Борисов за "Кугър"-а: Не сме само ние виновни!

"Хубаво е някой да каже: Бил съм шеф на ВВС, сигурно и аз имам вина"
25 авг 2018 17:58,
96
Борисов за "Кугър"-а: Не сме само ние виновни!
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов коментира инцидента с военния хеликоптер, който закачи далекопровод край Стамболийски, и настоя да се поеме отговорност не само от правителството.

"За съжаление инцидентите със самолети в страната се случват по време на тренировка. Хубаво е някой да поеме вината и да каже, че толкова години съм бил шеф на ВВС, сигурно и аз имам вина. Не, само правителството, само Борисов, само министъра", каза той, цитиран от правителствения пресцентър.

Той допълни, че подобни случаи има и в други държави.

Министър-председателят Бойко Борисов направи този коментар при посещението си в ремонтираната Професионална гимназия по селско и горско стопанство в Кърджали.

За обновяване на училището са изразходвани 1,3 млн. лв. по Оперативна програма "Региони в растеж". В момента ремонтни дейности в града текат в 6 училища за 9 млн. лв. Общо 13 млн. лв. са отпуснатите средства за образователна инфраструктура само в гр. Кърджали.

По-рано Борисов инспектира и ремонтните дейности по довършването на строителството на средновековния манастирски комплекс "Свети Йоан Предтеча" в Кърджали.

Правителството е отпуснало общо 1 милион лева за строежа на манастира в града - 800 хиляди лева през 2015 г. и 200 хиляди лева през 2017 г., припомниха от МС.

Премиерът посети заедно с министъра на културата Боил Банов и последните открития при разкопките на скалния град Перперикон.

Той посочи, че на местата, където се изграждат инфраструктурни обекти в страната, продължават да се откриват археологически селища.

По време на проучванията през последните 3 години в Перперикон е открита най-голямата известна досега раннохристиянска църква в Родопите. В трикорабната базилика са запазени цели колони, капители, корнизи и други архитектурни детайли. Край църквата археолозите разкриват и други късноантични и средновековни сгради, както и обширен некропол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виновен е "асът" летец бивш шев на ВВС Румен Радев - това се знае отдавна.
10
1
 
11
 
! Отговори
do 5 преди 5 години
до 5. купоните на луканов и виденов както и много по света когато дойдат проруски управници дори без да са комунисти ги правите такива *** герберасти, продажни мутри , навсякъде саботирате, правите преврати , не се крий зад виденов и орешарски, много кадърни хора са, а грешката е че оставяме такива саботьори като вас ненаказани.
9
16
 
4
 
! Отговори
Vuzmezdie преди 5 години
Тази препратка на Борисов се отнася за Другаря Президент - Обединителя на Народа. Тоя Радев би си признал накадърното управление, когато чумата върне децата! Той е като Свекърва - знае само да критикува, без да е кадърен да покаже начин за решаване на проблемите.
8
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако имаше поне малко в пожарникарски глава,нямаше да се чудиш!!Ами то не беше КТБ,то не беше ТР,сайта на РАБФАКАДЖИЙКАТА,Заев ти сложи динена *** !!От всички държави на Балканите с най-нисък жизнен стандарт,и най-много се хвали Тиквата-ТОЙ Давал !
7
4
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Оставка ТИКВО!
6
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ !ПРИБИРАЙТЕ СЕ НА СЕЛО.ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ.
5
6
 
25
 
! Отговори
eee преди 5 години
е да, забравих че в тази държава всеки друг е виновен не и властта, а в БГ властта освен че е виновна с безхаберието си е и безкрайно нагла и най вече ненаказана, в нормалните държави такива продажници са отдавна в затвора ама наli сме БГ какво да се учудвам...А един шеф на ВВС помня че все те ръчкаше че не се прави нужното за ВВС и че ги унищожаваш и се вижда че е умишлено, по чия поръчка, мястото ти е в затвора до живот, заедно с тия дето те крепят.
4
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам някога герберастите да са се признали за виновни по повод какъвто и да било случай.
3
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди време имаше снимки на физкултурника Цв. как се кълчи по къси панталонки и аха вече от кълчене да се покаже през прачола на гащетата ***. Е, големи демонстрации
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да купят самолети с два двигателя. Ще изпадат като круши още на тренировките, ако са с един. Ф-18 най-добре.
1
6
 
29
 
! Отговори
КОГА преди 5 години
ОСТАВКА ХАЙДЕ ВЪН СТИГА С ТЕЯ ГЕРБ И БОЙКО СЪБУЖДАЙ СЕ НАРОДЕ ВЪН НА БОЙКО ОСТАВКА