Бойко Борисов от ООН: Ценни сме на САЩ в борбата с наркотиците!

Премиерът против легализацията на каквато и да е дрога
Обновена: 25 сеп 2018 09:11 | 25 сеп 2018 08:50,
155

България е много ценена в Съединените щати, а в борбата срещу контрабандата на цигари страната ни е в първите места по задържани трафиканти.

Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти по време на Общото събрание на ООН в Ню Йорк, предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата


"Аз съм против легализация на каквато и да е дрога, защото виждате колко проблеми имаме с пътната безопасност заради алкохол или "мека дрога", заяви Борисов.

"България по-твърда от сега не може и да бъде, ние сме рекордьори по задържане на синтетични наркотици", подчерта премиера.

Бойко Борисов изтъкна още, че когато идва в Съединените щати винаги среща приятели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
7
 
! Отговори
маскиращият преди 5 години
се като плейбой клозетен пепи се бори с наркотиците в САЩ, точно така както наш Боко се бори с корупцията в РБългария.
39
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко ТИКВО !!!! Добри сте защото българският МЕТАМФЕТАМИН отиваше през последните 3 години за войници/ наемници на ислямска държава ( ДОКАЗАНО) , които са подчинени на САЩ ( ДОКАЗАНО) !!! Ти си една *** и нищо повече, но и твойто време ще дойде, както на всички заиграли се със САЩ !!!
38
2
 
31
 
! Отговори
Димо Падалски преди 5 години
:) ... С какво си "ценен" за ХАмериканците , Бате Боко ?!?! ... че нещо НЕ разбрах ... ха ха ха... ?!?! :) ;) :) ... Тия съм сигурен , че дори НЕ знаят къде се намираме на картата ! :) ... Най - много да сме "ценни" с това - тук да си изпращат и продават ГМО - хранителните *** из големите Хипермаркети и две - три вериги за бързо хранене ! ... Плюс това да си "пробват" ХИМИКЪЛТРЕЙЛСА и КЛИМАТИЧНОТО ОРЪЖИЕ ... докъде могат да стигнат и колко е човешката издръжливост !!! ... :) ;) :) !
37
1
 
32
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Вгледайте се в лицето му в очите.Май този път е осъзнал жалкото си състояние на изложил се, и ще се чуди как да го замаже.Пардон, ПР-ите и бек вокалите му ще се чудят и пак ще обясняват грандиозния успех на тази среща....
36
1
 
27
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Тъй и не разбрах,кога Тръмп е говорил с нашия Кратун.Сигурно когато е говорил на всичките 500 човека в залата,или когато се ръкува за по 5 секунди с...желаещите,чакащи чинно в...редичка.
35
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оня ден нали някакъв питаше какъв бил националния идеал днес? "Да сме ценни на американците" е това е идеала. Бянкянския неандерталец го е казал
34
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп каза ли, че сме дупката на последния кавал или не каза нищо щото и дупка не сме.
33
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как па няма да сме им ценни ;д
32
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено, че е против всякаква легализация. Ако дрогата излезе на светло като законна стока, Бокича и бизнесменичи от агенция "Митници" остават на сухо.
31
3
 
34
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 5 години
Така е. Предателите са ценни докато вършат работа. После ги пенсионират. Тоя нарцистичен туллупп живее само за да го потупат потупат по рамото, да му кажат конграчулейшънс, много си ценен и трима папи да го погалят по тиквата.
30
1
 
32
 
! Отговори
Унуфри преди 5 години
Тръмпета ме кефи къв е наглец. САЩ е най-големия консуматор на наркотици в света с оборот съпоставим с този на военната индустрия.. 25% от затворниците в света са в САЩ. Над 15 % от населението в САЩ има за основеен доход приход от наркоразпространение. САЩ на практика контролира всички държави произвеждащи наркотици.Наркотиците се търгуват с американски долари, като оборота е съпоставим с този на петрола.Толкова за тръмпета и отношението му към наркотиците.
29
1
 
15
 
! Отговори
Donald J. Trumph преди 5 години
... Аз такова нещо не съм казвал..
28
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахах, и как разбра това за 3 - секундната си среща с Тръмп, който дори не стана за да го поздрави, и демонстративно му обърна гръб веднага след формалното ръкостискане???
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп не каза не че сме номер1.
26
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп със случайни хора не се ръкува, не го изкарвайте толкоз ***
25
2
 
21
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До СТРАНДЖАТАИ как точно ги разгони Бойко? Въобще, брои ли го някой за нещо там? И дали Тръмп разбра с кой се ръкува? Вероятно разбра, за това така бързо оправи сакото си и се омете отвратен...
24
1
 
22
 
! Отговори
Край преди 5 години
България се бори с трафика на дрога? Да бе да!! Брендо?!?Не му знаете хотелите, къщата ли?Българската мафия си е част от трафика на дрога в света и си е част от управлението на държавата като всяка мафия.
23
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ценен си само за червеите в Бакърена фабрика че си доста тлъст.
22
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българския интерес е наркомафията БСП да я няма за да не ни трови децата
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едвам ставам и вече от новините ме боли глава за съжаление не е от алкохол.И съм назад с данните и Беновска ли е била там тя има един тик види ли президент го замеря с нещо я ябълка я домат но вече преди да влезе я проверяват и си мисля че този път е запратила Тръмп с нещо скрито или използвана дамска превръзка или памперс.А Луна от Биг Брадър там ли беше тя щеше да обсъжда импийчмънта на Тръмп и това квк ще я сложат на негово място но сигурно не знам че я направиха президент на 4- ти километър.