Сидеров vs. Симеонов: Патриотични (морски) издънки! Докога?

Първан Симеонов и Михаил Константинов пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 15 авг 2018 11:16 | 15 авг 2018 09:20,
49

Отново словесна стрелба в "Обединени патриоти". Този път заради затворените от вицепремиера Валери Симеонов заведения по морето.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заподозря "разпъването на чадър" над едни бизнесмени за сметка на други.

"Министър-председателят изпращал ли е членове на своето правителство, командировал ли ги е да извършват подобни действия – да водят със себе си полицаи, да затварят и въобще да тероризират българския туристически бизнес?" Този въпрос зададе Сидеров вчера пред бургаски медии, минути преди да влезе в местната здравна инспекция.

Още по темата

"Волен Сидеров и Валери Симеонов изгладиха доста по-сериозни противоречия назад във времето. Сегашните скандали вероятно са свързани с нещо на втори план, предстоящи избори например, но би трябвало сега да им е по-лесно, не вярвам да се издънят", коментира пред Bulgaria ON AIR политологът Първан Симеонов.

По думите му, след края на европредседателството ни отново на дневен ред са се върнали "най-грозните" проявления на политиката и всички са започнали да се замерят с олигархични зависимости.

На свой ред политическият анализатор Михаил Константинов отбеляза, че подобни микроскандали отдавна са омръзнали на публиката.

"На "Обединени патриоти" трябва да им се припомни, че не евроизборите бариерата може би ще стане 1/16, което означава, че те ще трябва да прескочат не 4, а 6%. Затова трябва да им дойде акъла и да играят заедно за съответната цел", коментира още проф. Константинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
12
 
! Отговори
вгз преди 5 години
Как така до кога?Докато свят светува... Това е новият ни политически сериал.
23
3
 
19
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Сидеров=Каракачанов=Симеонов=Борисов. Самодоволни, самозабравили се и самовлюбени индивиди. Гнусно е човек да ги гледа, слуша или чете глупостите им.
22
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В двойката на снимката кой е мъжа и кой жената?
21
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голямо удоволствие е да гледаш как Пуделчетата на Тиквата се самоизяждат.
20
4
 
15
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Волен ли, е неволен ли е, ама хубаво си намерил място в големия цирк на жлътите павета бе, то там всеки си има номер и го играй както са му го написали на онуй-аутукюто бе...На един пише да хапе Симонов, на друг-да хапе президента, на трети-да са бий мъжки с Бойко а пък на него, нали му го пишат на немски и английцки а пък той много няма вяра на наште преводачки тройкажийки и сам си ги преведа и затуй все глупости плещи...то и ний превеждаме ама *** бе-от единия баир, та чак на другия
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СакиВсъщност думата не е "провинциално". Просто е друга.
18
5
 
10
 
! Отговори
Кмет на Симитли преди 5 години
Валерка - сваляй *** за проверка!
17
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този театър се удължи твърде много във времето...В България има много важни проблеми още, но управляващите ги неглижират, както винаги...
16
1
 
29
 
! Отговори
Саки преди 5 години
От тия лъха на ниско провинциално ниво.
15
1
 
32
 
! Отговори
Морски преди 5 години
И двамата са национални предатели,особено Сидеров.
14
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров и Симеонов го играят на доброто и лошото ченге, а някои им се връзват.
13
0
 
22
 
! Отговори
Крум от Крумовград преди 5 години
Волен заработва от национални, а Валери от местни туристически босове, това е разликата.
12
0
 
33
 
! Отговори
Валю Касабов СКАТ преди 5 години
Волян е ямболски авантаджия. Иска само НОН-СТОП ДА Е В ПАРЛАМЕНТА И ДА СИ ЖИВУРКА..ДА ВЗИМА ПО 10 000 ЛЕВА заплата, да яде безплатно от буфета на парламента да си води жената за секретар и помощник = още 3000 лева, ведомствен апартамент и кола със 30 литра всеки ден гориво !! И ДА СЕ КРИЕ ПО КЬОШЕТАТА НА БАРЛАМЕНТА .
11
0
 
19
 
! Отговори
Тумбак Пашов преди 5 години
Остава да излезе Илинден вайвода и да заяви отговорно, че въпроса е дискусионен и се нуждае от консенсус!
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея двамата *** на снимката са си родени издънки. Докога ще правят издънки ли? Докато тиквуня им позволява, и докато имаме тиквун за император.
9
0
 
21
 
! Отговори
mhmh преди 5 години
Ха, белоглавото джудже излезнало от психиатрията!
8
1
 
22
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Абе вие не разбрахте ли, че Валери Симеонов създаде Волен Сидеров и партия Атака, след което ги заклейми и направи нова патриотична партия, подобна на Атака, след което отново се събраха тези двамата. А вие още им вярвайте, че са истински патриоти. Атака вече се издъни като направи коалиция с БСП и ДПС. Следващата патриотична издънка ще бъде отново същата. Докога бе, докога ще им вярвате на тези кавали? Не разбрахте ли, че не са истински националисти и патриоти? За пари са дошли.
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е, че са нужни нови парламентарни избори на които ще се реши съдбата на Бг!
6
1
 
23
 
! Отговори
ПАТЕРИЦИ НА ТИКВАТА преди 5 години
се изпокараха КОЙ по-добре да осребри постовете във властта. СИДЕРОВ забрави веднага за ЗЛАТОТО на БЪЛГАРИЯ , харизано на американско-канадаската ДЪНДИ и за много други корупции на властта. СИМЕОНОВ сигурно има свои интереси, но в случая със Слънчев бряг е 100% прав. Там е КЛОАКА и сборище на МАФИЯТА. Маджо, Баджо и ред мутри и политици се имат за недосегаеми там. НЕСЕБЪР все едно е НЕАПОЛ - още стои некролога на ИМПЕРАТОРА приватизирал половината хотели, вкл. КУБАН - емблемата на Сл. бряг
5
0
 
4
 
! Отговори
Bgmed преди 5 години
Lubov po bulgarski