Заместник на Симеонов отвръща на удара: Волене, излез от филма!

Хората на вицето обясниха, че вече не приемат Сидеров като шеф на ПГ
67
Заместник на Симеонов отвръща на удара: Волене, излез от филма!
Снимка: Булфото

Трусовете и взаимните обвинения в малкия коалиционен партньор във властта Обединени патриоти продължават.

След като лидерът на "Атака" Волен Сидеров директно упрекна вицепремиера и председател на НФСБ Валери Симеонов, че е започнал действия, които убиват българския туристически бизнес и дори го заплаши, че може да го отстрани от поста, заместникът на Симеонов в партията Валентин Касабов иронизира поведението му и призова: "Волене, излез от филма!".

Още по темата
"Ние си го познаваме Волен Сидеров от години, това е човекът който често бърка фантазията с реалността, изпада в някаква реалност и започва да си фантазира", отсече Касабов.

Като пример за една от фантазиите на Сидеров той посочи твърдението на лидера на "Атака", че бил направил Валери Симеонов политик, а истината била точно обратната. Касабов обаче беше категоричен, че няма търкания между партньорите в коалицията, а просто ставало дума за изказвания на Сидеров, които нямали нищо общо с действителността, защото ставало дума "за човек, който изпада в паралелна реалност".

Сидеров е председател на парламентарната група на патриотите, но пък от думите на Касабов стана ясно, че не влиза в ролята си. "Нещо не го зачитаме като лидер, но това не е разпад, защото ние сме различни партии", коментира той.

Иначе и вчера парламентарната група се събрала, но без Сидеров, миналата седмица също, а темата на заседанията била свързана с въпросите, които имало да се решават.

"Не трябва да обръщаме внимание на Сидеров, той от време на време има такива пропадания, но не е проблем за НФСБ, ще слушаме едни и същи приказки и от филм във филм и така, какво да правим", обясни Касабов ситуацията.

А на въпроса дали наистина Сидеров може да смени Симеонов в правителството той отсече: "Във филма на Сидеров всичко може да стане, той е продуцент, той е режисьор".

А иначе, когато и лидерът на "Атака" участвал в заседанията на ПГ, седял до Касабов и си говорили нормално, само че от време навреме влизал "в някой филм и казва аз съм еди кой си, еди що си". "През цялото време Сидеров имитира Валери Симеонов, ако утре обаче Симеонов реши да се пошегува и каже, че ще полети, ще скочи от 18 етаж, моля го Сидеров, настоятелно го моля, да не скача, да не си прави този експеримент, Волене, излез от филма", призова иронично Касабов.

Съпартиецът на Сидеров Явор Нотев беше по-лаконичен в коментара си за драмите в коалицията. Той отсече, че лидерът на "Атака" е обяснил позицията си, групата на Обединени патриоти ще се събере и ще има становище по казуса.

"Всичко е възможно, възможно е и в малката коалиция, и в голямата да има трусове, ще видим, това е политика и динамично действие", коментира Нотев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
9
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Тоя заварчик със зачервените очи от работа, що не се прибере на село? Ама аз се чудя на Бойко докога ще ги трае?
42
0
 
25
 
! Отговори
-10 преди 5 години
ГЕРБ нямат никакъв капацитет. ГЕРБ управлява единствено, защото и народа няма капацитет да види колко е капацитета на ГЕРБ!
41
1
 
4
 
! Отговори
-10 преди 5 години
Ние в момента си имаме президентска република, само че президентът е Борисов. Той решава какво и как да правят депутатите му в НС. Не се кандидатира за президент, а пусна оная скумрия вместо него само защото сегашният президент няма никаква изпълнителна власт.
40
5
 
4
 
! Отговори
Неутрален преди 5 години
Ама тоя е голям ***. Като излязат и си отворят устата, по-добре да не чувах... Тоя ***... Присмял се хърбел на щърбел. И не мога да разбера. Народът не иска избори, ГЕРБ има капацитет, какво искат тия смешници?!!
39
5
 
