Цветанов към Нинова: Фактите говорят, популистите – мълчат

Зам.-шефът на ГЕРБ отново обвини соцлидерката, че завижда
23 авг 2018 16:52,
77
Цветанов към Нинова: Фактите говорят, популистите – мълчат
Снимка: архив "Булфото"

"Когато отговорните институции и фактите говорят, дори и популистите е по-добре да замълчат".

Това обяви зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов в отговор на извънредната пресконференция на Корнелия Нинова. По-рано днес лидерката на социалистите обяви, че според последните проби чума по животните няма. БСП призова вътрешният и земеделският министър да подадат оставка.

Цветанов й отвърна с бързо послание във Facebook, в което я предупреди, че ако не се позовава на фактите, съществува риск да въвлече хората в заблуда.

Още по темата

"Очевдино обаче днешните изказвания на г-жа Нинова са поредната й отчаяна акция, породена от завистта й от посещението в България на председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер, който в присъствието на премиера Бойко Борисов заяви, че България категорично трябва да влезе незабавно в Шенген“, написа зам.-шефът на ГЕРБ в социалната мрежа.

Той допълни, че неудобната истина за БСП и Корнелия Нинова е, че правителството на Бойко Борисов постига успех след успех.

"Най-добър пример за това е успешно приключилото председателство на Съвета на ЕС, по време на което всички лидери на ЕС идваха в България и даваха високите си оценки за нашата работа. И тогава единствено водената от Корнелия Нинова БСП не оказа никаква подкрепа на държавата, дори напротив - всячески се опитваше да саботира това историческо за България събитие в стремежа си да се добере до властта", обяви още Цветанов в профила си.

Той се обърна към полиците от левицата: "За съжаление, колеги от БСП, не бяха отдавна времената, когато вие управлявахте и всички граждани бяха жертва на вашата некомпетентност и неадекватност, заради които бяха спрени еврофондовете за България. За щастие, по волята на българските избиратели, кабинетът "Орешарски" си замина, а кметовете, които вие наричате "некадърни", останаха и заедно с кабинета на Бойко Борисов и с парламентарното мнозинство успешно реализират проекти с европейско финансиране".

"България се е превърнала в строителна площадка и всички региони стават по-привлекателно място за живеене, учене, инвестиции и туризъм", заключи Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да де фактите говорят . За едно лято гербавите се оакаха до ушите и вместо да мълчат цвъки гуменката се напъва да изкара, че е точно обратното.
21
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** смачкан, популистите са във властта, а ти си шеф на популистката група в парламента! Чакаме да замълчите и да запазите приказките за даване на показания! Тогава ще има мнооого да разказвате и пишете!
20
1
 
30
 
! Отговори
да бе преди 5 години
Към края на юли 2018 г. страната ни е получила малко над 1,5 млрд. евро от Европейския съюз (ЕС) по линия на Оперативните програми за програмния период 2014-2020 г. Общият бюджет на всички програми, финансирани от Брюксел, е 7,52 млрд. евро.Значи за 7 месеца сме усвоили няма и 20%, та с какво се хвали Цецо? Но администрацията ни като е пълна с разни калинки, няма как да е, след като администрацията е пълна с нищоправещи партийни активисти.
19
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това за успехите, да го разправя на аерогарата на заминаващите. Че един град хора всяка година успяват... на запад.
18
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Естествено, след като болните животни (доказано от лаборатория във Франция при първите проби) и тези, които са с потенциален риск да се заразят, са евтаназирани."Момче, от три месеца стадото на Ани с две болни, според БАБХ животни, си е живо и здраво, а ветеринарите не могат да покажат читав документ за кое животно става дума. Колкото и да ти плащат не защитавай загубени каузи.
17
29
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
фактите говорят - комунистите мълчат твърди и червени.
16
0
 
24
 
! Отговори
До байфидан глуППака преди 5 години
За твое сведение и на цървула , няма нито едно умряло животно.Има усвоени едни 💰. за ликвидиране на евентуална чума , регистрирана по поръчка.
15
27
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 години
България наистина е като строителна площадка.Само за година се строи повече от Живков за 33г.Който не вярва да се поразходи из държавата.
14
1
 
30
 
! Отговори
АБЕ преди 5 години
АКО ИМАШЕ БОЛЕСТ ПО ЖИВОТНИТЕ ЦЕЦО ЧЕВЕРМЕТО НЯМАШЕ ДА НАГЪВА ЦЯЛО ЛЯТО ПЕЧЕНО АГНЕШКО--СКРИИ СЕ БЕ ТАРИКАТ--С БОКО УМНОТО СТЕ ЗА ЗАТВОРА,АКО ИМАШЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР В ДЪРЖАВАТА..ЦЕЦО ЧЕВЕРМЕТО ЩЕ МИ ДАВА АКЪЛ--ВЗЕЛ Е ЕДИН ИЗПИТ С ГЛАВАТА СИ ЗА ВИСШЕТО --ЧЕЛНА СТОЙКА ВЪВ СУПЕР УЧИЛИЩЕТО ВИФ.....ХАХАХАХ
13
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ахааТе пък тези средства от ЕС да не би да отиват за населението?отиват за техни хора.
12
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле-малееееееее,колко "умно"!Не трябва герберите да доказват,че е имало болест по животните,а Нинова трябва да доказва нещо което го няма,хаха!Тези избиха рибата!Ами те пробите,аутопсията и карантинния период доказаха,че няма тчума,ама те още се назлъндисват.
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
G-N ZVETANOV A ZASHTO SME NAI-BEDNATA DARGAVA V EVR. SAUZ.ZASHTO SME S NAI-NISKITE ZAPLATI.ZASHTO U NAS SE KRADE NAI-MNOGO.ZASHTO SME S NAI-LOSHOTO ZDRAVEOPAZVANE.
10
2
 
24
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Вземи някой и друг урок при логопед,намери от философския преподавател по риторика,проучи Как се говори,отиди при психолог да знаеш как да овладяват хората,научи се от Евгени Минчев на етикет или най добре учи в парижкото училище за политици и ако иск ласиш ще ти кажа че си политик.Засега си още един физкултурник влязъл по втория начин и успял пак така.Даже не си и политик.,А обикновено дрънкало
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** демагогията , *** , *** , на ниво селски хитрец с много нисък интелект като повечето материал в републиката.
8
2
 
31
 
! Отговори
ахаа преди 5 години
И колко са тия пари от еврофондове?И както казва Цецо - всички знаем, че фондовете се пускат и спират в зависимост от марионетното правителство на местна почва.ЕНП е мнозинство в ЕП и пуска фондове на ГЕРБ (местната структура на ЕНП) точка.
7
24
 
3
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 4 червен анонимник. Глуппак, прочети коментар 6 и всичко ще ти стане ясно, не да се плюнчиш просто така, колкото да излезе нещо от мръсната ти уста.
6
30
 
7
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
Има ли нещо по-нормално (а и по-хубаво) от това последните проби да са отрицателни. Естествено, след като болните животни (доказано от лаборатория във Франция при първите проби) и тези, които са с потенциален риск да се заразят, са евтаназирани. Просто вече заразата е овладяна и затова няма чумма, другарко ***, тъппа коза червена.
5
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм тотално против феминистките, но женските трябва да се разкарат от политиката. Навсякъде само провали: ЛеПен, Мей, Меркел, Нинова, Вутова, Айше... омръзна ми.
4
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов, какво ще кажеш за отрицателните проби за чумата? Нали "когато фактите говорят и популистите мълчат"? Тогава - поне замълчи!
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоа Манфред е от енп, герб е енп.