Заради траура: Борисов отмени посещение в Албания

Там той трябваше да присъства на икономически форум
26 авг 2018 18:05, Красимир Ангелов
223
Заради траура: Борисов отмени посещение в Албания
Снимка: БТА, архив

Министър-председателят Бойко Борисов отменя посещението си в Албания заради обявения в понеделник ден на национален траур в памет на жетвите от тежката катастрофа край Своге, съобщиха от правителствената информационна служба.

Още по темата

Българският премиер беше поканен да участва в неформалната среща на премиерите на шестте страни от Западните Балкани за регионалната икономическа интеграция.

На форума в град Дуръс е предвидено да се обсъжда изработването на обща визия за Стратегията за интеграция на шестте страни от региона, както и създаването и укрепването на Регионалното икономическо пространство.

Освен министър-председателите, в събитието участие ще вземат еврокомисарят по европейската политика за съседство и преговори за разширяване Йоханес Хан и президентът на Европейската банка за възстановяване и развитие Сума Чакрабарти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милионите са усвоени.Изпълнители, проверяващи, присвояващи = ГЕРБ+ДПС+ОП
63
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** държавата, която не може да принуди фирма да изпълни законовите си и договорни отношения.Ао тогава пътят е бил приет без забележки? Кой подписа протокола?
62
4
 
14
 
! Отговори
До месар преди 5 години
Бойко сливи ли има в устата си, че не иска да изкаже съболезнования?Никъде не прочетох новина,където да е съпричастен с близките. И ако целта ти е само да се подиграеш дето Нинова прегърнала кози не ти се е получило.Все едно се подиграваш на хората чиито животни убиха, а бяха здрави, а сега показваш един вид презрение с коментара си. Сега ще се заядеш че съм пенсионер от БСП-то.Само,че съм на 25, не живея в България. Не ме вълнуват партии, но това премиерът да мълчи показва явното му безразличие
61
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ах Бойчо , Бойчо ! *** си с мир ! След Бисер , Аспарухово , Хитрино .... сътвори и Своге !!!!!Ако законът беше както в Румъния или Америка щеше да си затворник 6 милиона и 900 хиляди години , по година за всеки българин , който те мрази и не краде с теб ! Машинистите в Хитрино и шофьора от Своге били виновни ???!!! П.У. ФФФФФФФФФ , лек.ета !!!
60
1
 
8
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Бойко трябва да даде личен пример за честност, почтеност и тези около него да са такива. Той е най-публичната личност, но и не прави това което посочих и да той е косвен виновен, защото службите примерно за контрол на правилата за движение по пътищата се отчитат на неговата партия и неговите министри. Пример московски и тези от АПИ, които крадат от пътищата за бойко и герб и пътищата са направени и маркирани лошо. И да виновен е.
59
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога албанците и нашия Бойко станаха такива големи икономически корифеи???Дайте му поне на Борисов една нобелова награда по икономика, като я разбира толкова много!!!
58
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
13 ГОДИШНО МОМЧЕНЦЕ.....ИДЕ МИ ВИНОВНИЯ ДА ГО ХВАНА ЗА ГРЪЦМУЛЯ...
57
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Западните Балкани се командват от албанската и косоварската мафия................силно зависима от САЩ...............в България ............премиер, който спря 3 руски големи проекта..............Германия си строи "Северен поток 2", Русия си взе Крим............България духа супата и ще се моли на Ердоган за руска газ с турска надценка!!!Добър вечер, селяни прости!!!!
56
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народ-стадо, премиер-мафиот, силна олигархия и мафия, платени медии на дебелака Пеевски...............парите масово се крадат...........тук таме някой ремонт с пари от ЕС .............да се изфукат ГЕРБ-ерите!!Докога???
55
13
 
2
 
! Отговори
месара преди 5 години
абе друго си е другарката "истина" нинова да реве пред камерите за козичките! ама нали Премиера Борисов е виновен за всичко, дъжд, че няма дъжд, слънце, че е облачно, че някои карат коли пияни и дрогирани, че няма ремонти, че има ремонти ...........,!
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя главоч е възлагал на същата фирма и строителството на метрото!
53
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И с какво е толкова важна тая Албания и Косово ...............да ме светнете!!!Освен с албанската мафия...............главорези, наркотрафиканти и търговци с органи..........като Хашим Тачи-Змията..............приятеля на Бойко!!!
52
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МОШЕ НИК !!!
51
3
 
16
 
! Отговори
??? преди 5 години
ТОЙ направи! ТОЙ заповяда! ТОЙй раздаде! ТОЙ .....той .....той.....!!!А вий......вий сте рая!!! ДОКОГА???
50
2
 
17
 
! Отговори
БОЙКО кажи нещо преди 5 години
Това че е отменил една неформална среща е най-малкото което може да направи. Иска ми се за каже нещо, да изкаже поне съболезнования. Нито дума, не става въпрос да прикрива фирми , хора. Не да държи реч.Нищо ли не значат за него 16 починали българи и ранените? Ако любимият Ердоган беше хванал хрема, кърпички за нос лично щеше да му занесе. Дори щеше да вземе правителствения самолет да отиде. Бойко защо мълчиш? Как да ти повярвам, че обичаш народа си?
49
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** народ, *** премиер.............слаба държава............логиката е желязна!!Сега кажете че оня професор от БСП не беше прав за 80-те %!!!Според мен дори е смалил %-тите, поне 90 % са *** и ***, останали на тая територия!!!
48
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пътят е ремонтиран преди 2 години от фаворитите на ГЕРБ- Трейс. Само няколко месеца след откриването пътят отново е за ремонт.
47
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спокойно , другари, корабът потъва................вода има за всички.............гарантирано от ГЕРБ!!!!
46
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко ***..............жалко, че няма да съм жив да прочета какво ще пише в букварите по история след 100 години.................но тогава може и да я няма тая държавица!!!
45
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така ще е ....................докато стлолицата е в София и държавата се командва от шопи.................свиквайте!!!Най-бедни и най-корумпирани ще сме!!!Спасението е да обявим Велико Търново за столица и да очистим държавата от некадърната администрация, която като октопод изсмуква жизнените сили на БГ-народ!!!