9
 
! Отговори
оловния войник преди 5 години
Решението е Президентска Република и децентрализиран бюджет! С достоен президент, като Румен Радев и доказани експерти начело наминистерствата, би редуцирало до минимум борбата за власт и пари в различнитепартии, чиято единствена цел е единствено личното облагодетелстване.Вие, как мислите?
38
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мнението на човека от Атака е много по-смислено, разумно и балансирано. Човека на Симеонов прави черен пиар. И е доста по-мръсно и долно изказване. Не да каже, че Сидеров е луд, а го извърта по-доста гаден начин. поне за някои неща, определено лъже.Като не става, просто се разделят. А че Симеонов действа като лобист срещу пари, това вече си го знаем. То по-скоро за него са подходящи описанията на съпартиеца.
37
0
 
2
 
! Отговори
L. преди 5 години
Не да ставам адвокат на Волен, ама изпадането В реалност не е ли всъщност ОСЪЗНАВАНЕ?
36
1
 
5
 
! Отговори
Реплика 35 преди 5 години
И на бело сладко и каЙве!
35
0
 
25
 
! Отговори
Агджата преди 5 години
Според мен Волен носи на пиене повече от Касабов :)))))))))))))))))))))))))))))))))
34
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тройката от запаса,непобедимите 3-ри
33
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Касабата,и всички са,от едно дере,Дренки.Передатели
32
1
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
Сидерага няма как да "излезне от филма"!..Ролята му е на "звезда"-централна.Нема Сидер,нема сапунка..
31
2
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Айде бе, цяла България видя сутринта по Нова ТВ как Сидеров фъфлеше, недоизтрезнял. Сега ще седнат на трезно и ще се разберат кой, кой е. Мандат имат да довършват!
30
9
 
18
 
! Отговори
:):) преди 5 години
касабов , нереализиран атакист превърнал се в кученце на Симеонов, нещо като Ант. Тодоров за Герб или по скоро Томата Биковия
29
0
 
28
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 5 години
скандали по-между си и алчност за власт и пари ...и накрая едно голямо НИЩО за народа и държавата ...класическа българска работа ! ей за тва нема се оправим още 1000 години ...
28
4
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ПОМИСЛЕТЕ ,КАК БИ "ЗВУЧАЛА" ФАМИЛИЯТА -КАСАБОВ В КУЛТОВИЯ АНТИФАШИСТКИ БГ СЕРИАЛ " НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР " ?НАДЯВАМ СЕ ,ЧЕ СТЕ ГЛЕДАЛИ КАСАБОВ В КАБЕЛАРКАТА "СКАТ" !?! ДА ИЗПОВЯДВАШ ОБЩЕСТВО НА ГОСПОДАРИ ,СЛУГИ И РОБИ / КАПИТАЛИЗМУС-ЕВРЕУС / -НЕ Е В КРЪВТА НА БЪЛГАРИТЕ !!! БЪЛГАРИТЕ ОТХВЪРЛИХА : ДСБ,СДС И КАСАБОВЦИТЕ , ЗАЩОТО ТЕ СА "МИНИМЪЛС "ОТ КОЛЕКТИВНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД 2-3 % !!! ВСЕКИ С НАШИЯ ЕЗИК Е ТВОЯТ : СЪСЕД;БРАТ; СЪУЧИНИК;СЪОТБОРНИК; СЪКВАРТАЛЕЦ ;СЪНАРОДНИК И КОЛЕГА ;ШЕФ БЪЛГАРИН И...!?!
27
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представяте ли си в друга нормална държава коалиционните партньори да си говорят така:Фрау Меркел, излезте от филма!Можем да ви сменим всеки момент!Аз съм те назначила на тоя пост, ***!и т.н, и т.н.
26
5
 
21
 
! Отговори
до 16 от славянин преди 5 години
Странно защо мавърът Далавери не се занимава с концесиите, от които България губи милиарди годишно, а с шума по морето!
25
2
 
25
 
! Отговори
Бял прашец преди 5 години
Белото му показа тъмната страна.
24
1
 
28
 
! Отговори
жжжжж преди 5 години
Тоз преди години питаше в НС "Волене, как е белия прах"Но "патриотите" няма да се разпаднат, макар и да не се понасят помежду си. Докато получават постове и пари, всичко е точно.