Борисов за "Кугър"-а: Не сме само ние виновни!

"Хубаво е някой да каже: Бил съм шеф на ВВС, сигурно и аз имам вина"
25 авг 2018 17:58,
96
Борисов за "Кугър"-а: Не сме само ние виновни!
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов коментира инцидента с военния хеликоптер, който закачи далекопровод край Стамболийски, и настоя да се поеме отговорност не само от правителството.

"За съжаление инцидентите със самолети в страната се случват по време на тренировка. Хубаво е някой да поеме вината и да каже, че толкова години съм бил шеф на ВВС, сигурно и аз имам вина. Не, само правителството, само Борисов, само министъра", каза той, цитиран от правителствения пресцентър.

Той допълни, че подобни случаи има и в други държави.

Министър-председателят Бойко Борисов направи този коментар при посещението си в ремонтираната Професионална гимназия по селско и горско стопанство в Кърджали.

За обновяване на училището са изразходвани 1,3 млн. лв. по Оперативна програма "Региони в растеж". В момента ремонтни дейности в града текат в 6 училища за 9 млн. лв. Общо 13 млн. лв. са отпуснатите средства за образователна инфраструктура само в гр. Кърджали.

По-рано Борисов инспектира и ремонтните дейности по довършването на строителството на средновековния манастирски комплекс "Свети Йоан Предтеча" в Кърджали.

Правителството е отпуснало общо 1 милион лева за строежа на манастира в града - 800 хиляди лева през 2015 г. и 200 хиляди лева през 2017 г., припомниха от МС.

Премиерът посети заедно с министъра на културата Боил Банов и последните открития при разкопките на скалния град Перперикон.

Той посочи, че на местата, където се изграждат инфраструктурни обекти в страната, продължават да се откриват археологически селища.

По време на проучванията през последните 3 години в Перперикон е открита най-голямата известна досега раннохристиянска църква в Родопите. В трикорабната базилика са запазени цели колони, капители, корнизи и други архитектурни детайли. Край църквата археолозите разкриват и други късноантични и средновековни сгради, както и обширен некропол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
4
 
21
 
! Отговори
ИНСПЕКТОР БОРИСОВ преди 5 години
ИНСПЕКТОР БОРИСОВ ОБИКАЛЯ КАТО МУШИЧАВ ИЗ СТРАНАТА, ЗА ДА СИ ПРАВИ РЕКЛАМНИ КЛИПОВЕ. СТАНА СМЕШЕН С РЕКЛАМИТЕ ПО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО, СЕГА И С ТЕЗИ ИНСПЕКЦИИ.
50
3
 
20
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 5 години
НЯКАКВИ МУНЧОВЦИ КРАДАТ ИМЕНА.ТО ОТ ГЕРБАДЖИЯ КАКВО МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ, ТОЙ ДОРИ И ОТ СЕБЕ СИ ЩЕ ОТКРАДНЕ . С ЛЯВАТА РЪКА - В ДЕСНИЯ ДЖОБ.
49
2
 
19
 
! Отговори
КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ преди 5 години
Другарят Борисов никога не е виновен.Той е прав, дори когато греши.Така се казваше в едно стихотвореиние за първата му партия БКП.
48
5
 
16
 
! Отговори
:):) преди 5 години
как пък все Радев ви е виновен. Понеже ББ е пожарникар ще дам пример с пижарнста не с ВВС. Ако правителството, министъра на МВР не задели пари да купят височинна стълба, пожарникарите ще имат ли списобности да евакуират хора от високите етажи. нееее. И шефа на пижарната ли е виновен. нее. Той иска ама немааа. Е с ВВС е същата работа, генерала на ВВС не печата пари не прави общ поръчки...той организира бойната подготовка но ако са му създали условията.
47
36
 
11
 
! Отговори
Радев??? преди 5 години
Кой е той? По-глу.пав президент от Радев няма. *** на комунистите и Русия. Всички вече разбраха що за стока е. Баба Корни му диктува какво да говори и все едно слушаме нея.Когато говори и не гледам в екрана на TV, имам чувството, че говори някакъв бавнор.азвиващ се - едва-едва, бавно, несигурно, неубедително, почти ме приспива. Не казвам нищо лошо за тези болни хора, но президентът трябва да е мъжествен и убедителен, а не мрънкало. Тотално разочарование!!! Да го сменяме!
46
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички сте виновни за престъпническия преход, когато дойде ред на кукловодите ще им затрябват бушони тогава ще я мислим общата вина не е вина тъй ли.
45
30
 
