8
 
! Отговори
AVicena преди 5 години
малки последователи на Онан
171
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кво!? Корнелия сигурно трябва да е бедна клошарка, за да е начело на БСП, герберюгите да приватизират ЧЕЗ и летището концесия юнашки! Нинова е взела Техноимпекс с още 70 съдружници! А Гинка ЧЕЗ уж сама! А Цветелинка Борисавна!
170
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Морална ли беше онази далавера със суперлуксозните джипове, купени уж за някакво горско стопанство, пък возеха телесата на вожда.А морално ли е теменужка Петкова (на която фамилното име Борисов изговаря с У), която е забъркана в далаверата на века ЧЕЗ да е още министър?