БСП се охарчи, плати 6 бона да съберат боклука от Бузлуджа

И доброволци от левицата чистят след събора на поляната
Обновена: 30 юли 2018 18:04 | 30 юли 2018 15:00, Камелия Цветанова
85
БСП се охарчи, плати 6 бона да съберат боклука от Бузлуджа
Снимка: БСП

Близо 6 хиляди лева плати БСП на фирма, за да почисти местността "Историческа поляна", където се проведе традиционни събор на левицата в събота.

Още по темата

Въпреки дъждовното време и днес продължава почистването на местността, увериха от пресцентъра на партията.

За дейността БСП ангажира общинската фирма в Казанлък, за чиято услуга е заплатено от централата на партията.

Днес в почистването се включиха и доброволци от партийната организация в общината. 

В неделя социалните мрежи бяха залети от снимки, на които се виждаха купищата боклуци, останали от симпатизантите на БСП, които се включиха в събора на Буздлуджа.

От БСП вече се похвалиха, че тазгодишният събор е счупил рекорда по посещаемост - на поляната се събраха към  75 000 социалисти, голяма част от тях обаче видимо не са били сред защитниците на природата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-странните социалисти в света! Олигарси, милионери, в пъти по-големи реакционери даже от консерватори.Само в популизма си са истински социалисти и то отлични такива.
68
2
 
1
 
! Отговори
Чудомир преди 5 години
Само торта която са оставили по полянките има по-голям екологичен ефект от тези 6000 лева дето са платили за изнасяне на ***.След напоителните дъждове може да се очаква зелена паша за говедата от този благословен край.
67
3
 
2
 
! Отговори
гладни очи преди 5 години
Тези които са идвали отдалеко са си изхвърлили *** на пристигане. Затова е толкова много. Иначе посещаемостта е била заради кебабчетата и бирата.Нямат насита тези лапачи.
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Надежда всяка тука оставете..."Данте АлигериТвърде се съмнявам във възможностите и желанието на днешния ни така наречен "политически елит" да се бори и защити национите интереси на Бг и българина.Целият ни така наречен "политически и интелектуален елит" е пропит от корупция и е подчинен, и служи на чужди наднационални политически и финансови кръгове, които се борят помежду си.
65
4
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Всяка човешка дейност създава *** /било то технологичен или битов/. Само културния човек чисти след себе си. Колко чудно за "опонентите" на БСП, че изчистили. Това говори за техните хигиени навици. Хайде сега всички да сме мърлячи, за да сме модерни анти комунисти.
64
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
......и продължават с ЛЪЖАТА за 75-тте хиляди,сметнете колко автобуса и коли са това,опашката на паркирали трябваше да е от Казанлък до Карлово,баси и патологичните лъжци
63
6
 
10
 
! Отговори
ВЪПРОС?? преди 5 години
ВИЕ НЯМАТЕ ЛИ КАКВО ДА ПИШЕТЕ ЧЕ ВСЕ ГЛЕДАТЕ КАКВО БСП ПРАВИ ИЛИ ПРИ ДРУГИТЕ ПАРТИ ВСИЧКО Е НАРЕД??????????????????? Г-ЖО КАМЕЛИЯ ЦВЕТКОВА??????? АЗ ЗНАМ ЧЕ ЩЕ ГО ИЗТРИЕТЕ НО ПОНЕ ЩЕ ГО ПРОЧЕТЕТЕ
62
7
 
15
 
! Отговори
2+2 преди 5 години
75 000 по едно боклуче = чиста Бузлуджа. Въпросът е че тези хора НЯМАТ КУЛТУРА А ИСКАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ !
61
3
 
15
 
! Отговори
Камелия преди 5 години
Новината за *** е важна, защото БСП така си прахосва парите. Показва, че вместо да даде 6 000 за политика или някаква друга смислена дейност, тя ги дава за почистване на ***, който сама произвежда. Нещо като ЛУД УМОРА НЯМА!
60
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СТРАНАТА СЕ ТРЕСЕ ОТ ПРОТЕСТИ, А ЗА КАМЕ-ЛИЯ НАЙ-ВАЖНАТА НОВИНА Е ПОЧИСТВАНЕТО НА *** НА БУЗЛУДЖА.К`во да се прави - дребни журналисти, дребни новини.
59
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази вечер Народът показа на Шайката, че трябва да си ходи. протести навсякъде и всеки ден заливат страната. ГЕРБ и техните съучастници са се впили като кърлежи във властта.
58
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЩОМ ГЕРБЕРУНГЕЛИТЕ СКЪРЦАТ СЪС ЗЪБИ ЗНАЧИ НЕЩАТА СА ДОБРЕ!БСП ИМ Е БРЪКНАЛА В А-НАЛА ЯКО.
57
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е БСП - след тях остават само бедни хора и *** ...
56
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората са били 12 000.*** лъже отново
55
2
 
7
 
! Отговори
кръста преди 5 години
На снимката се вижда един кръст който доста се различава от традиционния за България.Авторката може да потърси БПЦ и да попита за значението.Ние Българите ще бъдем благодарни да чуем пояснението.
54
6
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
нормално!..Само дивака не почиства след себе си.Поздравления!..Но нищо особено не е станало,така че всякакви хапливи забележки са неуместни!
53
13
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Не е важно колко са били на поляната. По важно е, че ако ГЕРБ не купи гласовете на индобългарите и изборите са честни БСП като нищо ще спечели изборите.
52
4
 
13
 
! Отговори
корнелия преди 5 години
Как ги изчислих, че са 75 хиляди ли?Ами много просто!!!Броих изядените кебапчета и разделих на две.
51
3
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
А, защо изобщо се е стигнало до почистване? Ако всеки симпатизант си е събрал отпадъка, нямало е да има нужда от почистване!
50
4
 
14
 
! Отговори
Unufri преди 5 години
75 000 са били в мокрите сънища на другарката Нинова. От въздушни снимки се видяха не повече от 20 хил. и то при супер оптимистични оценки.