Патриотично пропукване! Сидеров vs. Симеонов. А коалицията?

Атакистът се притесни, че се клати лодката на управляващите
Обновена: 19 юли 2018 11:31 | 19 юли 2018 11:15, Камелия Цветанова
100
Патриотично пропукване! Сидеров vs. Симеонов. А коалицията?
Снимка: архив, Булфото

Пропукването между партньорите в Обединените патриоти се задълбочава.

След упреците на НФСБ, днес такива оправи лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Според него вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов извършва разрушителни действия срещу коалицията.

"Действията на Симеонов подлагат на риск управляващата коалиция и означават да се върне ДПС на власт", коментира Сидеров.

Още по темата

Лидерът на "Атака" обаче се закани, че ще направи възможното да се завърши мандата на това правителство.

Проблемът между партньорите е в приемането на законите за горивата и предложенията в закона за приватизацията.

Според Сидеров обаче войната, която вицепремиерът води с определени бизнескръгове, не е полезна за България. Изказваното му е заради обвинението на Симеонов и депутатите от НФСБ в лобизъм заради поправките в закона за приватизацията.

"Да докаже защо обвинява бизнеса, не може така да се слагат черни печати и то само към българския бизнес. Защо не се занимава с т.нар. външни инвеститори, които дойдоха тук и ни грабят. Симеонов не е съдия, нито е следовател", коментира Сидеров.

"На коалиционен съвет във вторник поставих остро въпроса на Симеонов за медийните му изяви, с които атакува депутати от ОП. Попитах го, ще се явяваме ли заедно на изборите. 3 пъти отговори "не", допълни лидерът на "Атака" и попита кой разрушава коалицията на ОП.

Той припомни, че всеки депутат е в правото си да напусне коалицията.

"Изминал съм през изпитания, за които те нямат представа. Трябва да се уважава моя опит", каза още Сидеров.

Според него, ако някой успее да събори от влас патриотите, това ще са самите те.

"Това ли иска Симеонов? Ако иска политически хаос, да излезе и да го каже. Да разруши успешна патриотична формация означава да предотврати утре да има такава изобщо", предупреди Сидеров.

В отговор Валентин Касабов от партията на Валери Симеонов обвини партньорите от "Атака" и ВМРО в безпринципност.

"Държат се като деца, които не знаят какво правят. Кой клати коалицията? Безпринципни позиции ние не търпим", отсече той.

Касабов допълни, че предстои ръководството на НФСБ да се събере и да обсъди следващите си ходове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Нищо не се...пропуква между патриотите.На едни следващи избори пак са...заедно с надежда лапнишараните от електората пак да им...поверват и да ги вкарат в Парламента,а след това е...лесно;пейй сърце.
68
2
 
5
 
! Отговори
гейчо преди 5 години
КОЙ КОМАНДВА И УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯЗАЩО СЕ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕСА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ИНВЕСТИТОРИ НЕ ПЛАЩАТ И СТОТИНКИ В ХАЗНАТА
67
1
 
9
 
! Отговори
До Ганчо преди 5 години
Какви заплати бе приятелю, те са им за джобни за деца и внуци. Те лапнат оъ обществени поръчки участия в комисии и т. Н.
66
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Политическа пеерacтия...
65
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пропукване между кум и кумец.
64
2
 
18
 
! Отговори
Джърси преди 5 години
*** - гласувах за вас, защото се отвратих от всички останали!Ботев е прав - всички сте ***!!!!!Чао - нема да гласувам никога повече!
63
3
 
14
 
! Отговори
Дам! преди 5 години
Тези дваматакато им видя физиономиите, ме избиват асоциации с Йозеф Гьобелс и Хайнрих Химлер?! И визуално и като поведение са им пълно копие! Борисов не се вписва там! Трябва му доста по- смислен и интелигентен израз на лицето, за да замяза на Мартин Борман. Но от друга страна Шкембе войвода Каракачанов го е докарал на Херман Гьоринг! О, още един типаж! Забравих шефа! Нали все пак - "каквото каже началството". Вижте снимка на Меркел и си я представете с мустачи под носа! Картинката е пълна!
62
1
 
23
 
! Отговори
Делянчо преди 5 години
Пълен антипод са на възрожденците, пред чиито портрети така юнашки са се изпъчили
61
1
 
22
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
Жалка работа са тези "патриоти". За пустата заплата на народен представител ще продадат душата си и на дявола. Знаейки много добре, че повече никога няма да бъдат избрани. Тези предадоха всичко що има. Сега, накрая разчистват конкуренцията, че като паднат от власт да има какво да работят. Абе жалка работа.
60
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех, Волене, Услади ти се властта! А ако бе в опозиция пръв щеше да довтасаш в Кости, Шарково, Воден и да се качих на барикадата. Що така се промени отккато не си опозиция?
59
1
 
21
 
! Отговори
lodka преди 5 години
никой да не клати лодкята, че ще стървеме кокаля... много лаехме преди да го вземем, сега тихичко да си го ядем, до края на мандато...
58
1
 
12
 
! Отговори
Ария на Сидеров преди 5 години
куме ,куме ти си ангел мой куме ,куме, моля те помагай че имам куме мъничко дете и за него кинти требват ,куме
57
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 46Сидера защитава Домусчиев и олигарси. Много интересна промяна в психическото му състояние. От уж защитник на държавата и нейната собственост, стана защитник на частния олигархичен бизнес.==Отговорно мога да кажа - най- големият *** от всички политици! Човек без морал - и личен, и обществен, най-голямата политическа ...!
56
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров ще се окаже най-мазното петно в коалицията. На второ място -Каракачанов. А Бойко да се готви за избори!
55
1
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Немаш страшно ! Докато има кинти за делкане коалицията нека да се разпадне !А и тая коалиция е толкова патриотична, колкото аз съм Хасан.
54
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки от патриотите е заменим. Марешки това чака, и даже не само чака. А при нови избори, ще последват съдбата на "десните". И на тях и е ясно. Затова е борбата за кокъла сега, че не се знае дикога ще, а друг - няма да има.
53
1
 
29
 
! Отговори
смях преди 5 години
Лобистката поправка за 58 000 000 лева, е най- големият позор на Сидеров. Това е такъв пладнешки обир, че просто нямам думи !!!! Само КТБ е по-голяма далавера. Явно за всеки олигарх, трябва да има мултимилионна дотация, да е мирно и тихо всичко. Позор ! Позор ! Позор !
52
2
 
21
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Волен - кримския на следващите избори е аут от Парламента.
51
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валерката ще се окаже, че от другите тримаца (Борисов, Каракачанов и Сидеров) е най-свестен. Има смелостта да се изправи срещу мафията по черноморието с бригаден генерал Ангелкова. Има смелостта да излезе и да покаже Домувчиев какви ги върши заедно с Борисов. Посмя да изкара на яве как се ощетява държавата и народа с едни 58 000 000 в полза на Домовчиев чрез приемане на лобиска поправка. Домовчиев както е тръгнал с държавни помощи може да направи Лудогорец по-богати и от Реал Мадрид.
50
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма лекър който може да излекува Болен Лидеров !