Румен Радев бил президент на БСП, а не обединител на нацията

ГЕРБ си хареса за нов конституционен съдия Красимир Влахов
Обновена: 23 сеп 2018 18:52 | 23 сеп 2018 18:35, Камелия Цветанова
241
Румен Радев бил президент на БСП, а не обединител на нацията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вече има проведени разговори в управляващата коалиция по бъдещата номинация за конституционен съдия и това ще бъде Красимир Влахов - доскоро заместник-председател на Върховния касационен съд. Това съобщи лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред БНР.

Още по темата
По думите му, номинацията ще бъде факт във вторник или в сряда след изслушвания в парламентарните групи на ГЕРБ и на "Обединените патриоти".

"Ще номинираме и ще предложим една действително достойна професионална кандидатура от средите на съдебната система", подчерта Цветанов.

Според него така ще отпаднат всякакви спекулации и внушения, тиражирани от месеци в публичното пространство.

"Днес имаме коалиционно споразумение, управленска програма и се движим по стъпки, които могат да гарантират четиригодишния управленски мандат. Ако не изпаднем в тази политическа криза, към която се стремят опозицията и президентът на БСП Румен Радев, нещата биха изглеждали съвсем различно след две години“, коментира Цветан Цветанов.

Според него "президентът на БСП Румен Радев" е доказал, че не може да бъде обединител на нацията, а може "само да противодейства и да противопоставя институциите една срещу друга".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
6
 
16
 
! Отговори
До 168 преди 5 години
Напълно съм съгласен с мнението ви за смяната на посланиците. Особено на този в Щатите, к. съвместно с предишната си (по росково време) и сега настояща шефка, след интригата за ООН- то, се надпреварват как да се подмажат на Борисов.
150
26
 
20
 
! Отговори
Гласоподавател преди 5 години
Плевнелиев беше един обединител Вижте се и тогава критикувайте .
149
12
 
45
 
! Отговори
Х преди 5 години
жалко е, когато хора като Цветанов, с огромни претенции, говорят глупости. Президентът е нещо като коректив и е нормално да критикува управляващите. би т/ о да му благодарят за това, а не непрекъснато да изливат отрова, както го прави цц.
148
37
 
22
 
! Отговори
Пилотът??? преди 5 години
И братовчед ми беше пилот на изтребител МИГ-29. И какво от това?Никога не се е пъчил и възгордявал от това, както Р.Радев. То не беше фукане, правене на пуяк и какво ли не още, за да си помислим, че е много велик. Един най-обикновен пилот сред многото други такива. Нито е гений, нито е умен.Тия от БКП/БСП какво непрекъснато изтъкват някакви небивали негови качества. Само като му видиш се.лската физиономия, веднага ти става ясно и за нивото му на интелект.Ха-ха! Голям *** се извъди!
147
38
 
23
 
! Отговори
Р.Радев? преди 5 години
Р.Радев е абсолютен сел.яндур. Гнусно ми е да го гледам и слушам! По-глу.пав президент от Радев няма. *** на комунистите и Русия. Всички вече разбраха що за стока е. Баба Корни му диктува какво да говори и все едно слушаме нея.Когато говори и не гледам екрана на TV, все едо говори някакъв бавнор.азвиващ се - едва-едва, бавно, несигурно, неубедително, само мрънка, почти ме приспива. Не казвам нищо лошо за тези болни хора, но президентът трябва да е мъжествен и убедителен, а не мрънкало...
146
10
 
40
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До Анонимен"Как можеш на ГЕРБ да кажеш червени!?"Е па какви да са-партийни и комсомолски секретари от средния и долния ешалон .Кеф ти Цецка,кеф ти Роско.А и на Пожарникаря баща му си е бил парче комунист.
145
7
 
38
 
! Отговори
Х преди 5 години
Цветане, *** също не беше обединител на нацията! На теб не ти ли е ясно, че който и да е Президент, неможе да е удобен на всички! Особено на крадливците и изменниците на България!!!
144
31
 
