Службите нащрек: Провокатори влизат утре на "Дондуков" 2?

Утре е обявен ден на отворените врати в институцията
Обновена: 15 сеп 2018 14:42 | 15 сеп 2018 12:34,
357
Службите нащрек: Провокатори влизат утре на "Дондуков" 2?
Снимка: Булфото, архив

Вътрешното министерство е предупредило НСО да бъде нащрек пред сградата на президентсвото утре. Неделя е ден на отворени врати на почти всички големи институции.

Според достоверен източник във вътрешното министерство, били получени сигнали, че е възможно хора с оръжие да влязат заедно с гражданите, пожелали да разгледат президентската институция, пише "24часа". Твърди се, че са били засечени разговори на провокатори.

"Ние сме в непрекъснат контакт с МВР и другите служби от сектор "Сигурност", увериха от НСО.

На същата дата 16 септември, обявена за ден на отворени врати в близо 40 институции, във Facebook от месеци се организира протест на българи от чужбина.

Петък организаторите дадоха и пресконференция и обявиха каква е тяхната цел. Исканията на групата "Против геноцида на Борисов и всички останали управляващи партии" е сваляне на правителството, но без да се разпуска 44-тото народно събрание. Според организатора Емил Русинов, живеещ в Лондон българин, трябва да се състави преходно правителство за 9 месеца и да се свика Велико народно събрание.

Не е ясно дали засечените разговори са на хора, които организират протеста на 16 или друга група, също готви румънски сценарий.

Източници в МВР допускат и участие на групите начело с Марин Маринов, в които участват русофилски организации, чиято премиера бе по време на протестите през януари 2013 г. В България от няколко дни е пристигнала и голяма група от рокерите на руския президент Владимир Путин "Нощните вълци". Техни български последователи вече си пускат снимки с тях във Facebook.

Вероятно предупреждението на МВР към НСО е и презастраховане от евентуални политически провокатори, които целят да предизвикат схватки с полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ само спуска опорки по сайтовете, че се готвели руски провокации от БСП, а ГЕРБ е най-голямата отломка от БКП и най-антиевропейската партия!
194
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само свалянето на Бойко(какъвто се чува,че ще е сценария),нищо няма да допринесе,дори ще стане още по-лошо и ще настанат кланета.
193
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познайте кои ще са провокаторите. Няма нужда от подробни обяснения. Поради организираният протест против правителството на Бойко Борисов ще бъдат пуснати провокатори за да се стигне до сблъсъци с жандарите и полицията. Това ще бъде оправданието за разпръскване на мирният протест. От 30 години се въртят тези номера само на красивите и умните не им ги въртяха защото те са от другите и са с Гърбавите.
192
4
 
14
 
! Отговори
мен преди 5 години
Вижте Украйна надяваха се на по добро а те вървят по нашия път обезлюдяване
191
6
 
14
 
! Отговори
мен преди 5 години
Е кото ги свалят тия от власт кои ще дойде от 89 насам се сменят сини червени а политиката все същата геноцид на народа и разрушава не на държавата
190
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ БЕ ТИ НЕ СИ РАЗБРАЛ-ТРЪГНАЛИ СА 1650 АВТОБУСА КЪМ СОФИЯ- БСП И ДЪПАСЕ ПЛАЩАТ С 1000 ПАУНДА
189
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
500 САМОЛЕТА ЩЕЛИ ДА ДОКАРАТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ- БСП ПЛАЩА С 1000 ПАУНДА.
188
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За края на свободията ! За началото на РЕДА. От 1913-а насам, само глупсот, след глупсот. Време е да врътнем часовника назад !!!
187
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗА НОВА БЪЛГАРСКА МОНАРХИЯ !!!
186
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Целия ГЕРБ да си ходи,а не ББ.Ако сте тръгнали да сваляте само Бойко,нищо няма да се промени.
185
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка неделя Станишев Би било престъпление да върнем властта в ръцете на ГЕРБ"2013 годинаhttps://youtube/watch?v=ceGLBmhjuxY&t=130s
184
29
 
12
 
! Отговори
маши на Русия преди 5 години
И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.
183
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Татяна Дончева: Новите лица на ГЕРБ са по-агресивни и по-брутални - (08.10.2017)"https://youtube/watch?v=o9Fp9R2Fnxs
182
10
 
7
 
! Отговори
билет за Титаник преди 5 години
Ние, комунизките и комувисоките с повишено внимание следяхме добри и слабите прояви на нашия лидер, другаря Бойко. Там къдети беше нужно било то другар, другарка или другарчета изпращахме да го успокои задоволявайки неговите справедливи желания за разцвет, лично благоденствие и имотен прогрес. в замяна на това ние получихме удари в гърба, ритници в слабините и хра4ки в лицата. затова ние снемаме парт-полит, гражданско-човешката си и мъни-финансовата ни подкрепа за този изключителен заТник
181
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 2016 година преследвате хората и ги тормозите!По преследването и тормоза,когато се прибера в България, разбирам,че русофилите са на власт.Стига!
180
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Картинката е ясна утре излизат някакви на протест,обявят ги за хора на бсп,провокатори,следва контрапротест в защита и всичко си продължава както досега!
179
11
 
19
 
! Отговори
Комунист преди 5 години
Подкрепете протеста, да изхвърлим ГЕРБ , за да се сложи ред най-накрая! Единствено Корнелия Нинова ще вдигне на крака тази държава! Не се предавайте братя
178
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости! Протести щели да правят. Всяват излишна паника. Това да не ви е превратът на Ердоган. Може да се появят някои с някой и друг плакат.Много е долно и подло протестиращи хора да бъдат представени като провокатори с оръжие, да се замесват руските вълци пр. Това е типично сталинистко поведение- империализмът или буржоазията е враг на народа. Всеки има право да протестира.
177
16
 
7
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Само им гледайте физиономиите утре - цялата мързелива *** ще е събрана на едно място, дето винаги друг им е виновен, а в същото време гледат как да правят далавери и ги мързи да работят като нормалните хора. Масово търтеи и без умствен багаж.Смях в залата
176
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не ББ,а целия ГЕРБ трябва да падне,което няма да стане.Всичко е сценарий.С