Марешки за НФСБ: Никой не се отказва от кокала във властта

НФСБ се събира в Бургас тази вечер да решава за оставките
Обновена: 1 сеп 2018 16:41 | 1 сеп 2018 16:35, Анисия Иванова
51
Марешки за НФСБ: Никой не се отказва от кокала във властта
Снимка: Булфото

НФСБ няма да излезе днес от управляващата коалиция, смята лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки, съобщиха от "Воля". Коментарът е по повод информация, че НФСБ, чийто лидер е вицепремиерът Валери Симеонов, ще реши на заседание днес дали да остане в управляващата коалиция. 

"Няма нужда да чакаме края на заседанието им, за да разберем резултата. Никой лесно не се отказва от кокала във властта. Симеонов само вдига пушилка, за да повиши тежестта си в кабинета. Така че спокойно. Сътресения няма да има", коментира още Веселин Марешки.

Още по темата

Тази вечер Националният изпълнителен комитет на НФСБ се събира в Бургас, за да обсъди позицията си относно вчерашните оставки. Очаква се късно тази вечер или утре да има резултати от съвещанието на партията, която е част от коалицията "Обединени патриоти“.

Лидерът на НФСБ и вицепремиер Валери Симеонов вчера съобщи за "Фокус“, че оставките на министрите Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски не са съгласувани с партията.

Вицепремиерът обясни, че не е чул никакви аргументи за уволненията на 3-мата министри и подчерта, че коалицията отдавна не функционира. Според него това не са оставки, а уволнения. По думите му Бойко Борисов ще оцелее, но не се знае дали и държавата ще оцелее.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Варна преди 5 години
Скоро и мюсюлмани ще ви запукат.Време ви е
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клекнали под шлифера на Бойко,единият критикува,другият възхвалява.Бойко не може да ги понася,те не могат да се търпят един друг,ама разделят ли се си отиват всички.Никой сам не може да управлява.БСП разчиташе на ДПС,после и на НДСВ.Бойко се сдружаваше с едни партии и коалиции дето не им помня вече имената,сега с тая пасмина .Така ще е.Корнелия още не са и наредили да сваля ГЕРБ.Бойко е на доизживяване до намиране на заместник.И на ЦРУ не им е лесно с тая политическа конюктура в България.
38
1
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Това за кокала го казва от личен опит.
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами нали Симеонов най-много ревеше да се подпише меморандум, че това правителство няма да подава оставка и никой няма право да напуска коалицията...В Бургас си го знаем що за циркаджия е винкела. Някой има ли идея колко му се промени бизнеса и имтното състояние на фирмите му, от като влезе в политиката преди 11-12 години със Хитлер(Сидеров) заедно. Няма такива плонжьори...
36
1
 
12
 
! Отговори
месара преди 5 години
ти ли бе "родолюбецо", ти ли точно ше го казваш? запълни две дупки, никой не ти ръкопляска, мнение си зел да даваш. от твоя кокал що не се откажеш, или твоя кокал не е от народа?
35
0
 
9
 
! Отговори
Фалш преди 5 години
На който и канал да цъкнеш все едно и също дават.
34
1
 
9
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
От кокалчето няма да се откажат никога тези фалшиви патриоти. Властта им е винаги самоцел. Ще управляват и с ДПС, само и само да са на власт.
33
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кой го казва? Човек, който така лелее и сънува властта, че чак болест ще го хване. Ами ще има да чакаш, драги. много си далеч и умствено и интелигентски от представата за това какъв трябва да бъде един политик. И няма значение дали някой ще пусне кокала или не. Въпросът е, че няма да попадне в твоите уста. Друго няма.
32
4
 
8
 
! Отговори
Тръба преди 5 години
"ТОЗИ Е БИЛ НА ЛОВ КАТО МЛАДЕЖ. ЖАЛКО ЧЕ СА ГО УЦЕЛИЛ САМО С НАЙ - ДРЕБНИТЕ СЪЧМИ!" Ами не. Друга е истината. Имало е пожар върху лицето му и някой пожарникар е гасил огъня с вилица.
31
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
27 - стана това, че ОП управляват в КОАЛИЦИЯ? ако имаха соли за собствено правителство щяха да реализират обещанията си, но понеже са в коалиция трябва да се съобразяват с Герб и с Горанов
30
2
 
12
 
! Отговори
ОЧУДЕН преди 5 години
НЕ МОГА ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЕ... КОЙ Е ПО-ГРОЗЕН:-Марешки-Ветко-БенчоМНОГО СА ГРОЗНИ И ТРИМАТА, НЕ МОГА ДА ГИ ПОДРЕДЯ
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това е мвНтафора на съвременните ПОЛИТИЦИ, КОИТО СА ТРЪГНАЛИ ОТ СЪБИРАНЕ НА ДЖЕЛЯЗУ ОТ УЛИЦИТЕ ЗА РАФТОВЕ за първите аптеки, А ПОСЛЕ ...ПОСЛЕ СА САМО КОКАЛИ- ОПА меНтафора....цинично и тъжно от политическите меНтафори.
28
0
 
21
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
До АнонименСъщата работа като 800-те дена
27
1
 
19
 
! Отговори
1 преди 5 години
Този е толкова ...,че чак е овален и гладък.
26
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ко стана вя патреоти , 1500 мин. заплата , 300 мин.пенсия , ала бала , следващия път парламентата само през крива макарена .
25
1
 
32
 
! Отговори
111 преди 5 години
Защо Валерката пак вряка? На всеки му е ясно, че отделно НФСБ няма шанс да влезе на следващи избори.
24
3
 
13
 
! Отговори
НФСБ-членове преди 5 години
Не искаме повече коалиция с подобни файтон-партиики и безпринципни търгаши като вмро! Може да сме малко, но да сме честни и истински!
23
17
 
12
 
! Отговори
Алтернатива за БГ преди 5 години
Г-н Симеонов, Вие сте истинските български националисти! Адмирации! Напуснете тази *** от вмро-крадци, атака-*** и герб-обирджии! Време е за благородство и идеализъм, стига фалш и клиентелизъм!
22
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много точно!Любопитното е, че вече кокала се дава, но не всяка мръвка е кокал. Времето на хищните хиени свършва. Още малко и вече няма да има значение кой управлява. Избора ще е между кучета дето ще си чакат кокала.
21
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТЛЪСТИТЕ МРЪВКИ ЗА ГЕРБ, кокалите за гладните, но верни кучета "Опитомените идио`ти"