Бездомна столична старица вини в тормоз общинар от ВМРО

Карлос Контрера й бил разпилял багажа в метростанция
173
Бездомна столична старица вини в тормоз общинар от ВМРО
Снимка: Facebook

Възрастна жена подаде сигнал в Трето районно управление на столичната полиция срещу общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Според жалбата, Контрера е разпилял багажа на жената в метростанция вчера.

Показания в полицията все още не са давани.

87-годишната Дора Николова в момента няма жилище. Снощи оставя багажа си на стълбите на метростанция и слиза да види колко е часът.

"И аз като се обръщам, и тя като се обръща там летят крака до тавана и хвърчат разни неща, които аз в момента не мога да осъзная какво са, но понеже аз тръгвам там, където съм си оставила багажа и виждам, че това е моя багаж, който се сипе по багажа, който се тъпче", описва последвалите събития тя пред bTV.

Има и свидетели на случката. По думите им, Контрера се отнася грубо и с тях, и с полицаите, които идват малко по-късно.

"Започна да ме влачи тук под мишница, каза ми: "Сега ще видиш кой съм аз!". И аз му казвам: "Вие какво, полицай ли сте?" Той ми казва "Аз съм полицай! Сега ще ви покажа!", разказва Ирина Кръстева.

Дора обяснява, че не познава Карлос Контрера, въпреки че скоро е нощувала в коридара на сградата на ВМРО.

От пресцентъра на участващата в управлението националистическа партия заявиха, че Контрера няма да коментира докато не бъде извикан в полицията, за да даде показания.

"Да се извини по някакъв начин на жената и да направи нещо за нея. Това е част от българския народ, независимо колко са симпатични и какво е психичното им състояние, никой не знае какво ще стане с нас", призовава Ирина Кръстева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не виждам какво се намери тук темата за революците? кой е твърдял, че България ще вземе Македония? още от 1919 е ясно че границите не могат да се променят всичко друго е идеализъм. ВМРО се бори да сме в максимално добри отношения с нашите братя от Нова Македония, също и да имаме разумна националан политика. Ко говори за инванзия? С какав армия? пак се правят постановки! Защо да се закрива единствената партия като се е обявила за националния интерес във външната политика. За да дойдат джендърите
116
0
 
6
 
! Отговори
птрт преди 5 години
Проби за алкохол и забранени вещества взети ли са навреме или и полицията е била на принципа "Сега ще видиш кой съм аз"?
115
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бих искал да коментирате снимката - Според думите на жената "аз бях с с гръб и като се обръщам, там летят крака до тавана..." на снимкана - с гръб е депутат,а жената е тръгнала към него да проси.освен това просякинята обяснява, че е нощувала в сградата на ВМРО - и не познава Контрера? хайде бе? ЯСно е, че са й платили, за да го провокира, а ако не успее - да се представи за нападната. Днес веднага имаше интервю на Кутев който напада ВМРО - преди два дена БСП гласува срещу Орбан, а ВМРО -не
114
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВМРО.....................да си видят името първо!Каква Македония?Македония е една измислена псевдо-държава.Тракия, Мизия, Македония.......само географски понятия .............те са част на единна и неделима България.Каква революция?С революция ли ще вземат властта тоя от ВМРО??Изводът е един: ..............закривай ВМРО-то!!
113
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***!
112
2
 
6
 
! Отговори
? преди 5 години
Тоя Контрера не беше ли някакъв напушен проруски "патриот" с тъмночервен никарагуански наркопроизход?
111
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
едни призрак броди из европа ... призрака на фашизма - единственият начин олигархията да се спаси от нова 1917 !
110
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива са.......
109
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един истински кадър на Билен Лидеров, един истински патриот стремящ се да изчисти улиците на страната!
108
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега пък конспирация срещу ВМРО. Даже сигурно тя го е нападнала, тя си е наритала вещите... Вярно, че наглостта на нашего политика не знае предели, но да се нападаш баба на почти 90 години и да се изкарваш жертва, това вече е под дъното на всяка човещина.
107
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Войводковците се събудиха с тежък махмурлук и настървено налазиха коментарите.
106
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а дали и тази просякиня не е подставено лице? Дали не са й дали пари за да го ядоса?
105
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Снимката която сте пуснали Жената НЕ Е С ГРЪБ към Контрера, както тя твърди. ОБратното ТОЙ Е СГРЪБ КЪМ НЕЯ нея - и ТЯ ОТИВА ДА ПРОСИ ПРИНЕГО/сама си търси боя. Нещо сте се объркали. Очевидно е, че тя го е провокирала, това личи от снимката
104
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смятайте, че това не е случайно . Това се случва два дена след като ВМРО и ГЕРБ защитиха в ЕВроарламенат ОРбан, а ДПС и БСП - не. Това се случва само дав дни след като Джамбазки бе най-изявеният му защитник. В събота пак той даваше интервюта. И ето - веднага атака по ВМРО. Ясно е - тя или е от БСП /ДПС или от *** НПО- организации
103
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това като цяло е една постановка за да се дискретира името на ВМРО. Свидетели имало. Аз мога да намеря двеста свидетели, които ще се закълната в обратното. На свидетели вяра нямам. Имал ли камери, които да са заснели случката? Да се види има ли провокация и т.н.Ей така ще вземе някой да рита, без да го провокираш. На бас че старицата е мрънкала постоянно, а може и да е кълняла, не е била с гръб към Контрера. вие видяли ли сте човек, който да си признама, че е провокирал друг.
102
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
личи си че е нагласено
101
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
98 - хайде стига глупост. Става дума за ПРОСЯК. Просяците в Русия вечер ги прибират да не са по улиците, а във Франция има вечер час (поне допреди няколок години имаше). ОСвен това те не искат да им дадедш да речем баничак а пари, за да ги дадат на мутрите- И аз бих ритнал просяк, и то без да съм овластен. А който се меси на страната на просяк заслужава пердах.
100
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вътрешна мексиканска революционна организация (ВМРО)Закривай!
99
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера-този ще да е чист българин от партията, "бореща се" срещу "белите вредители"
98
1
 
6
 
! Отговори
Христо преди 5 години
Още един самозабравил се и повярвал си ***...Ако ВМРО са истинска национално-отговорна партия,загрижена за българите,ще изритат този *** и от редиците си и от държавата.Да си ходи в Куба да бие и тормози безпомощни баби.Но едва ли....Нали са във властта и могат да правят каквото си искат.И на следващите избори пак да гласувате за отпадъци като този ***-бияч на безпомощни бабички,народе *** и ***....