Политолог: ГЕРБ управлява като стабилизира, но без да лекува

Еврошефството ни – прекомерно говорене, но какво печелим?
13 юли 2018 09:30, Петя Славова
21

Управлението на ГЕРБ не е реформаторско, а просто стабилизира, но без да лекува, това заяви политологът Първан Симеонов пред Bulgaria ON AIR. Според него предсрочните избори вече не са интересни, защото много често се говори дали ще има такива, което става банално.

Още по темата

По думите му, перспективата на това правителство в следващите месеци, е по-скоро стабилна, и с оглед председателството, което му наля малко авторитет.

"Но под тази стабилност социалните проблеми стоят и не намират решение", категоричен бе той.

Симеонов коментира и българското председателство на Съвета на Европейския съюз, което приключи, а сега премиерът ще отчита резултатите и пред българския парламент.

Политологът  обясни, че страната ни си е подобрила имиджа с това председателство, но в предварително поставените цели нямахме особен успех.

"Европа е в тежък момент и задачите, които българското председателство трябваше и можеше да решава, са доста големи", обясни Симеонов в студиото на "България сутрин".

Той добави също, че поставянето на приоритета Западни Балкани е било добре прицелено, но според него има опасност. Тя се крие в прекомерното говорене, при която хората у нас да се питат ние какво печелим от това председателство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
правилно преди 5 години
А сега една тлъста напоителна статия колко са зле в Румъния!
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През 89-та България беше с 30 годишна преднина пред Румъния във всяко едно отношение, а сега Румъния е поне 10 години по-напред от нас. Достатъчно е да се иде там и да се погледнат огромните заводи на водещи брандове. Там няма пустеещи села, а във всяко село има полиция. Здравоопазването и най-вече бързата помощ е далеч по-напред от нашата. Доходите са значително по-високи, а данъците по ниски, ДДС върху лекарства и храни е 10%. Това говори, че нашите политици и най вече ГЕРБ не се справят.
17
0
 
3
 
! Отговори
червен политолог. преди 5 години
Първанко Симеонов е платен червен политолог.
16
2
 
4
 
! Отговори
Антиполитик преди 5 години
Някакъв "политолог" ,в България, дава мнение за държавата ни ,като в същото време той е човек,който не е изработил и 2 стотинки за тази държава. Този "политилог" е учил марксизъм-ленинизъм и е комунист отвсякъде,но има призвание да оплюе всичко българско и родно ,само и само да изпълни партийно поръчение от безмозъчен партиен лидер. Не ликвидираме ли подобни индивиди, загиваме!
15
2
 
3
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
А бе, този червен козел докога ще ни дава акъл. Какво сме били спечелили - ами доста, но пък не е задължително *** от всичко винаги да печели.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А 12 , добре си почнал ! 1944 .... 1989 ..... 2017! Та виж на кое място по жизнен стандарт е била България през посочените години и ще си отговориш сам ! Аз не смея защото отговора ще бъде из.три.т. , АйПи -то блок.и.рано !!!
13
2
 
12
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Стабилни сме! Депутатите са в отпуска, а Симеонов ги надзирава по куриртите и заведения, да не клатят Стабилността;)))
12
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПредвид цветущото състояние до което е доведена държавата - никой не иска да смени капитана на "Титаник" И кой я доведе до това състояние бе !!!!!!!!!!!!!!!! 1944-та....................................
11
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боко стабилизира България в нищетата. Погледът не вижда светлина.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм заклет гербаджия ,дори и на Боко в феисбук съм му писал няколко пъти Понякога ми отговаря ,понякога само прочита съобщението Но вярно е,че ГЕРБ не реформира ...Излезе ли някой на протест Б.Б кляка и толкоз
9
18
 
8
 
! Отговори
Бойковист преди 5 години
първо стабилизира после лекува - бат Бойко си знае работата, ако бяхме оставили на власт хидроинженера досега много щяхме да сме я закъсали, но това няма как да се види
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И него , чадо , и него !
7
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой няма за цел да лекува. А стабилността се състои в това, че мафията стабилно държи всички структури, с изключение на арменския поп.
6
5
 
26
 
! Отговори
ало,политолога преди 5 години
Ако смятате,че непрекъснатото повишаване на данъците е стабилизация,тогава ОК!Но все ми се струва,че тези хора не управляват,а просто крадат колкото могат!И колкото повече го мисля,толкова повече се убеждавам в това!
5
5
 
17
 
! Отговори
дядо Пенс преди 5 години
Аз печелих 3,5 ? ! Увеличението на пенцията ...Това са 300 грама салам от Маджаровия !!!
4
20
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Госпожа Лъжа и хидроинженерът... - копнеят да ви излекуват...
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да квалифицират управлението на БСП и ДПС като назначиха Пеевски за шеф на ДАНС с термини от медицината
2
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предвид цветущото състояние до което е доведена държавата - никой не иска да смени капитана на "Титаник" !!!
1
6
 
26
 
! Отговори
д преди 5 години
Ами нормално .В нашите болници не се лекува .а се предписват лекарства .В нашите училища и университети не се научава кой знае какво ,а само се работи по новия учебник и някаква кофти програмка измислена от някоя пръдла роднина я на някой поет ,я на някой голям отпреди .Бойко не управлява защото никога не е бил политик