11
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Единствената партия която плаща на *** е БСП, друга такава долна партия в България няма.
44
8
 
13
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До "псевдо-ognyanz": Нещо по темата да напишеш? Освен п'ростотии?Това ви е нивото на гербаджийските ***.
43
9
 
10
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До "ognyanz" 49: Хайде не използвай моя псевдоним. По добре се пиши Бойко или Цецо - ще си по-убедителен.
42
23
 
11
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Радев е г-н Мъц, едно изречение не може да върже горкия ***.
41
24
 
9
 
! Отговори
иванов преди 5 години
До Анонименктб го фалираха при управлението на Орешарски.А за намаляването на населението българско сме си виновни българите ,защото не създаваме деца ,или ти искаш Борисов да ги прави на женати.
40
5
 
16
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Копи-пейста продължава. Напишете нещо за зелените чорапи на ген. Радев. Не веднъж съм се питал дали и Бойко си пази зелените чорапи от милиционерско-пожарникарското си минало.
39
8
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До "Червените милионери": Пак ли се сложи тук с това копи/пейст. Не се престаравай. Да не говорим, че няма връзка с темата.
38
7
 
15
 
! Отговори
Много се радвам! преди 5 години
Г-н Бойко Борисов е велик!!! Той командва целия свят, казва кой какво да прави, откъде да изгрее слънцето, накъде да дух.а вятъра, кога да вали и т.н.Червените другари доста добре са го оценили и това ни радва. Значи и те признават, че е велик!!! Може и знае всичко. Той е човекът слънце. Браво Борисов, само така!!!
37
11
 
11
 
! Отговори
Благодарим ти БКП преди 5 години
Докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, всичко се подобри - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. Построиха всички магистрали, обещани преди 65 г. от соц. време, положиха нови водопроводи и канализация във всички квартали на София, ремонтираха всичко - улици, пътища, построиха спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции и т.н.Всичко естествено е голяма шега и всичко това го направи ГЕРБ. Е, само намали малко заплатите, дадени от БКП/БСП.
36
11
 
13
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Една много малка част от червените милионери ограбили България: Р.Овч.; Корнелия Нинова - Лъжата ; Г.Гергов; Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева, Баневи и още много червени милионери, откраднали милионите си от българския народ.А оглупелите червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.
35
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За герб не гласува никой който е гласувал преди за СДС, те просто са част от ония 3млн които не гласуват!За Бойко гласуват около 1млн от 5 млн избиратели в България. От тоя 1млн 600 000 са ци. гани, проверете за кой гласува Столипеново и факултета! Защото той им гарантира социала! 400 000 са държавни служители назначени от герб и техните семейства, част от тях са членове на герб! Това е сметката с големи напани го докрва до 1,1 млн това е! 20%
34
7
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До "До 25": Щом се каните всички да гласувате за бившия член на БКП и бившия милиционер и охранител Бойко, съвсем сте загубили посоката. Но както сам пишеш - няма за кого. След толкова обединения и разединения вдясно (и тоталната преса на гербаджийската пропаганда) вече нищо не остана.Правите добра услуга на Бойко - той от БСП и патриотите трудно ще отнеме гласове, но от т.н. градска (т.е Софийска) интелигенция - защо не. Каза ви го ясно - аз съм *** и вие сте прости, затова ще се разберем.
33
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това да гласуваш за герб и да мислиш че гласуваш за дясна партия е голяма глупост.Партията на Бойко няма нищо общо с дясното, тя е партия на мафията и картелите. Факти:Кой продаде Булгартабак на Пеевски - Бойко! Кой нарича Живков и Доган най големите политици-Бойко! Кой продаде Виваком на руснаците и братя Велчеви и Спас Русев- Бойко! Кой нарича Пеевски успял млад мъж- Бойко! Кой държи всички кадри на ДС в силовите министерства - Бойко
32
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баце а ти нещо да кажеш за КТБ, за това че се смъкнахме под 7 000 000 при твоето управление, за това че обедняваме и се топим като нация? Или това са дребни кахъри все пак 10год. управляваш, а от твоята некадърност и некадърноста на твоята партия страда цял един народ.