17
 
! Отговори
До 83 преди 5 години
"Колкото повече плюете,Радев,толкова повече го харесвам.Защото хич не харесвам тия,дето го плюят.Вие сте си виновни.В началото ми беше даже безразлично." Колкото повече плюете правителството, толкова повече се убеждавам, че ще гласувам за ГЕРБ. Досега не гласувах за никой, но тази атака е ненормална. Никой не оставя правителството да работи нормално, но пък нещата, които правят са похвални и видими. Няма да ги изброявам, защото са много. Комунистите постигат обратен ефект с тези атаки!!!
143
7
 
30
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Радев спечели на първия тур с 25%-т.е. повече от електората на БСП.,а Цецка имаше 22%-по-малко от целия електорат на ГЕРБ.За втория тур да не говорим-разликата беше съкрушителна-60% срещу 36%.Значи Радев е спечелил два пъти и половина повече от електората на БСП.На практика всички освен ГЕРБ и Люспите от СДС го одобряват.Това че на Цецо не му харесва е друга работа.
142
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази празна военна манерка иска да задава тон и посока на държавата. В Европа не го дишат заради любовта му към Русия. До края на мандата няма да има една лична покана от друг държавен глава в Европа, а по задължителните форуми ще странят от него. За България е ясно, че не е полезен, по скоро ще е вреден. Импичмент на президента, който се изживява като партиен лидер на опзицията и руска къртица!
141
8
 
26
 
! Отговори
Остап Бендер преди 5 години
А ЧервеноГербавите пък едни обединители ? На *** по 700-800 лева пожизнена пенсия без един ден трудов стаж ,на Българите среден пръст . За едни ,,хляб и масло ,.......за друти.... цветя по асфалта ,,,
140
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярвам ! Не вярвам в България да има човек симпатизиращ на Цвъки Ушков ! Нали помните как изчезнаха безследно документите , след осъждането му на 4 години затвор .
139
14
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев им е трън в очите, защото не могат и да сънуват неговия политически рейтинг.
138
9
 
41
 
! Отговори
невероятно,но факт! преди 5 години
Значи ,ако има номинации за Мистър Овча мисъл,г-н Цветанов ще бъде пръв в листата!
137
8
 
37
 
! Отговори
Българче преди 5 години
Защо всички *** ли сте или ви плащат да се правите на Клавдий, та от сутрин до вечер плюете по Президента! Не бил политик! Ха,ха, ха... Кой Бойко от пожарната или Цецо от спортистче са толкова велики???
136
26
 
5
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Само гледайте да не ядосате Леля Меркел и да ви спре еврофондовете, ще зациклете като Орешарски , който с подкрепата на всички едри български бизнесмени искаха да се еманципират от ЕС и да поемат по друг път и накрая от тях излезе едно голямо АКО!!!Ошлякаха се и ***, викнаха пак Буда резервата , да ги спасява, да ходи да прави гуш-гуш с Леля Меркел и да се моли!Разбрахте ли селяни прости, вие не може да произведете самостоятелно със собствени усилия един качествен продукт!Гарфийлд!ЦРУ!
135
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колега айде ти предложи специалисти за правителството, вижда се че много ги разбираш нещата. Кажи кои хора ще се справят перфектно и няма да правят грешки. Давай ти си, не бъди като президента само критика но дай предложение
134
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 146Какво правителство бе колега? Събрани от кол и въже,до вчера не можеха да се гледат,а днес се прегърнали,като родни братя в името на властта,кражбите и парите? Спомняш ли си как Сидеров наричаше Борисов през 2013?А Валери Симеонов,А Антон Тодоров?А Каракачанов?Нали трябва да си абсолютно безпринципен и да нямаш капка достойнство,за да се съюзиш с тези,които до вчера биха се радвали на трупа ти?
133
34
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората се подмокрят от Радев, само че от смях Толкова е неадекватен горкия, много зле.
132
33
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За нас президента е Разединител на България, защото е зависима *** и слуга на Нинова. Не ми пука какво прави тоя вече, изпята песен е и се изложи достатъчно.